Τζόυς Ευείδη: Βρίσκομαι σε τρελή κατάθλιψη




Από την οικονομική κρίση και τις δυσκολίες που έχουν προκύψει δεν έχουν γλιτώσει ούτε οι αγαπημένοι ηθοποιοί, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα.

H Τζόυς Ευείδη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αποκαλύπτοντας πώς το 2010 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά καθώς…ξεκληρίστηκε:

«Πέρασα ένα μπαράζ δυσάρεστων γεγονότων! Ξεκληρίστηκα και οικογενειακά και οικονομικά το 2010, έπιασα πάτο»!

Περνάει ακόμα κατάθλιψη και πιστεύει πως σε λίγο καιρό είναι πολύ πιθανό να μην μπορεί να ζει από την δουλειά της: «Είμαι σε απόγνωση, την δουλειά μου την αγαπώ, αλλά νομίζω σε λίγο δεν θα μπορώ να ζω από αυτήν»! Η ίδια δηλώνει πως δεν είναι άνθρωποςτου lifestyle και δεν χρειάστηκε ποτέ πολυτελείς συνήθειες και ανάγκες. Πλέον όμως η ζωή της έχει γίνει τόσο δύσκολη που δεν μπορεί να κάνει και απλά πράγματα όπως «να πάρω ένα ταξί και να πάω στο Μαρούσι να δω μια φίλη».

Αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε μείνει έγκυος, αλλά απέβαλε και έκτοτε δεν επεδίωξε να ξανακάνει παιδί. Και δεν διστάζει να δηλώσει πως είναι μια αποτυχημένη ηθοποιός, καθότι δεν έχει καταφέρει να λύσει τα προβλήματα της μέσω του επαγγέλματος.



http://www.koolnews.gr
Τζόυς Ευείδη: Βρίσκομαι σε τρελή κατάθλιψη Τζόυς Ευείδη: Βρίσκομαι σε τρελή κατάθλιψη Reviewed by Unknown on 01:00 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.