Μυστηριώδεις θόρυβοι στο Windsor του Καναδά έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους.Μαρτυρίες και Βίντεο

(μετάφραση periergaa) Μια ανεξήγητη βουή έχει θορυβήσει εκατοντάδες κατοίκους στο Windsor, Ont., ορισμένοι πίστευαν ότι ήταν σεισμός...

http://periergaa.blogspot.com
Ο δημοτικός σύμβουλος της πόλης Al Maghnieh είπε ότι πλημμυρίσαν με τηλεφωνικές κλήσεις, ηλεκτρονικά μηνύματα και μηνύματα στο Facebook αυτό το Σαββατοκύριακο μετά το λεγόμενο "βουητό" που επέστρεψε, πιο δυνατά από ποτέ.

Οι κάτοικοι σε ολόκληρη την Windsor και την γειτονική LaSalle άρχισαν να αναφέρουν έναν θόρυβο που περιγράφουν ως παρόμοιο με ένα ρελαντί τρένου ή ημι-ρυμουλκούμενο τον Φεβρουάριο του 2011. «Πολλοί άνθρωποι είναι φοβισμένοι ακούγοντας το.

 Ο Maghnieh είπε ότι μια «χαμηλής συχνότητας βροντή»  κορυφώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, χαρακτηρίζοντάς την «πολύ σκληρή».Δεν ήταν ο μόνος που έκανε αυτό το παράπονο.

Χρειαζόμαστε βοήθεια για να μπεί ενα τέλος στο πρόβλημα αυτό», δήλωσε ο Maghnieh.

Σεισμικές δοκιμές που διεξήγαγε ο τομέας Φυσικών Πόρων του Καναδά το περασμένο καλοκαίρι τον εντόπισε  ένα τετραγωνικό χιλιομέτρο από το νησί Zug στον ποταμό Rouge, Μιχ





Ο Maghnieh είπε ότι η Οτάβα πρέπει να συνεχίσει την έρευνα γιατί ο θόρυβος επηρεάζει την ποιότητα ζωής στην καναδική πλευρά των συνόρων.

Μερικοί άνθρωποι ισχυρίζονται ότι ο θόρυβος τους κάνει αρρώστους ενώ άλλοι δεν κοιμούνται την νύχτα.

Κυβερνητικά στελέχη και σύμβουλος που προσέλαβε η πόλη του ποταμού Ρουζ παραδέχονται ότι η βροντή και οι  δονήσεις είναι ένα αερομεταφερόμενο ηχητικό κύμα που προέρχεται από τη γενική περιοχή της Zug Island.

Ωστόσο, η πόλη του ποταμού Ρουζ ανακοίνωσε το Νοέμβριο ότι δεν θέλει να δαπανήσει περισσότερα χρήματα για να συνεχίσει την έρευνά της για να εντοπίσει την ακριβή προέλευση του ήχου.

Δείτε το βίντεο




http://periergaa.blogspot.com
Μυστηριώδεις θόρυβοι στο Windsor του Καναδά έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους.Μαρτυρίες και Βίντεο Μυστηριώδεις θόρυβοι στο Windsor του Καναδά έχουν τρομοκρατήσει τους κατοίκους.Μαρτυρίες και Βίντεο Reviewed by Unknown on 17:41 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.