Οι anonymous έκλεισαν τις σελίδες του πρωθυπουργού και της αστυνομίας αργά το βράδυ

Πώς τέθηκαν εκτός λειτουργίας το site του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου, και το site του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη; Τι απαντά η αστυνομία για τη φερόμενη επίθεση από τους Anonymous;


Η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου είναι εκτός λειτουργίας, καθώς και την ιστοσελίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, λόγω επίθεσης των Anonymous.

Όποιος χρήστης προσπαθεί να μπει στην ιστοσελίδα βλέπει το παρακάτω μήνυμα προβλήματος σύνδεσης, πράγμα που δείχνει οτι έχει γίνει επίθεση άρνησης υπηρεσίας.

Εκτός λειτουργίας βρέθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας, και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κρίσιμη ψηφοφορία για το νέο μνημόνιο στη Βουλή, οι δικτυακοί τόποι της ΕΛΑΣ, του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του έλληνα πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου.

Οι δικτυακοί τόποι έπαψαν να λειτουργούν λίγο μετά την ανάρτηση μηνυμάτων των «χακτιβιστών» Anonymous στο Twitter. «Tango down» αναφέρουν τα μηνύματα σχετικά σχετικά με τα site της αστυνομίας και του πρωθυπουργού, χρησιμοποιώντας τη στρατιωτική ορολογία για την εξουδετέρωση στόχων.

Σύμφωνα πάντως με πηγές στην αστυνομία, οι δικτυακοί τόποι τέθηκαν προσωρινά εκτός λειτουργίας λόγω τεχνικού προβλήματος.

Για επίθεση των Anonymous κάνει λόγο ανάρτηση στο δικτυακό τόπο του Forbes.

To νέο συμβάν έρχεται περίπου δέκα ημέρες μετά την επίθεση των Anonymous στο δικτυακό τόπο του υπουργείου Δικαιοσύνης, κατά την οποία παραποιήθηκε η κεντρική σελίδα.



fimes.gr
Οι anonymous έκλεισαν τις σελίδες του πρωθυπουργού και της αστυνομίας αργά το βράδυ Οι anonymous έκλεισαν τις σελίδες του πρωθυπουργού και της αστυνομίας αργά το βράδυ Reviewed by Unknown on 11:26 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.