Ζει από θαύμα με την καρδιά της... δεξιά

Οι γιατροί παραδέχονται πως πρόκειται για θαύμα, καθώς η μικρή Tiiaana Majewski κατάφερε να επιβιώσει έχοντας την καρδιά της να χτυπά στην... αντίθετη πλευρά.


Οι πιθανότητες να ζήσει ήταν μία προς ένα εκατομμύριο, αυτό ανακοίνωσαν στη μητέρα της, όταν το υπερηχογράφημα αποκάλυψε πως η καρδιά του κοριτσιού βρισκόταν στη δεξιά πλευρά, ενώ ο δεξιός πνεύμονας και το αριστερό πνευμόνι έλειπαν τελείως.

Οι γιατροί μίλησαν στους γονείς και τους εξήγησαν πως θα ήταν αδύνατο να επιβιώσει εξαιτίας της δυσλειτουργικής της ανάπτυξης.

Η Tiiaana πάλεψε για τη ζωή της και διέψευσε τις πιθανότητες που ήταν σαφώς κατά της. Καθώς μεγάλωνε στην κοιλιά της μητέρας της, τα όργανά της άρχισαν ως εκ θαύματος να αναπτύσσονται και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Τώρα είναι 20 εβδομάδων και η υγεία της πηγαίνει πολύ καλά όπως δηλώνουν οι γιατροί που την παρακολουθούν στενά. Καρδιολόγος του Alder Hey Hospital στο Liverpool επιμένει πως η εξέλιξή της είναι τόσο μεγάλη που δε θα χρειαστεί ούτε χειρουργική επέμβαση.

Όλοι έχουν εκπλαγεί από την πρόοδό της και μιλούν για ένα πραγματικό θαύμα που της χάρισε τη ζωή.


Ζει από θαύμα με την καρδιά της... δεξιά Ζει από θαύμα με την καρδιά της... δεξιά Reviewed by Unknown on 03:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.