Περίεργοι θάνατοι... Συμβαίνουν και στην περιοχή μας

Πριν απο λίγες μέρες, ο Τσάβες κατήγγειλε τις ΗΠΑ ως υπαίτιες για τον καρκίνο που έχει προσβάλει τον ίδιο, αλλά και την πρόεδρο της Αργεντινής.

Μην νομίζετε όμως ότι οι περίεργοι θάνατοι και ασθένειες συμβαίνουν μόνο στην Νότιο Αμερική.
Ας θυμηθούμε λοιπόν, και κάποιους άλλους, περίεργους θανάτους που συνέβησαν και στην περιοχή μας.
Τέλη της δεκαετίας του 90 και αρχές της δεκαετίας του 2000 στην Ελλάδα και στην Σερβία γίνονταν μια προσπάθεια για την σύσταση του περίφημου “Ορθόδοξου Τόξου”, μια προσπάθεια απάντηση στο ήδη υπάρχον “μουσουλμανικό τόξο”. Ας δούμε όμως ποιοί πρωτοστατούσαν και ποιό ήταν το τέλος τους.
Αρχιεπίσκοπος Σερβίας:Πέθανε απο καρκίνο
Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος: Πέθανε απο καρκίνο.
Μητροπολίτης Αλεξανδρείας:Σκοτώθηκε απο την πτώση του “Σινουκ”, που κατευθύνονταν στο Άγιον Όρος, και συγκεκριμένα στην Μονή Βατοπεδίου.
Αρχιεπίσκοπος “Πασών των Ρωσιών,” πέθανε απο καρκίνο.
Τάσος Παπάδόπουλος(θερμός υποστηρικτής της ιδέας του “Ορθόδοξου Τόξου,” αλλά και βασικός πρωταγωνιστής της ματαίωσης του “σχεδίου Ανάν”, που διακαώς επιθυμούσαν οι ΗΠΑ):Πέθανε απο καρκίνο.
Ας μην ξεχνάμε τέλος και τα “ανοίγματα” που προσπαθεί να κάνει ο Ερντογάν στο Ιράν και στους Παλαιστίνιους(βασικούς “εχθρούς” των ΗΠΑ).Πριν απο λίγες μέρες μάθαμε πως ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας πάσχει(απο τι άλλο;) απο...καρκίνο!
Θεωρίες συνωμοσίας; συμπτώσεις; ίσως να μην μάθουμε ποτέ...
http://periergaa.blogspot.com
Περίεργοι θάνατοι... Συμβαίνουν και στην περιοχή μας Περίεργοι θάνατοι... Συμβαίνουν και στην περιοχή μας Reviewed by Unknown on 20:54 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.