Ζεί με τον σύντροφό της, τον εραστή της και το παιδί της!!!


Με σενάριο ταινίας μοιάζει η ιστορία μιας 34χρονης γυναίκας από την Καλιφόρνια η οποία μένει με τον σύντροφό της, τον εραστή της αλλά και το παιδί που απέκτησε με τον δεύτερο…


Η Jaiya Ma είχε σχέση έξι χρόνων με τον Jon Hanauer όταν εκείνος την προέτρεψε να βρει εραστή. Όπως και τελικά έγινε… Μέσα σε λίγες εβδομάδες η 34χρονη γνώρισε τον Ian σε μαθήματα χορού και έναν χρόνο μετά έμεινε έγκυος από αυτόν.
Ο Jon, η σταθερή της σχέση, καλωσόρισε τον εραστή της Jaiya στο σπίτι του ενώ και οι δύο άντρες ήταν παρόντες στην γέννηση του παιδιού της γυναίκας σε πισίνα.
Τώρα όλοι μαζί μένουν σε πανέμορφο σπίτι στην Topanga της Καλιφόρνια.
«Είμαι τόσο τυχερή. Έχω δύο υπέροχους άντρες που με αγαπούν πραγματικά κι εμένα αλλά και το παιδί μου, τον Eamon. Το γεγονός ότι έχει τρεις γονείς κάνει την ζωή του καλύτερη και όλοι μιλούν για το πόσο έξυπνος είναι…» λέει η Jaiya.


Η Jaiya γνώρισε τον Jon το 2000 ενώ έκανε μαθήματα γιόγκα στο Ohio και ερωτεύτηκαν το 2001.


Εδώ αρχίζει το περίπλοκο της υπόθεσης… H Jaiya τότε ήταν αρραβωνιασμένη με ένα άντρα τον Τony, ο οποίος δεν μπορούσε να δεχτεί ότι μοιράζεται την αρραβωνιαστικιά του παρότι είχαν ανοιχτή σχέση κι έτσι τελικά χώρισαν.
Έξι μήνες αργότερα, η Jaiya και ο Jon άρχισαν να βοηθούν ζευγάρια τα οποία είχαν πρόβλημα με την σεξουαλική τους ζωή. «Είχαμε μια ανοιχτή σχέση όπου ο καθένας το ομολογούσε όταν κάποιος άλλος τον έλκυε».
«Το 2007, γνώρισα έναν άλλο, ο οποίος ήταν αρκετά νεότερος με τον οποίο ξεκίνησα να έχω σχέση και ο Jon δεν είχε κάποιο πρόβλημα με αυτό. Μετά από μερικούς μήνες όμως ανακάλυψα πως ο άλλος άντρας με πρόδωσε καθώς πήγε με άλλη χωρίς πρώτα να με ρωτήσει» δηλώνει η Jaiya.
«Ένιωθα ένοχος για αυτό που της συνέβη γιατί δεν την προστάτεψα όταν μου είπε ότι βρήκε άλλον» εξομολογείται ο Jon.
Το ζευγάρι μετακόμισε στο Λος Άτζελες όπου και η Jaiya έβαλε σε αγγελία ότι θέλει να γνωρίσει άντρες. Βγήκε τέσσερα ραντεβού αλλά κανένας δεν της άρεσε μέχρι που γνώρισε σε μαθήματα χορού τον Ian, ο οποίος ήταν εξίσου πολυγαμικός.
Τελικά έμεινε έγκυος από τον Ian μετακόμισαν όλοι μαζί σε ένα σπίτι στην Καλιφόρνια και ήταν όλοι παρόντες στην γέννηση του παιδιού.
Αυτό τους έφερε κοντά και έτσι αποφάσισαν να ζήσουν όλοι μαζί…


 
 
 
star.gr
http://a-pistefto.blogspot.com
Ζεί με τον σύντροφό της, τον εραστή της και το παιδί της!!! Ζεί με τον σύντροφό της, τον εραστή της και το παιδί της!!! Reviewed by Unknown on 19:36 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.