Κατοικείται ο… ουρανός;??VIDEO


Κυκλοφορούν διάφορα βίντεο στο Ίντερνετ, ακόμη και από την ίδια τη NASA, τα οποία εμφανίζουν διάφορα περίεργα σώματα να ίπτανται σε ασυνήθιστα μεγάλο ύψος, γύρω από διαστημικά λεωφορεία ή τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS.
Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αρκετά από αυτά ...




Όμως, δεν φαίνονται να είναι αυτά που συνήθως αποκαλούμε UFO! Τι μπορεί να είναι, λοιπόν; Μήπως η ανεξερεύνητη ατμόσφαιρά μας… κατοικείται από έμβια όντα;

Η θεωρία που έχει αναπτύξει ο Αμερικανός πυρηνικός φυσικός, αλλά και UFOλόγος και κρυπτοζωολόγος δρ Franklin Ruehl , υποστηρίζει ότι πρόκειται για βιομορφές, δηλαδή οργανισμούς που πετούν ελεύθεροι στο κοσμικό κενό, σε σχεδόν μηδενικές θερμοκρασίες και μηδενική ατμοσφαιρική πίεση! Τους ονομάζει Zeroids και υποστηρίζει ότι είναι έμβια όντα που κατοικούν μέσα στον ουρανό μας, συμπληρώνοντας τις εσοχές του ελεύθερου χώρου!

Κατά την άποψη αυτή, τα Zeroids αντιπροσωπεύουν τις πιο πρώιμες μορφές ζωής στο ηλικίας 13,7 δισεκατομμυρίων ετών σύμπαν. Κι αν αυτό είναι αλήθεια, τότε θα πρέπει να υπήρχαν ακόμη και στη δημιουργία του! Οι μορφές τους μπορεί να διαφέρουν εντελώς, από την πολύ απλή ως την πιο περίπλοκη. Μπορεί να διαθέτουν εξελιγμένη ευφυία, μπορεί όμως και να διαβιούν όπως οι μικροοργανισμοί στη Γη.





Αν τα Zeroids χρειάζονται τροφή, μπορούν να τη βρουν εύκολα στις δεκάδες οργανικές ενώσεις που έχουν εντοπιστεί στην διαγαλαξιακή σκόνη και τα διάφορα αέρια στο διάστημα, όπως η φορμαλδεΰδη, το υδροκυάνιο, και η κυτταρίνη. Μπορεί να ζουν μόνα ή σε αποικίες. Στην πραγματικότητα, όμως, δεν γνωρίζουμε τίποτε γι’ αυτά!




http://www.kalyterotera.gr

Κατοικείται ο… ουρανός;??VIDEO Κατοικείται ο… ουρανός;??VIDEO Reviewed by Unknown on 13:40 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.