Απίστευτο: Δείτε την αληθινή Μπάρμπι με σάρκα και οστά!!! (video)

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες μιας νεαρής κοπέλας 21 ετών από την Ουκρανία η οποία στην κυριολεξία είναι σαν πλαστική κούκλα.

Και όχι μια όποια και όποια κούκλα αλλά η πιο διάσημη ξανθιά όλων των δεκαετιών… η Μπάρμπι.
Η Βαλέρια Λουκιάνοβα (Valeria Lukyanova) έχει τις αναλογίες της Μπάρπι, που πολλάκις έχει κατηγορηθεί ότι προβάλλει ένα….
ανορεξικό πρότυπο στα κοριτσάκια, με μεγάλο στήθος και αφύσικα λεπτή μέση ενώ το πρόσωπο και τα μαλλιά της είναι τρομακτικά ίδια.
Η κοπέλα φαίνεται ότι έχει επηρεαστεί τόσο πολύ από την εικόνα της που ακόμη και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στο facebook τη δείχνουν να ποζάρει στο σπίτι της που είναι τόσο ροζ όσο και ένα κουκλόσπιτο.
Τα σχόλια σε youtube και facebook δεν είναι καθόλου κολακευτικά για τη νεαρή κοπέλα γιατί παρά το γεγονός ότι η ίδια πιστεύει ότι είναι η μεγαλύτερη φαντασίωση των ανδρών, εκείνοι δείχνουν να μην τη συμμερίζονται.
“Δεν είναι μόνο άσχημη αλλά και γελοία” γράφει κάποιος ενώ ένας άλλος εκφράζει μια εύλογη απορία αν πρόκειται για μια ”αρρωστημένη εμμονή το να θέλει κάποιος να μετατρέψει ένα μέρος της ταυτότητας του σε πλαστική κούκλα”.

Εκφράστηκαν κατά καιρούς επιφυλάξεις για το ρεαλισμό των φωτογραφιών ή αν πρόκειται για Photoshop και τελικά ένα βίντεο με τη Βαλέρια ζωντανά μας πείθει ότι όντως υπάρχει.
Για το ρόλο των πλαστικών επεμβάσεων, πάντως δεν παίρνουμε όρκο.









Απίστευτο: Δείτε την αληθινή Μπάρμπι με σάρκα και οστά!!! (video) Απίστευτο: Δείτε την αληθινή Μπάρμπι με σάρκα και οστά!!! (video) Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.