Η 2Α ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ... !!!




«Έβγα εσύ. Έμπα εσύ» Αυτό το γνωστό χιουμοριστικό σλόγκαν θυμίζουν τα μέτρα ασφαλείας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, αφού οι...

υπεύθυνοι της φυλάξεως του εσωτερικού του Στρατοπέδου «Παπάγου» έχουν αποδοθεί σε ένα … “rotation” των μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων που, μετά την εισβολή των εργαζομένων των Ελληνικών Ναυπηγείων του Σκαραμαγκά στο χώρο, στις 4 Οκτωβρίου, φυλάνε σε καθημερινή βάση το χώρο. 

Έτσι μετά τους άνδρες της επίλεκτης Ζ’ Μοίρας Αμφιβίων Καταδρομών (Ζ’ΜΑΚ) που εκτός από ανακατάληψη βραχονησίδων από Τούρκους ανέλαβαν και καθήκοντα αποτροπής εισβολέων πολιτών στο εσωτερικό του Πενταγώνου αμέσως μετά το συμβάν, και τους συναδέλφους τους του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, που τους αντικατέστησαν, σήμερα σειρά είχαν οι άνδρες της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών. Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε τις δύο ειδικά εκπαιδευμένες διμοιρίες της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στην αντιμετώπιση και καταστολή διαδηλωτών, που βρίσκονταν όλο αυτό το διάστημα στο Πεντάγωνο.
Μάλλον είναι καιρός να σοβαρευτούμε λίγο και να αφήσουμε τους άνδρες αυτών των επίλεκτων μονάδων των Ειδικών Δυνάμεων, να ασχοληθούν με το κύριο έργο τους και τη βασική τους αποστολή.




parapolitika.gr

http://www.stoxos.gr
Η 2Α ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ... !!! Η 2Α ΜΟΙΡΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ... !!! Reviewed by Unknown on 17:28 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.