Νταβατζήδες «χτυπούσαν» τατουάζ bar code σε γυναίκες που... φυλάκιζαν!

Σοκ, αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η είδηση ότι η μια συμμορίας εκπόρνευσης γυναικών στην Ισπανία την οποία και εξάρθρωσε η αστυνομία, έκανε τατουάζ στα θύματα της ένα bar code σαν αυτά που έχουν τα… τρόφιμα στα ράφια των σουπερ μάρκετ!!! Οι γυναίκες που «πιάνονταν» στην φάκα της εγκληματικής οργάνωσης κακοποιούνταν, και κρατούνταν δεμένες.

Μια 19χρονη Ισπανίδα που συνελήφθη από την αστυνομία, κρατείτο παρά την θέλησή της από τα τέρατα που την εκμεταλλεύονταν σεξουαλικά ενώ είχε στον καρπό της ένα bar code τατουάζ που έδειχνε ότι ανήκει στον νταβατζή της… Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία οι κακοποιοί έκαναν τα τατουάζ σε εκείνες που επιχειρούσαν να δραπετεύσουν.
Η νεαρή βρέθηκε σε άθλια κατάσταση γεμάτη τραύματα παντού από ξυλοδαρμό και αλυσοδεμένη σε καλοριφέρ. Τα μαλλιά της και τα φρύδια της ήταν ξυρισμένα…
Η αστυνομία της Ισπανίας συνέλαβε 22 υπόπτους οι οποίοι κατηγορούνται ότι χρησιμοποιούσαν βία προκειμένου να ωθήσουν τις γυναίκες στην πορνεία ενώ τους έκαναν και τα ντροπιαστικά τατουάζ. Επίσης κατασχέθηκαν όπλα, το χρηματικό ποσό των 140.000 ευρώ σε μετρητά, χρυσά κοσμήματα και πέντε αυτοκίνητα τα τρία από τα οποία ήταν υπερπολυτελή.
Το κύκλωμα αποτελείτο από δύο διαφορετικές ομάδες οι οποίες αυτοαποκαλούνταν ως «clans» και έλεγχαν την πορνεία σε γειτονιές της Μαδρίτης.
Τις γυναίκες που εκμεταλλεύονταν τις αποκαλούσαν ως «πακέτα», «βαλίτσες» ή ακόμα και «ποδήλατα».


http://www.mychannel.gr
http://to-kounavi.blogspot.com
Νταβατζήδες «χτυπούσαν» τατουάζ bar code σε γυναίκες που... φυλάκιζαν! Νταβατζήδες «χτυπούσαν» τατουάζ bar code σε γυναίκες που... φυλάκιζαν! Reviewed by Unknown on 19:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.