Εξιχνίασαν άλλες 18 διαρρήξεις στη Ρόδο!


Ακόμη βγάζει «λαγούς» η επιχείρηση της Ασφαλείας που έγινε στις 18 Οκτωβρίου στον καταυλισμό τσιγγάνων στο Καρακόνερο της Ρόδου...
και είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή 68 ατόμων. Η προανάκριση που συνεχίζεται οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων 18 διαρρήξεων σε σπίτια σε όλη τη Ρόδο, από τα οποία οι δράστες αποκόμισαν λεία που υπερβαίνει τα 81.000 ευρώ.

Δράστες των κλοπών είναι δυο τσιγγάνοι, ένας 21χρονος και ένας ανήλικος 16 χρόνων. Τα χρυσαφικά που έκλεβαν, τα πωλούσαν σε μια 21χρονη Ελληνίδα και σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής Πακιστανό που αναζητείται. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τη διαλεύκανση και άλλων κλοπών.

Ως τώρα, οι δράστες έχουν ομολογήσει 18 διαρρήξεις στις περιοχές Ιξιά, Καναμάτ, Ηλιούπολη, Θεοτόκος, Τρεις, Ασγούρου, Ιαλυσό και την πόλη της Ρόδου, απ’ όπου μεταξύ άλλων έκλεψαν κοσμήματα συνολικής αξίας 26.200 ευρώ, πολλά από τα οποία βρίσκονταν μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο το οποίο πήραν μαζί τους.

Άρπαξαν, ακόμη, 4.250 ευρώ σε μετρητά, τρεις υπολογιστές, δυο κινητά και δεκάδες αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Εξιχνίασαν άλλες 18 διαρρήξεις στη Ρόδο! Εξιχνίασαν άλλες 18 διαρρήξεις στη Ρόδο! Reviewed by χριστινα on 00:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.