Τουρκία: Πήγαν να λιντσάρουν μητέρα, επειδή διεκδίκησε τα παιδιά της. (Βίντεο)

Μία 27χρονη γυναίκα από την Τουρκία, επιχείρησαν να λιντσάρουν συγγενείς του πρώην συζύγου της, κατά την προσέλευσή της στο δικαστήριο, όπου "τόλμησε" να τους εναγάγει, διεκδικώντας την κηδεμονία των παιδιών της
Η Ντεμέτ Τοπράκ, σε ηλικία μόλις 14 ετών, παντρεύτηκε δια της βίας το γιο του θείου της, τον Μετίν Τοπράκ, με τον οποίον απέκτησε δύο παιδιά.


Όταν άρχισαν να παρουσιάζονται περιστατικά βίας ανάμεσα στο ζευγάρι, η Ντεμέτ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του συζύγου της, ο οποίος απειλώντας την, πήρε τα παιδιά τους, την εννιάχρονη Σίλα και τον 5χρονο Γιουσούφ στην πόλη του δίπλα στην οικογένεια του.
Η Ντεμέτ ισχυρίζεται πως λόγω της αίτησης διαζυγίου, δεχόταν απειλές θανάτου από την οικογένεια του συζύγου της, για αυτό και εγκατέλειψε το σπίτι της και πήγε σε ένα σπίτι γνωστών της στην Σμύρνη.


Ο σύζυγός της την ακολούθησε στη Σμύρνη, όπου βρήκε δουλειά σε οικοδομή, από όπου έπεσε και σκοτώθηκε.
Μετά από αυτό, η Τοπράκ διεκδίκησε μάταια από τους συγγενείς του τα παιδιά της.
Η εισαγγελία Ντιγιαρμπακίρ αποφάσισε να της δοθούν τα παιδιά, χωρίς ωστόσο να εφαρμοστεί η απόφαση.
Ο παππούς τους, Σουλειμάν Τοπράκ, έκανε μάλιστα ασφαλιστικά μέτρα, ισχυριζόμενος πως "διάγει ανήθικο βίο" και τα κέρδισε. Στο μεταξύ η γυναικά τέθηκε υπό αστυνομική προστασία με απόφαση της υπουργού Οικογένειας και Κοινωνικής Πολιτικής Φατμά Σαχίν.


Στη δίκη που έγινε με την οποία ζητά να της αποδοθούν τα παιδιά, έγιναν επεισόδια, όταν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στο δικαστήριο αντέδρασαν στο γεγονός πως ήρθε με αστυνομική προστασία.
Λογομάχησαν με τους αστυνομικούς, ζητώντας να τους την δώσουν. Η αστυνομία προέβη σε ανακοινώσεις για να διαλυθεί το συγκεντρωμένο μπροστά στα δικαστήρια πλήθος.


Την ώρα που η Ντεμέτ συνοδεία αστυνομικών έβγαινε από το δικαστήριο, το οργισμένο πλήθος επιτέθηκε. Η αστυνομία μετά βίας απέτρεψε το λιντσάρισμα, ενώ προσπάθησε να διαλύσει το πλήθος πυροβολώντας στον αέρα.
Στο μεταξύ υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας και με θωρακισμένο όχημα, απομάκρυναν και την Ντεμέτ.


Δείτε το βίντεο:



http://hellasxgtopvideos.blogspot.com
Τουρκία: Πήγαν να λιντσάρουν μητέρα, επειδή διεκδίκησε τα παιδιά της. (Βίντεο) Τουρκία: Πήγαν να λιντσάρουν μητέρα, επειδή διεκδίκησε τα παιδιά της. (Βίντεο) Reviewed by Unknown on 16:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.