Απίστευτο: Δείτε το χταπόδι-Ντέιβιντ Κόπερφιλντ! (video)


Ξέραμε τον Πάουλ το χταπόδι, τώρα θα μάθουμε και τον Ντέιβ (από το Κόπερφιλντ). Ο μεγαλύτερος μύστης των Κεφαλόποδων παγκοσμίως, ο Αμερικανός Roger Hanlon, "έπιασε" με την κάμερά του το τέλειο καμουφλάζ ενός χταποδιού στα χρώματα ενός κοραλιού. Δεν πρόκειται για οφθαλμαπάτη. Το φαινόμενο εξηγείται επιστημονικά.

Τα Κεφαλόποδα που είναι η ευρύτερη "οικογένεια" χταποδιών και καλαμαριών έχουν τη μοναδική δυνατότητα να χειρίζονται κατά βούληση τα εκατομμύρια κύτταρα του δέρματός τους, με αποτέλεσμα να μπορούν να μεταμορφωθούν σχεδόν σε οτιδήποτε.

Στην περίπτωση του παραπάνω βίντεο, το χταπόδι πήρε τη μορφή του κοραλίιού και εμφανίστηκε μόνο όταν ο Hanlon το πλησίασε σε απόσταση... κινδύνου.

Το βίντεο προκάλεσε αμόκ στους χρήστες του διαδικτύου όταν έγινε upload και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι πρόκειται για documentary πραγματικής έρευνας, την ώρα που συμβαίνει.

Τύφλα να 'χει ο Ντέβιντ Κόπερφιλντ, ο οποίος, όπως θα έλεγαν και οι Α.Μ.Α.Ν. είναι ντεμέκ. Το αόρατο χταπόδι είναι το "the real thing".

 

Πηγή : Cosmo.gr
http://araxtoikailight.blogspot.com
Απίστευτο: Δείτε το χταπόδι-Ντέιβιντ Κόπερφιλντ! (video) Απίστευτο: Δείτε το χταπόδι-Ντέιβιντ Κόπερφιλντ! (video) Reviewed by Unknown on 20:41 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.