ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΕΚΑΨΕ 15 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Σκηνές τρόμου και πανικού τα ξημερώματα σε μία από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Μαγνησίας, στον Αϊ Γιάννη Πηλίου, από το κτύπημα άγνωστου πυρομανή. Δεκαπέντε αυτοκίνητα, δύο βάρκες και ένα τρέιλερ έγιναν παρανάλωμα του πυρός..
ενώ σοβαρές ζημιές υπέστη και ένα τροχόσπιτο, που ήταν σταθμευμένα στο παρκινγκ της παραλίας «Παπά Νερό», μία από τις πλέον πολυσύχναστες παραλίες του Πηλίου.

Αλλεπάλληλες εκρήξεις σήκωσαν στο πόδι όλη την περιοχή, ενώ με τρόμο κάτοικοι και επισκέπτες έβλεπαν το απίστευτο αυτό θέαμα. Το ένα μετά το άλλο τα αυτοκίνητα παραδίδονταν στις φλόγες, χωρίς κανείς να μπορεί να πλησιάσει. Ο πυρομανής κτύπησε γύρω στις 5 τα ξημερώματα, ενώ ο κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές ήταν μεγάλος. Όλα δείχνουν πως ο πυρομανής περιέλουσε τα αυτοκίνητα με εύφλεκτο υλικό και στη συνέχεια έθεσε φωτιά. Με μεγάλη ταχύτητα η φωτιά διαδίδονταν από το ένα αυτοκίνητο στο άλλο.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΕΚΑΨΕ 15 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ: ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΕΚΑΨΕ 15 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ Reviewed by Unknown on 10:55 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.