(VIDEO) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!!


Mεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό ασυνείδητου αλλοδαπού οδηγού ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και ...τραυμάτισε πολύ σοβαρά ανήλικο παιδί σε κεντρικό δρόμο του Αιγάλεω. Το τραγικό περιστατικό έγινε στην οδό Μαγνησίας. Στη συνέχεια ο ασυνείδητος παραβάτης την κοπάνησε και κρύφτηκε στο σπίτι του. Άμεση ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας και της ομάδας Δίας. Τον συνέλαβαν ύστερα από λίγη ώρα. Δείτε την επιχείρηση καθώς και την φυγάδευση του για να μην φάει ξύλο από τους κατοίκους. Ο παραβάτης είχε κρυφτεί δίπλα από το σπίτι με την ελληνική σημαία. Έξαλλος ο πατέρας του παιδιού προσπάθησε να τον λιντσάρει.



http://makeleio.gr
http://newworldorder-wakeup.blogspot.gr
(VIDEO) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!! (VIDEO) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ. ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΕΞΩ ΣΑΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ!!! Reviewed by Unknown on 14:32 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.