Ένα μοντέλο - κομάντο για τον Βρετανικό στρατό!!!(Pics + Vid)


Ποια είναι η δεκανέας Melissa Haywood που εξειδικεύεται στις επικίνδυνες αποστολές και στο...

Bodybuilding

Η δεκανέας του Βρετανικού στρατού, Melissa Haywood, δεν είναι μια απλή γυναίκα. Η κυρία Haywood από το Salisbury που υπηρέτησε και στο Ιράκ το 2007, κέρδισε το βραβείο "bikini body" στον διαγωνισμό "Bodybuilding Championships" της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στο Manchester. Η 26χρονη, στα χρόνια της στρατιωτικής της θητείας, εξειδικεύεται στις make - up παραλλαγές των ανδρών (και γυναικών) του Σώματος στο οποίο υπηρετεί αλλά και σε στρατιωτικές ασκήσεις στις οποίες στο παρελθόν, συμμετείχε ενεργά.



Σήμερα, βγάζει το ψωμί της σε στρατιωτική βάση στο Winchester, κάτι που δεν την αποτρέπει από το να γυμνάζεται καθημερινά.

Η Melissa που ζυγίζει 57 κιλά και ύψος 1.72, δήλωσε στο site "Fit Body Promotions": "Αυτό που θέλω περισσότερο από κάθε τι, είναι να βρίσκομαι στο γυμναστήριο και να γυμνάζω το σώμα μου. Και φυσικά να κερδίζω βραβεία για αυτό".



"Σαφώς και προτιμώ να είμαι πάνω στη σκηνή με μπικίνι, από το να καμουφλάρω στρατιώτες", αναφέρει.

Η ίδια είναι παντρεμένη με έναν στρατιώτη που ακούει στο όνομα Kieran που είχε δει τον χάρο με τα μάτια του το 2009 στο Αφγανιστάν, όταν και δέχτηκε σφαίρα στο πρόσωπο.



Για την ώρα, η Melissa συνεχίζει την επίπονη γυμναστική άσκηση και "ανεβάζει" συμβουλές για υγιεινή ζωή και σωστή διατροφή στο προφίλ της στο Twitter, παρέχοντας πληροφορίες στους 1.800 Twitter followers της.


Melissa Haywood από CDemo83



Η αγαπημένη της ατάκα - μυστικό; Η δίαιτα της που εκτός από προσωπική της εφεύρεση, φέρει και τον εξής χαρακτηριστικό τίτλο:

"Get Up And Work Your Butt Off Every Day". "Ξύπνα με αποφασιστικότητα, πέσε το βράδυ για ύπνο ικανοποιημένος", το "μότο" της.

"Σταμάτα να επιβραβεύεις τον εαυτό σου μόνο με φαγητό, δεν είσαι σκύλος", προσθέτει με νόημα. Τα αποτελέσματα πάντως, από την εντατική προσπάθεια της, είναι παραπάνω από εμφανή.

Dailymail

http://news247.gr
Ένα μοντέλο - κομάντο για τον Βρετανικό στρατό!!!(Pics + Vid) Ένα μοντέλο - κομάντο για τον Βρετανικό στρατό!!!(Pics + Vid) Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.