Φοιτήτρια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της στις Εστίες Ξάνθης!

Φοιτήτρια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της στις Εστίες Ξάνθης!
Σοκ έχει προκαλέσει στην Ξάνθη και όχι μόνο η ...
απόπειρα αυτοκτονίας μιας φοιτήτριας μέσα στο δωμάτιό της στις Φοιτητικές Εστίες Ξάνθης.

Η άτυχη νεαρή βρέθηκε αιμόφυρτη στο πάτωμα τραυματισμένη με ένα μαχαίρι.

Όπως αναφέρουν φοιτητές του ΔΠΘ Ξάνθης στο ThrakiToday.com το περιστατικό έχει αναστατώσει τη φοιτητική κοινότητα, καθώς όπως έγινε γνωστό η φοιτήτρια είχε κλειδωθεί στο δωμάτιό της στις Εστίες επιχειρώντας να βάλει τέλος στη ζωή της, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Γείτονες, που διαμένουν σε διπλανά δωμάτια στις Εστίες βλέποντας τη νεαρή φοιτήτρια να έχει απομονωθεί για μέρες μέσα στο δωμάτιο της αρχικά ανησύχησαν προσπαθώντας να έρθουν σε επαφή μαζί της.

Ωστόσο η ίδια παρέμεινε στο δωμάτιο χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Άμεσα ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι επιτηρητές των Εστιών οι οποίοι και άνοιξαν την πόρτα του δωματίου, αντικρίζοντας τη φοιτήτρια αιμόφυρτη, τραυματισμένη από ένα μαχαίρι με το οποίο αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Άμεσα η φοιτήτρια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μέχρι και σήμερα χωρίς να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή της. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης δεν προχώρησε στην έκδοση σχετικής ανακοίνωσης για το περιστατικό, παρά το γεγονός πως αυτό έλαβε χώρα πριν από περίπου μια εβδομάδα, ενώ από τη μεριά τους οι φοιτητές κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για αντίστοιχα περιστατικά.

Φοιτήτρια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της στις Εστίες Ξάνθης! Φοιτήτρια αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της στις Εστίες Ξάνθης! Reviewed by χριστινα on 23:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.