ΣΟΚ: Ανάπηρη 17χρονη κάηκε ζωντανή μέσα σε Ι.Χ. που βούτηξε στον γκρεμό

Το μικρομεσαίο sedan Dodge Dart
Ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε χθες στην Παλαιοβούνα Ναυπακτίας..
.


όταν αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και έπεσε στον γκρεμό.



Αμέσως το Ι.Χ., στο οποίο επέβαινε ένα 17χρονο ανάπηρο κορίτσι και οι γονείς του, τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα η νεαρή κοπέλα να εγκλωβιστεί και να καεί ζωντανή.



Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, το τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 10.00 το πρωί. Σε μία από τις επικίνδυνες στροφές στην περιοχή Παλαιοβούνα ο οδηγός του αυτοκινήτου και πατέρας της 17χρονης έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημα ύστερα από μια τρελή πορεία να καταλήξει σε γκρεμό και να πάρει φωτιά.



Η 17χρονη ανάπηρη ήταν αδύνατο να βγει. Οι φλόγες την τύλιξαν και κάηκε ζωντανή μπροστά στους βαριά τραυματισμένους γονείς της, που πρόλαβαν να πεταχτούν έξω. Δεν μπόρεσαν όμως να βοηθήσουν την άτυχη κόρη τους.



Στο σημείο μετέβησαν άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας, οι οποίοι όταν κατάφεραν να προσεγγίσουν το αυτοκίνητο ήταν αργά. Η 17χρονη είχε απανθρακωθεί. Οι γονείς της μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή.



Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το τοπικό τμήμα της Τροχαίας.




24wro
http://tsekouratoi.blogspot.com
ΣΟΚ: Ανάπηρη 17χρονη κάηκε ζωντανή μέσα σε Ι.Χ. που βούτηξε στον γκρεμό ΣΟΚ: Ανάπηρη 17χρονη κάηκε ζωντανή μέσα σε Ι.Χ. που βούτηξε στον γκρεμό Reviewed by Unknown on 22:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.