Και αντικαρκινικά «μαϊμούδες»! - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.


Μια είδηση για πλαστά αντικαρκινικά ευρείας κυκλοφορίας  συγκλονίζει τον κόσμο. Τη στιγμή που γίνεται τόσο θόρυβος στη χώρα μας για τα αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης γενόσημα φάρμακα αποκαλύπτεται η παραγωγή και...
διακίνηση πλαστών Avastin που χορηγούνται στους καρκινοπαθείς.

Όλα ξεκίνησαν από έρευνα του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). 

Διαπίστωσαν ότι σε ορισμένες κλινικές της Καλιφόρνια, του Ιλινόις και του Τέξας χορηγούνταν στους ασθενείς ψεύτικα Avastin. 

Ενημέρωσαν αμέσως την κατασκευάστρια εταιρία Roche, η οποία στράφηκε αμέσως στην Τουρκία, όπου διαπίστωσε ότι παρασκευάζονται τα μαϊμού φάρμακα και ξεκινά δικαστικό αγώνα. 

Η διακίνηση των φαρμάκων αυτών γινόταν μέσω μιας αιγυπτιακής εταιρίας Sawa, η οποία σύμφωνα με δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού υγείας είναι ανύπαρκτη στην Αίγυπτο.  

Τα επίμαχα φάρμακα διακινήθηκαν και σε ευρωπαϊκές χώρες , όπως η Ελβετία, η Δανία και η Αγγλία. 

Αναρωτιόμαστε πώς ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων δεν έλεγξε τα φάρμακα αυτά, όπως ελέγχει τα γενόσημα; Γιατί έτσι μας διαβεβαίωσε ο κ. Λοβέρδος. 

Εδώ διαπιστώνουμε ότι δεν ελέγχει τα πρωτότυπα θα ελέγχει τα γενόσημα; Ο Τούρκος καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας  Cankat Tolunay δήλωσε ότι στην Τουρκία κυκλοφορούν πολλά φάρμακα μαϊμούδες. Κάλεσε την εταιρία Roche να δώσει πληροφορίες για τον τρόπο που θα μπορούν να ελέγξουν τη γνησιότητα των φαρμάκων, γιατί οι επιτήδειοι καταφέρνουν να φτιάξουν και πλαστά barcode.  

O καθηγητής χαρακτήρισε έγκλημα τη χορήγηση πλαστών φαρμάκων σε ασθενείς και τόνισε: «Το να σκοτώνεις έναν ασθενή με αυτά τα φάρμακα είναι το ίδιο με το να τον πυροβολείς». Η τύχη των ασθενών στα χέρια των εγκληματιών…

Αναρωτιόμαστε αν ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων δεν μπόρεσε να ελέγξει τα πλαστά Avastin τι θα κάνει ο δικός μας ΕΟΦ. 

Φαίνεται ότι με όλα όσα μεθοδεύονται στον τομέα υγείας στη χώρα μας, οι ασθενείς που επιβαρύνουν τα ταμεία πρέπει να διευκολύνονται να αναχωρούν από τον πλανήτη για άλλες πολιτείες… 

Έτσι, θα επιβιώσει μόνο η Αρία Φυλή που έχει ανθεκτικά και υγιή γονίδια!

Οι γείτονες μας, επίσης,  καλό είναι να περιορίσουν τις δραστηριότητες τους σε «ορίτζιναλ μαϊμού»  τσάντες, όπως διαλαλούν στην περίφημη Κλειστή Αγορά  και ας αφήσουν τα ποτά και τα φάρμακα - βόμβες που στέλνουν τους ανθρώπους στο άλλο κόσμο. 

Και η αισχροκέρδεια έχει τα όρια της!



http://eleftheriskepsii.blogspot.com
Και αντικαρκινικά «μαϊμούδες»! - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Και αντικαρκινικά «μαϊμούδες»! - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.