Videos:Χαμός στην Πάτρα, οι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους


Ενημέρωση 11:30. Το απόλυτο χάος στην Πάτρα, η ΕΛΑΣ έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο. Κάτοικοι συγκρούονται ακόμα με την ΕΛΑΣ κοντά στην.... Πειραϊκή-Πατραϊκή, ενώ οι αντιεξουσιαστές, ανήγγειλαν συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της πόλης. Επίθεση πριν από λίγο δεκάδων αντιεξουσιαστών στο studio του καναλιού Super B, όπου βρισκόταν προσκεκλημένος στο κεντρικό δελτίο ο Βασίλης Αρβανίτης της ΧΑ. Οι αριστεριστές χτύπησαν τον Μιχάλη Αρβανίτη και τον δημοσιογράφο Απόστολο Βουλδή. 

Ενημέρωση 10:45. Επεισόδια ήταν μέχρι πριν από λίγο σε εξέλιξη, έξω από τις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής-Πατραϊκής. Τα ΜΑΤ χτύπησαν τους κατοίκους που προσπάθησαν να εισέλθουν στο χώρο, όπου κρύβονται πολλοί λαθρομετανάστες. Η ΕΛΑΣ χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χημικά κατά των Πατρινών, προστατεύοντας τους λαθρομετανάστες. 

Έξαλλοι είναι όλοι στην Αχαΐα από τη δολοφονία 30χρονου Έλληνα από λαθρομετανάστες, στην Παραλία Πατρών (έχει ήδη εντοπιστεί και συλληφθεί ο ένας). Κάτοικοι της περιοχής Ιτέων της Πάτρας, ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο, απέκλεισαν στις 5:00 το απόγευμα την Ακτή Δυμαίων, διαμαρτυρόμενοι για τη δολοφονία 29χρονου, με τα ΜΑΤ των πραιτοριανών να σπεύσουν στο σημείο. Οι κάτοικοι, οι οποίοι απείλησαν να μπουν στις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής-Πατραϊκής, όπου διαβιούν πολλοί παρείσακτοι, ζητούν να φύγουν από την περιοχή τους οι λαθρομετανάστες και να ληφθούν μέτρα ασφαλείας, ώστε να μη χυθεί και άλλο ελληνικό αίμα. Η κατάσταση είναι έκρυθμη, ενώ οι κάτοικοι τονίζουν ότι δεν έιναι διατεθειμένοι να κάνουν πίσω.
http://elkosmos.gr








http://www.parakato.gr
Videos:Χαμός στην Πάτρα, οι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους Videos:Χαμός στην Πάτρα, οι κάτοικοι πήραν την κατάσταση στα χέρια τους Reviewed by Unknown on 08:30 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.