Από σήμερα μας λείπει ένα παιδικό χαμόγελο… μας λείπει η μικρή Ευφροσύνη…Από ανακοπή καρδιάς έφυγε από τη ζωή η 12χρονη Ευφροσύνη Τούλα!!!VIDEO


Συγκλονισμένη η κοινωνία των Τρικάλων, από τον άδικο χαμό της 12χρονης μαθήτριας Ευφροσύνης Τούλα από την Καλαμπάκα, που άφησε χθες βράδυ την τελευταία της πνοή, στο... παγοδρόμιο του Μύλου των Ξωτικών, ενώ έκανε πατινάζ (ΕΔΩ αναλυτικό χθεσινό ρεπορτάζ).
Ο υπεύθυνος του Μύλου των Ξωτικών κ. Οδυσσέας Ράπτης, παραχώρησε πριν από λίγη ώρα συνέντευξη στο trikalaola.gr και περιγράφει στην κάμερα τις τραγικές στιγμές, όταν το 12χρονο αγγελούδι άφηνε...
την τελευταία της πνοή. Πως έγινε όλο το θλιβερό σκηνικό μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών. Πως προσπάθησαν να σώσουν τη ζωή της άτυχης Ευφροσύνης, η νοσηλεύτρια του Μύλου των Ξωτικών και ένας γιατρός που βρισκόταν εκεί.
Δείτε στο σχετικό βίντεο του trikalaola.gr τι αφηγείται ο κ. Ράπτης. Αυτή την ώρα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καλαμπάκας, γράφεται ο τραγικός επίλογος, καθώς κηδεύεται η μικρή Ευφροσύνη ή Φένια. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και καλό ταξίδι στη μικρή Φένια.
Σημ. Όπως σα είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο δημοσίευμα, ο θάνατος της άτυχης Ευφροσύνης, σύμφωνα με το πόρισμα της νεκροψίας που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, προήρθε από παθολογικά αίτια, συγκεκριμένα από ανακοπή καρδιάς. Χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Τρικάλων, ερωτούμενο το συγγενικό περιβάλλον αν το κορίτσι είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, η απάντηση ήταν αρνητική.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» είναι πλέον πιο «φτωχός», αφού μια αθώα ψυχούλα έφυγε αναπάντεχα από κοντά μας.
Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του «Μύλου των Ξωτικών»...
και του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων το παιδί δεν μπόρεσε να επανέλθει. Δυστυχώς το δωδεκάχρονο Αγγελούδι, το πρόδωσε η καρδούλα του.
Η Οργανωτική Επιτροπή, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Μύλου λέμε σήμερα αντίο στην μικρή Ευφροσύνη. Θα παραμείνει στο μυαλό και στην ψυχή μας ως ένα ξεχωριστό και μοναδικό παιδί που θα χαμογελά και θα ζει όμως μακριά μας… στην γειτονιά των Αγγέλων
Όλες οι προγραμματισμένες για σήμερα καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και δράσεις του Μύλου ακυρώνονται.
Το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί μια σεμνή τελετή στην μνήμη της μικρής Ευφροσύνης. Θα την αποχαιρετίσουμε απόψε μαζί με όλους τους επισκέπτες του μύλου, αφήνοντας αιωρούμενα φωτεινά φαναράκια να ταξιδέψουν μαζί της, ψηλά στον ουρανό.
Το κενό που αφήνει πίσω της, στην οικογένεια της, στους συγγενείς και φίλους της δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Εκφράζουμε την θλίψη, τον πόνο μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της.

Η οργανωτική επιτροπή,
«Ο Μύλος των Ξωτικών»
http://www.trikalaola.gr
Από σήμερα μας λείπει ένα παιδικό χαμόγελο… μας λείπει η μικρή Ευφροσύνη…Από ανακοπή καρδιάς έφυγε από τη ζωή η 12χρονη Ευφροσύνη Τούλα!!!VIDEO Από σήμερα μας λείπει ένα παιδικό χαμόγελο… μας λείπει η μικρή Ευφροσύνη…Από ανακοπή καρδιάς έφυγε από τη ζωή η 12χρονη Ευφροσύνη Τούλα!!!VIDEO Reviewed by Unknown on 17:14 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.