Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο θα βγει η Ελλάδα από το ευρώ

Picture 0 for Bloomberg: Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο θα βγει η Ελλάδα από το ευρώ
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο είναι βασισμένο σε σενάρια που έχουν επεξεργαστεί 21 οικονομολόγοι, αναλυτές και ακαδημαϊκοί, η Ελλάδα θα πρέπει να βγει από το ευρώ μέσα σε 46 ώρες..
Μόλις ένα Σαββατοκύριακο θα έχει στη διάθεσή της η Ελλάδα προκειμένου να προετοιμάσει την έξοδό της από το ευρώ και την επιστροφή στη νέα δραχμή, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, με τίτλο «Παιχνίδια πολέμου. Οι κίνδυνοι της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο 46 ωρών».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το οποίο είναι βασισμένο σε σενάρια που έχουν επεξεργαστεί 21 οικονομολόγοι, αναλυτές και ακαδημαϊκοί, η Ελλάδα θα πρέπει μέσα σε 46 ώρες, από τη στιγμή που θα κλείσει το Χρηματιστήριο στη Νέα Υόρκη και μέχρι να ανοίξει το Χρηματιστήριο της Νέας Ζηλανδίας, να βρει τον τρόπο να αντιμετωπίσει τους κινδύνους που θα επιφέρει η αποχώρησή της από την ευρωζώνη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Bloomberg, οι Έλληνες πολιτικοί θα πρέπει να καθησυχάσουν τους πολίτες, να αντιμετωπίσουν πιθανή χρεοκοπία, να σχεδιάσουν το νέο νόμισμα και την ισοτιμία του, να ανακεφαλαιοποιήσουν τις τράπεζες, να αντιμετωπίσουν μαζική φυγή τραπεζικών κεφαλαίων και να βρουν τρόπους για τις πληρωμές καθώς θα έχει διακοπεί η παροχή χρηματοδότησης.
Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο θα βγει η Ελλάδα από το ευρώ Μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο θα βγει η Ελλάδα από το ευρώ Reviewed by Unknown on 16:09 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.