ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ Ω !!!VIDEO





Πολλοί αναγνώστες με ρωτάτε μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης για την ομάδα Ω ποια είναι και αν πρόκειται για Ελληνική ομάδα όπου θα βοηθήσει τους ΕΛ και την ομάδα << Ε >>. Θα ξεκινήσω από την αρχή για να καταλάβετε κάποια πράγματα….
Μια διαφορετική, εκδοχή της προϊστορίας – μυθολογίας για μένα = αληθινή ιστορία, λέει πως ο Κρόνος και οι << ακόλουθοι >> του, οι Τιτάνες, κατέβηκαν στη γη με λίγα λόγια, από άλλο πλανήτη, μετά τον Ουρανό. Ο Ουρανός και η Γαία είχαν ακολούθους, όπου ήταν γνωστοί ως Ουρανίδες, είναι η πρώτη ομάδα θεών που κατέβηκαν στη Γη από το διάστημα και γέμισαν τον πλανήτη μας τέρατα!!!!
Αυτούς τους εκτόπισε ο Κρόνος, η Ελληνική μυθολογία μας διασώζει τη δική της εκδοχή το πώς έγινε αυτό, και ανέλαβε την εξουσία και την θεϊκή βασιλεία στον πλανήτη γη. Ο Κρόνος και οι ακόλουθοι από του Τιτάνες οι Κρόνιοι ήταν σαρκοβόρα όντα όπου τα ποιο πολλά από αυτά ερπετοειδής φυλής. Έτρωγαν οτιδήποτε είχε σάρκα και αίμα. Αυτό που έτρωγαν με μεγάλη βουλιμία ήταν τα ανώτερα θηλαστικά του ζωικού βασιλείου της γης, όπου ήταν ο άνθρωπος!!!!
Οι Κρόνιοι περισσότερο εξελιγμένοι ως θεϊκά όντα από τους Ουρανίδες και με υψηλότερο το αίσθημα της αυτοκαταστροφικής τάσης είχαν χωρίσει τα προς << βρώσιν >> ζώα σε κοπάδια και αγέλες. Κάθε Κρόνιος -Τιτάνας, καλλιεργούσε το δικό του κοπάδι. Και για να ξεχωρίζει το ζώο του από το ζώο του άλλου, γιατί ήταν όλα ελεύθερης βοσκής, το μάρκαρε με μία σφραγίδα, που είχε για τον κάθε Κρόνιο ιδιοκτήτη ξεχωριστή παράσταση!!!! Από την παράσταση ήταν εύκολο να γνωρίζει κανείς σε ποιον ανήκε το ζώο. Για τους ανθρωπίδες ή ανθρωποχώριους είχαν σκεφτεί να τους κρεμούν στο λαιμό μια πήλινη πλάκα, άλλοι λένε μπρούτζινη με μια ανάγλυφη ή εγχάρακτη παράσταση διαφορετική για κάθε αφέντη Κρόνιο. Εικάζεται ότι ξεχώριζαν τίνος κυρίου ήσαν σκλάβοι ή φαγητό των Κρόνιων τα ανθρωποειδή οι πρόγονοί μας …..
Χιλιάδες χρόνια μετά ακόμη εξακολουθούν να ανακαλύπτονται αλλά και να ανακατασκευάζονται παραστάσεις, όπου τερατόμορφα ανθρωποειδή όντα όπου τα περισσότερα είναι ερπετοειδής φυλής τρώνε ανθρώπους και μάλιστα κατά κανόνα ωμούς.!!!! Μια τέτοια ανάγλυφη παράσταση υπάρχει στο ναό της Παναγίας των Παρισίων, γέννημα όχι κάποιου ασυνείδητου όπως λένε κάποιου δημιουργού της, μα εις γνώση των Ιλλουμινάτοι όπου και ήταν οι τέκτονες όπου την σχεδίασαν και την κατασκεύασαν. Τέτοιες παραστάσεις υπάρχουν και σε πολλά αρχαία μνημεία τα οποία είναι μάρτυρες του χρόνου το τι γινόταν τότες και προβληματίζοντας κατά πολύ τους αρχαιολόγους διότι δεν μπορούν να δώσουν μια λογική εξήγηση προς τα τέρατα όπου τρώνε ανθρώπους, και αυτό γιατί δεν πιστεύουν σε αυτά!!!! Η ωμοφαγία είναι μια πραγματικότητα ιστορική, το αναφέρει μάλιστα και ο Όμηρος στην Ιλιάδα, αλλά και σε άλλες ιστορικές αναφορές ανά τον κόσμο.
Σύγχρονες έρευνες έχουν αποδείξει αυτό που όπως φαίνεται ήταν από τη βαθειά αρχαιότητα γνωστό. Πρόκειται για το αιθερικό πεδίο που διαθέτει ο κάθε ζων οργανισμός της πανίδας και της χλωρίδας και έχει να κάνει με την ζωική του ενέργεια. Όσο πιο φρέσκος καταναλώνεται ο ζων οργανισμός, τόσο περισσότερη ενέργεια οικειοποιείται αυτός που το τρώει. Επίσης, όσο πιο ψηλά στην κλίμακα των εδεσμάτων βρίσκεται το φαγώσιμο, τόσο περισσότερη και ποιοτικά ισχυρότερη αιθερική ενέργεια διαθέτει. Αυτό λένε οι σύγχρονοι κανίβαλοι όπως πριν λίγα χρόνια πίσω στην Ρωσία όπου ενας άνδρας είχε συληφθεί με την κατηγορία του κανιβαλισμού. Αρεσκόταν το να τρώει μωρά όταν αυτά ήταν ζωντανά!!!! Στο δικαστήριο είχε καταθέσει:
<< …. Το έκανα γιατί χρειαζόμουν το αιθερικό πεδίο …το είχα ανάγκη… >>
Ο ωμός άνθρωπος, λοιπόν, ήταν ένα θεσπέσιο έδεσμα για τον Κρόνιο, ήταν πηγή, από όπου ο κάθε Τιτάνας μπορούσε να αντλήσει ενέργεια, δύναμη και εξαιρετικές ικανότητες, ακόμη και πνευματικές.
Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Περί το 245.000 π.χ. κάποιοι ειδικοί μιλάνε και για το περί 500.000 χρόνια π.χ. ,μία νέα ομάδα θεών κατέβηκε στον πλανήτη γη και διεκδίκησε την εξουσία της. Ήταν ο Δίας με τους δικούς τους ακόλουθους. Αυτοί αυτό-ονομάστηκαν Ολύμπιοι!!!! Όχι γιατί κατοικούσαν στον Όλυμπο. Η Ελλάδα διαθέτει πολλά όρη με την ονομασία Όλυμπος αλλά υπάρχει και στην γειτονική Τουρκία βουνό με την ονομασία Όλυμπος!!!!. Ονομάστηκαν Ολύμπιοι από το Ελ-ύμπιοι, όπου Ελ =φως η όπως λέει ο αείμνηστος Θεόδωρος Αξιώτης Ελ- υμ- πιοι = φωτεινοί εξ ερχομένων των άστρων, δηλαδή όντα φωτεινά ή όντα που ήλθαν από αστέρες φωτεινούς, κατά μια εκδοχή από το Σείριο. Βέβαια η αλλαγή από τη μια κοσμική εξουσία στην άλλη δεν ήταν τόσο εύκολη, όπως με την αλλαγή από τους Ουρανίδες στους Κρόνιους. Έγιναν μάχες σκληρές και αιμοβόρες γνωστές στην προϊστορία- μυθολογία με το όνομα Τιτανομαχία και Γιγαντομαχία.
Ο πόλεμος είχε προλεχθεί στον Κρόνο από τη Γαία και τον Ουρανό, επειδή ο Κρόνος είχε αρνηθεί να αποκαταστήσει δικαιοσύνη μετά την εκθρόνιση του πατέρα του. Οι Τιτάνες που πολέμησαν καθοδηγούνταν από τον Κρόνο και στις τάξεις τους βρίσκονταν οι: Κόιος, Κριός, Υπερίων, Ιαπετός, Άτλας. Οι Ολύμπιοι οδηγούνταν από τον Δία και στο πλευρό του πολέμησαν και οι: Εστία, Δήμητρα, Ήλιος, Ήρα, Άδης /Πλούτων, Ποσειδώνας, οι Εκατόγχειρες, οι Γίγαντες και οι Κύκλωπες.
Νικώντας μετά από δεκάχρονο πόλεμο, οι Ολύμπιοι μοίρασαν μεταξύ τους τα λάφυρα, δίνοντας στον Δία την εξουσία στον αέρα και τον ουρανό, στη θάλασσα και όλα τα υδάτινα σώματα στον Ποσειδώνα, και στον Κάτω Κόσμο στον Άδη. Η γη αφέθηκε ως κυριαρχία κοινή όλων των θεών. Έπειτα έκλεισαν τους Τιτάνες στα Τάρταρα. Κατά τη διάρκεια του πολέμου ο Ωκεανός και οι Τιτανίδες (Θεία, Ρέα, Θέμις, Μνημοσύνη,Φοίβη και Τηθύς) παρέμειναν ουδέτεροι, και γι’ αυτό δεν τιμωρήθηκαν από τον Δία. Οι Εκατόγχειρεςπαρέμειναν φύλακές τους, μέχρι τη στιγμή που ο Δίας τους απελευθέρωσε όλους, εκτός από τον Άτλαντα.
Υπάρχουν αναφορές ότι στις μάχες αυτές ανακαλύφθηκαν και νέα καταστροφικά όπλα. Στον πόλεμο αυτόν κλήθηκαν να συμμετάσχουν στο πλευρό του Δία και θνητοί, όπως ο ημίθεος ήρωας Ηρακλής, με αντίτιμο την παύση της ανθρωποφαγίας από αυτά τα όντα και την προστασία των ανθρώπων. Για τους Ολύμπιους η υπόσχεση αυτή ήταν εύκολη, διότι οι ίδιοι έτρωγαν μόνο αμβροσία και έπιναν νέκταρ, τροφή, την οποία δεν γνωρίζουμε ακόμη από πού την προμηθεύονταν, αλλά και δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία προϊστορική, μυθολογική ή αρχαιολογική αναφορά!!!! Κάποιοι λένε ότι την έφερναν από το διάστημα. Αλλά το ποιο σίγουρο είναι να το παρασκεύαζαν μόνοι τους!!! Ούτως ή άλλως ο Δίας υποσχέθηκε μάλιστα ότι μετά τη νίκη του θα έκλεινε για πάντα τους Κρόνιους στα Τάρταρα, από όπου δεν θα μπορούσαν να φύγουν ποτέ, για να βλάψουν τους ανθρώπους. Και μάλιστα τότε, επί της βασιλείας του Δία, ο προγονός μας ονομάστηκε άνθρωπος. Όχι από το άνω θρώσκω =βλέπω ψηλά, γιατί και ο πιγκουίνος άνω θρώσκει. Ονομάστηκε άνθρωπος, από το άβρωτος, α στερητικό +βρω- από το ρήμα βι-βρώ-σκ-ω= τρώγω. Άβρωτος λοιπόν είναι αυτός που δεν τρώγεται, δεν πρέπει να τρώγεται. Και επεκράτησε ο όρος, από τότε που νίκησε ο Δίας και οι Κρόνιοι φυλακίστηκαν στα Τάρταρα.
Φυλακίστηκαν. Δεν εξαφανίστηκαν όμως!!!! Η ζωή του ανθρώπου πάνω στη γη ούτε υπήρξε αλλά και δεν είναι μέχρι και σήμερα ασφαλής. Ο Δίας δεν κατάφερε να κρατήσει το λόγο του προς τους θνητούς ή έστω να τον εφαρμόσει πλήρως. Γιατί; Οι Κρόνιοι υπάρχουν ακόμη και σήμερα θρέφονται με τις σάρκες, με το αίμα μας, με τον κόπο μας, με τα όνειρα και τις ελπίδες μας, με τα όνειρα των παιδιών μας, τις σπουδές και τους κόπους τους, τα νιάτα και τη δροσιά τους, τις ευαισθησίες και τα οράματά τους. Και δεν πρόκειται για σκοτεινές δυνάμεις της κολάσεως, όχι. Έχουν ονοματεπώνυμο και είναι πασίγνωστοι. Πρόκειται για την ντόπια και ξένη πλουτοκρατία, Κρόνιοι, Τιτάνες, μισάνθρωποι και απάνθρωποι, οι οποίοι πάντα βρίσκουν στις πατρίδες των ανθρώπων ομοίους τους για να τους υπηρετούν, να τους ανοίγουν τις θύρες όταν τους διατάζουν, να τους στρώνουν το τραπέζι και γενικά να τους παρέχουν κάθε ευκολία, για να πέφτουν οι Κρόνιοι στο μεγάλο φαγοπότι, με αντάλλαγμα του “κλεφτοφωνιά” το σόι να αρπάξει ότι μπορέσει, δεν έχουν πάρα άλλη ονομασία από τους Δρακονιανούς-Ιλλουμινάτοι!!!!


Μετά από αυτήν την αναφορά ας δούμε ποια είναι η ομάδα << Ω >> η οποία και είναι η ελίτ των μαχητών των Ιλλουμινάτοι!!!! Δεν το πιστεύετε!;! Ωραία λοιπόν μετά την αναφορά που έκανα πιο πάνω συνεχίζω με πλήρη αναφορά ώστε να καταλάβετε το τι παίζεται…. Και ότι δεν υπάρχει καμία βοήθεια από αυτήν την ομάδα προς τους ανθρώπους!!!!:Ωρίων (Λατινικά: Orion ( Ωρίων), συντομογραφία: Ori-Ωρι) είναι ο αστερισμός που σημειώθηκε στην… αρχαιότητα από τον Πτολεμαίο και είναι ένας από τους 88 επίσημους αστερισμούς που θέσπισε η Διεθνής Αστρονομική Ένωση. Ο αστερισμός του Ωρίωνα θεωρείται ένας από τους περισσότερο εκτεταμένους αστερισμούς, εκτεινόμενος εκατέρωθεν του ουράνιου ισημερινού. Βρίσκεται Ν. του αστερισμού του Ταύρου και των Διδύμων, προς Β. του Λαγού έχοντας Α. τον Μονόκερο και Δ. τον Ηριδανό. Είναι αμφιφανής στην Ελλάδα. Από τους αστέρες του αστερισμού λαμπρότερος είναι ο α του Ωρίωνα (γνωστός ως Μπετελγκέζ (Betelgeuse), είναι μεταβλητός αστέρας μακράς περιόδου, μεγέθους κυμαινόμενου 0,9-1,4, χρώματος ερυθρωπού), ο β του Ωρίωνος ή Ρίγκελ (Rigel) καλούμενος (αναλυόμενος δια τηλεσκοπίου σε “διπλό αστέρα” μεγέθους ο ένας 0,3 και ο άλλος 6,7 χρώματος κυανόλευκου), ο γ του Ωρίωνα φερόμενος και ως “Αστέρας της Αμαζόνας” ή Μπελλατρίξ (Bellatrix), οι δ, ε και ζ κείμενοι σε πλάγια ευθεία γνωστοί και ως “Πήχης” και Ζώνη του Ωρίωνα και ο θ κάτωθι των τριών παραπάνω που περιβάλλεται από το περίφημο νεφελοειδές του Ωρίωνα. Από τους παραπάνω αστέρες οι α, γ, β και κ σχηματίζουν τετράπλευρο που παριστά το σώμα του μυθικού Ωρίωνα (α ο δεξιός ώμος, γ ο αριστερός, β το αριστερό του πόδι και κ το δεξιό). Ωρίων Ο Ωρίων (Ωρίωνας) ήταν ο πιο διάσημος κυνηγός στην ελληνική μυθολογία!!!!
Προσέξτε!!!! Μια φορά, όπως το συνήθιζαν οι θεοί του Ολύμπου, ο Δίας και ο Ποσειδώνας πήγαν ένα περίπατο στη γη μεταμφιεσμένοι σε ανθρώπους. Περνώντας από τη Βοιωτία δέχθηκαν τη θερμή φιλοξενία του Υριέα, του << Επώνυμου ήρωα >> της πόλεως Υρίης. Εκείνη την εποχή όμως ο Υριέας ήταν σε πολύ μεγάλη ηλικία και χήρος χωρίς παιδιά. Εξομολογήθηκε στους φιλοξενούμενους τον καημό του για τη μεγάλη μοναξιά του και πόσο θα ήθελε να είχε ένα παιδί. Αφού οι δύο θεοί είχαν φύγει, το άλλο πρωί ο Υριέας βρήκε στο κατώφλι του σπιτιού του ένα βρέφος….. ήταν ο μικρός Ωρίων, ένα δώρο από τους θεούς για τη φιλοξενία που τους είχε προσφέρει. Για τον λόγο αυτό ο Ωρίων αναφέρεται άλλοτε ως γιος του Υριέα και άλλοτε ως γιος του Ποσειδώνα, μάλιστα ήταν καρπός της σχέσης του θεού με την Ευρυάλη, κόρη του βασιλιά Μίνωα!!!! Λέγεται ακόμα ότι είχε πάρει από τον πατέρα του, θεό της θάλασσας, το χάρισμα να μπορεί να βαδίζει πάνω στη θάλασσα ( Σας θυμίζει κάτι αυτό; Οι Αρχαίοι μας πρόγονοι το έβλεπαν ως χάρισμα και όχι ως κάτι το θεϊκό ).

Σχετικά με το τέλος του Ωρίωνα υπάρχουν αρκετές διαφορετικές παραδόσεις. Σύμφωνα την κυρίαρχη παράδοση, πέθανε στη Δήλο (γνωστή τότε ως Ορτυγία) από δάγκωμα σκορπιού, που τον έστειλε είτε η Άρτεμις επειδή είχε φύγει από κοντά της ως ερωτευμένος με την Ηώ (Οδύσσεια, ε 121 κ.ε., λ 310), είτε ο Απόλλων για να μη δημιουργηθεί ερωτική σχέση του Ωρίωνα με την `Άρτεμη (αδελφή του Απόλλωνα), είτε τέλος η ίδια η Γη τιμωρώντας τον για την καυχησιολογία του ότι κανένα ζώο δεν ξέφευγε από τα βέλη του, όπου και είναι η ποιο πιθανή δολοφονία.
Για τον λόγο αυτό, όταν μετά τον θάνατό του ο Ωρίων, μετατράπηκε σε αστερισμό, βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά της Ουράνιας Σφαίρας από τον αστερισμό του Σκορπιού. Στη Βιβλιοθήκη, Απολλοδώρου (Α΄ 4, 3) αναφέρεται ότι η `Άρτεμις σκότωσε τον Ωρίωνα επειδή αυτός ατίμασε την `Ωπιν, μία από τις ακολούθους της, ή απλώς επειδή προκάλεσε την Άρτεμη σε αγώνα δισκοβολίας. Ο Ωρίωνας μεγάλωσε και έγινε << ανήρ εξόχου ρώμης και καλλονής, και δεξιότατος κυνηγός >>. Εκτός από πολύ δυνατός και όμορφος, φαίνεται ότι ήταν πολύ ψηλός στο ανάστημα, κάτι που συνδέεται και με τον ομώνυμο αστερισμό.
Συνόδευε τη θεά του κυνηγιού, την `Άρτεμη, στα κυνήγια της. Κάποτε ο Ωρίων φιλοξενήθηκε στη Χίο από τον εκεί βασιλιά Οινοπίωνα (κατά μία εκδοχή και ο Ωρίων ήταν Χιώτης). Συμπεριφέρθηκε όμως απερίσκεπτα, καθώς ερωτεύθηκε τρελά την κόρη του βασιλιά, τη Μεράδη. Τότε ο Οινοπίων του έδωσε να πιεί ένα ποτό που τον τύφλωσε και μετά τον πέταξε στη θάλασσα. Εκεί τον περιμάζεψε ο θεός `Ήφαιστος και τον οδήγησε στον Απόλλωνα, τον θεό του φωτός, που του ξανάδωσε την όρασή του!!!!
Στην παράδοση που υιοθετεί ο λυρικός ποιητής Πίνδαρος, ο Ωρίων είδε κάποτε την Πλειόνη με τις κόρες της, τις Πλειάδες, και τις κατεδίωξε επί πέντε ολόκληρα χρόνια, μέχρι που ο Δίας τις καταστέρισε μαζί με τον Ωρίωνα και τον σκύλο του. Στην Οδύσσεια (λ 572-575) αναφέρεται ότι ο Οδυσσέας είδε τον Ωρίωνα στο ταξίδι του στον Κάτω Κόσμο να σαλαγάει θηρία, υποδηλώνοντας ότι ούτε μετά τον θάνατό του έπαψε να αγαπά το κυνήγι:
<<`Έπειτα τον Ωρίωνα εκεί είδα τον πελώριο / που σαλαγούσε τα θεριά στ’ ασφοδελό λιβάδι, / όσα στ’ απάτητα βουνά τα ‘χε σκοτώσει ο ίδιος, / κι ένα ματσούκι χάλκινο πάντα άσπαστο βαστούσε. >>
( Κάτι βασικό μην ξεχνάμε ότι οι θεοί ήταν οι μισοί χωρισμένοι με τους Τρώες και οι άλλοι μισοί με τους Έλληνες!!!! ).
(Ομήρου Οδύσσεια, αρχαίον κείμενον – έμμετρος μετάφρασις Ζησίμου Σίδερη, εκδ. οίκος του Το παρακάτω είναι ένα άρθρο που εγώ δεν συμφωνώ με τα όσα λέει!!!! Αλλά και οι πηγές που αναφέρει δεν είναι και τόσο αξιόπιστες….
Του Ιωάννου & Π. Ζαχαροπούλου, Αθήναι 1939) Ωρίων (Η ΟΜΑΔΑ ΩΜΕΓΑ) Η ομάδα ΩΜΕΓΑ, είναι ο χάλκινος στρατός του Φ10ΟΙΣ ( !!!;;!!! ), ο στρατός του Πολέμαρχου των ΕΛ!!!! . Ο Πολέμαρχος 780 ονόμασε έτσι και τον πρώτο του στρατό στην πρώτη Υπέρ Γαλαξιακή μονομαχία. Την ίδια ονομασία πήρε και ο νέος στρατός του Πολέμαρχου 780, ο οποίος αποτελείτε από ΕΛ πολεμιστές , ο Χάλκινος Στρατός της Κάλλικουμ. Ο Φ10ΟΙΣ Πολέμαρχος των ΕΛ είναι ο ένας, είναι αυτός ο οποίος ΄… ΄΄ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ… ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ… ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ…. …ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ”

Είναι ήδη εκεί στα όρη της Κάλλικουμ, στη Ποτοκερασιά, ετοιμάζετε κυρίως σε πεδία πνευματικά, για τον πνευματικό τον πόλεμο, με τα γένη τα Ρυπαρά.( Δεν αναφέρει πηγή… από ποιον )
Εχθροί του όλοι οι Κρόνιοι, και τα Νεφελίμ, στόχος… του η ανθρωπότητα να Ελευθερωθεί.


Του δόθηκε ο λεξάριθμος η γλώσσα των θεών, η γλώσσα αυτή τον όρισε ο εκ των Απολλώνιων Ελ, αρχηγό.( Ποιος ΕΛ!;! Και πότε!;! Διότι στην μυθολογία = αρχαία ιστορία δεν υπάρχει κάτι τέτοιο… )


Τού δόθηκε ο λεξάριθμος του σύμπαντος η γλώσσα, αυτός είναι ο ένας, αυτός είναι ο Φ10ΟΙΣ,αυτός είναι ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780 . ( Με την ίδια μέθοδο βγαίνει και άλλο νόημα…. )

Όπως αναφέρουν τα Πυθαγόρεια Λεξαριθμικά Κείμενα της Κάλλικουμ…Όταν ο ερευνητής, ακούμπησε την Ιερή την Λόγχη, η ιστορία ολόκληρη του σύμπαντος, μπροστά του παρουσιάστηκε, σε λίγα δεύτερα από απλός ερευνητής, έγινε μύστης, έγινε γνώστης, όλης της πληροφορίας όλων των εποχών και όλων των διαστάσεων του σύμπαντος. Από απλός ερευνητής, μετατράπηκε σε Πολέμαρχο, για την ακρίβεια κατοικήθηκε από την ενέργεια του Φ10ΟΙΣ η οποία Ελευθερώθηκε από τις φυλακές της Κούφιας Γαίας, και τις φυλακές του Μάτμορ. Ο Πολέμαρχος 780 είναι εκεί, και ετοιμάζει τον Χάλκινο Στρατό των ΕΛ, σε όλα τα επίπεδα και πεδία.
( Τι δουλειά έχουν οι ΕΛ, οι Έλληνες με τις φυλακές της Κούφιας Γαίας!;! Οι πρώην εχθροί των αρχαίων θεών θα είναι αυτοί που θα βοηθήσουν τους Έλληνες!;! Μάλλον ξεχνάς ότι οι Έλληνες φτιάχτηκαν από τις πέτρες που πετούσαν πίσω τους, ο Δευκαλίωνας και η Πύρρα όπου ξεπήδησε ο Έλληνας και το έθνος που έφτιαξε ονομαστήκαν Έλληνες….. τι δουλειά έχουμε με τους φυλακισμένους Δρακονιανούς Κρόνιους!!;;!! )
Η ΟΜΑΔΑ ΩΜΕΓΑ, αποτελούμενη κυρίως από τους μαχητές Ωμέγα, Χάλκινους πολεμιστές, με το που οι Πύλες της Αβύσσου ανοίξουν, και τα Κρόνια Νεφελίμ ( Νεφελίμ!;! Δεν υπάρχει στην μυθολογία αλλά στην Εβραϊκή θρησκεία….. !!!!! ), στην επιφάνεια της Γαίας ορμίσουν, θα βγουν μπροστά, ό Πολέμαρχος 780 με το Χάλκινο σπαθί, την ανθρωπότητα θα υπερασπιστεί. Τα πάντα θα αλλάξουν στον Πλανήτη, η εποχή των Πεφωτισμένων Κρόνιων τελειώνει, και η εποχή ΩΜΕΓΑ , η εποχή του ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ 780 πλησιάζει.
( Πως θα τελειώσει όπως λες εφόσον αυτοί που θα βγουν από τις Πύλες της Αβύσσου θα είναι χάλκινοι Πολεμιστές!;! Ρομπότ με λίγα λόγια ή ανδροειδή μα στην Άβυσσο = Τάρταρα ο Δίας έκλεισε τους Τιτάνες!!!! )





Αυτά τα αναφέρουν κάποιοι όπου πιστεύουν ότι η ομάδα << Ω >> θα υπερασπιστεί τους ΕΛ ( αν και πράγματι θα ήθελα να ήξερα ποιοι είναι οι ΕΛ!!;;!! Πολλοί είναι οι ερευνητές που λένε ότι είναι οι απεσταλμένοι της ομάδας << Ε >>…… Μα οι ίδιοι οι << Ε >> λένε ότι η ομάδα << Ω >> είναι εχθρικοί προς αυτούς και δεν έχω κανέναν λόγο να μην τους πιστέψω… δεν υπάρχει κάποια εξήγηση πουθενά στο παρελθόν ή το παρών ότι η περιβόητη και τόσο μυστική ομάδα η οποία και αποτελείται από << ΚΑΡΝΑΚΕΣ >> όπου σύντομα θα αναρτήσω άρθρο για αυτούς ότι ήταν με την πλευρά των Ελλήνων!!!! Τα πρώτα πλοία των Άγγλων όταν έφτασαν στα νησιά Φόκλαντ το 1983 μια από τις σημαίες τους είχαν ένα μεγάλο << Ω >> ως σύμβολο που δήλωνε δυο πράγματα, το ένα είναι η καταστροφή που θα γινόταν και το άλλο την άφιξη της ομάδας Ω!!!! ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ… ..ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΠΛΟΙΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ!!!! Η παραπληροφόρηση γίνεται όλο και ποιο τρανή σε αυτό το άγνωστο θέμα, και ίσως πολλοί να είναι αυτοί οι οποίοι ή για να δείξουν ότι ξέρουν τι είναι αυτοί η ομάδα να θέλουν να δοξαστούν ή να δείξουν ότι ξέρουν κάτι!!!! Είναι όμως έτσι τα πράγματα όπως τα παρουσιάζουν κάποιοι ή δεν είναι!;!
Κεφαλαίο γράμμα: Ω, μικρό: ω= αναφονισμένο Ωμέγα, είναι το 24ο και τελευταίο γράμμα του Ελληνικού αλφάβητου. Στο ελληνικό αριθμητικό σύστημα, έχει το αντίτυπο του νούμερου 800. Το γράμμα σημαίνει κυριολεκτικά “μεγάλο Ο” ( Ο-Μέγα, μέγα έννοια << μεγάλη >> ), σε αντίθεση με το όμικρον, που σημαίνει “μικρό O” (o-μικρόο, μικρό σημαίνει << λίγο >>).Το Ωμέγα ως το τελευταίο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου όπου συχνά χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει το τελευταίο, το τέλος, ή το απόλυτο όριο ενός συνόλου, σε αντίθεση με το A, το πρώτο γράμμα του Ελληνικού αλφαβήτου. Στο βιβλίο της Αποκάλυψης, ο Χριστός δήλωσε ότι είναι ο << άλφα και το ωμέγα, η αρχή και το τέλος, ο πρώτος και ο τελευταίος >> πράγμα παράξενο και αξιοπερίεργο διότι δεν ήταν Έλλην!!!!
Η ελληνική κοινή έκφραση Άλφα και Ωμέγα σημαίνει “αρχή και τέλος”, ακριβώς από τη θέση των γραμμάτων αυτών στο κλασσικό (ιονικό) ελληνικό αλφάβητο. Επίσης η παράθεση των γραμμάτων Α – Ω αποτελεί θρησκευτικό συμβολισμό, (από θρησκευτική ρήση), με ακριβώς την ίδια έννοια. Το σύμβολο έχει υιοθετηθεί και από άλλες εκκλησίες, σε άλλες χώρες, όπως και από διάφορες φιλοσοφικές και μυστικιστικές εταιρείες.
Σε μια άλλη εκδοχή σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη ο Προφήτης Ησαΐας άκουσε το Θεό να του λέει: “Είμαι ο πρώτος και ο έσχατος. Δεν υπάρχει Θεός άλλος εκτός εμού“. Στην αρχή της “Αποκάλυψης” του Ιωάννη (Ι,δ) υπάρχει η φράση: “Είμαι το άλφα και το ωμέγα, η αρχή και το τέλος’”, λέγει επίσης ο Κύριος “ο ών και ο ήν και ο εσόμενος” (= αυτός που υπάρχει, που υπήρχε και που θα υπάρχει). Παρόμοια επίσης φράση επαναλαμβάνεται και σε άλλα εδάφια αυτού του βιβλίου δίνοντας επιπρόσθετα την έννοια του απέραντου. Κατόπιν αυτών το Άλφα και το Ωμέγα λαμβάνεται είτε ως έννοια του άπειρου ως προς τη διάρκεια, δηλαδή του αιώνιου, είτε ως ιδέα της ενότητας του Θεού.
Συνέπεια των παραπάνω είναι τα γράμματα Α και Ω να χρησιμοποιούνται εν σειρά ως θρησκευτικό σύμβολο του Χριστιανισμού από τους πρώτους αιώνες. Αργότερα χρησιμοποιήθηκαν τα γράμματα αυτά σε συνδυασμό του Χ σταυροειδώς αποδίδοντας έτσι την αιωνιότητα της πίστεως στον Χριστό. Στα διάφορα μουσεία υπάρχουν πολλές τέτοιες απεικονίσεις και ιδιαίτερα σε σαρκοφάγους.
Ο ποιητής Διονύσιος Σολωμός αναφέρει επίσης την ίδια φράση στον Εθνικό Ύμνο στην ακόλουθη στροφή:

εγώ είμαι Άλφα, Ωμέγα εγώ,
Πέστε, που θε να κρυφθείτε,
Αυτός λέγει, αφουγκρασθήτε,
όλοι εσείς, αν οργιστώ;
Στα νέα Ελληνικά αναπαριστά τον φθόγγο / ɔ / (βλ. ΔΦΑ), π.χ. κώμα, όπως και το όμικρον. Στα αρχαία ελληνικά η προφορά του ήταν διαφορετική: αναπαριστούσε τον φθόγγο /ɔː/, δηλ. προφερόταν σε διπλάσιο χρόνο, περίπου σαν διπλό όμικρον, γι’ αυτό και ονομάζεται μακρό (ή μακρόχρονο) φωνήεν όπως και το ήτα.
Στο Ελληνικό σύστημα αρίθμησης έχει αριθμητική αξία ω´=800. Την επόμενη αριθμητική αξία (στην κλίμακα των εκατοντάδων) την έχει το δίσιγμα ( Ϡ ϡ) ϡ´=900 και την προηγούμενη το ψ(700).
Στο λατινικό αλφάβητο αντιστοιχεί στο O o. Στο πρώιμο κυριλλικό αλφάβητο υιοθετήθηκε ως Ѡ, ѡ αλλά σταδιακά η χρήση του περιορίστηκε.
Το κεφαλαίο Ω χρησιμοποιείται ως σύμβολο:

για την μονάδα ηλεκτρικής αντίστασης Ωμ (Ohm) στο σύστημα SIανεστραμμένο (℧) μερικές φορές συμβολίζει την μονάδα αγωγιμότητας (Mho) της οποίας η συνηθισμένη ονομασία είναι Siemens και συμβολισμός της το S.

για τα σωμάτια Ω στη φυσική φυσική.Το πεζό ω χρησιμοποιείται ως σύμβολο: · για την γωνιακή ταχύτητα στη φυσική.



Ελληνικό αλφάβητο

Α α Άλφα Ν ν Νι
Β β ϐ Βήτα Ξ ξ Ξι
Γ γ Γάμμα Ο ο Όμικρον
Δ δ Δέλτα Π π ϖ Πι
Ε ε Έψιλον Ρ ρ ϱ Ρω
Ζ ζ Ζήτα Σ σ ς Σίγμα
Η η Ήτα Τ τ Ταυ
Θ θ ϑ Θήτα Υ υ Ύψιλον
Ι ι Ιώτα Φ φ ϕ Φι
Κ κ ϰ Κάππα Χ χ Χι
Λ λ Λάμβδα Ψ ψ Ψι
Μ μ Μι Ω ω Ωμέγα

Αρχαϊκά γράμματα
() Δίγαμμα () Κόππα
Σαν () Σαμπί

Άλλα γράμματα
Στίγμα Σω
Ἧτα
(δασυνόμενο)














Έτσι το Ω είναι ένα γράμμα το οποιο εκτός την δύναμη που το διατρέχει δηλώνει και το τέλος!!!! Έτσι η << ομάδα Ω >> θέλει να δηλώσει ότι θα είναι αυτή που θα βάλει τέλος στους << Ε >>!!!! Πραγματικά κάτι τέτοιο θα ήθελα να δω πως θα το κάνουν διότι δεν έχουν ιδέα με ποιους πάνε να τα βάλουν. Ενώ απεναντίας οι << Ε >> ξέρουν με τι έχουν να κάνουν!!!!
Όπως είδαμε και πιο πάνω κάνουν ότι μπορούν ώστε να δείξουν στον κόσμο ότι η ομάδα Ω έχει να κάνει με την ομάδα << Ε >> και να την βοηθήσει και ότι άλλο μπορεί κάποιος να σκεφτεί και να φανταστεί. Είναι μια τακτική δόλιου τρόπου την οποία έκαναν και με την ομάδα << Ε >> με το αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχουν πολλές υπό-ομάδες << Ε >> που να δηλώνουν ότι αυτοί είναι η σωστή ομάδα… ..μα ποια από όλες!;! Φτιάχνουν ωραίες ιστοριούλες ή μαθηματικές αποδείξεις προσπαθώντας να πείσουν τον κόσμο ότι έτσι είναι και όχι αλλιώς!!!! Η προσπάθεια αυτή και μόνο αποδεικνύει ότι κάτι υπάρχει που πραγματικά τους ενοχλεί και έτσι πραγματικά πιστοποιούν ότι υπάρχει ομάδα << Ε >> και δεν είναι κάποια επινόηση φαντασίας!!!!
Ας δούμε ένα περιστατικό όπου αποδεικνύει ότι η ομάδα Ω υπάρχει και δεν επινόηση φαντασίας όπως πολλοί λένε, ένα περιστατικό όπου πραγματικά ξεσκεπάστηκε κατά μια έννοια αυτή η ομάδα όπου το πιστοποιούν κάποιες δηλώσεις της ομάδας << Ε >>. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν είναι πραγματικές δηλώσεις της << Ομάς Ε >> ή κάποιου που θα ήθελε να δείξει κάτι άλλο, οι δηλώσεις όμως έγιναν και αμέσως μετά αποτραβήχτηκαν…..:
Ένα παράξενο συμβάν που δεν αναφέρθηκε από τα δικά μας ΜΜΕ αλλά και πολλά του εξωτερικού είναι ένα περιστατικό με αεροσκάφος που έπεσε και φέρει το σήμα της << ΟΜΑΔΑΣ “Ω” >> των chemtrail ( χημικών μονοπατιών ) με πτώση αεροσκάφους που χρησιμοποιούνταν για αεροψεκασμούς.Το ατύχημα συνέβη το Μάιο του 2011 στη ναυτική βάση των ΗΠΑ στο Point Mugu στην Santa Monica της Καλιφόρνια. Κατά την απογείωση του αεροπλάνου Boeing 707 της… Όπως αναφέρουν στο χώρο της συντριβής απλώθηκε μια…. ασημίζουσα λίμνη, ΠΡΟΣΕΞΤΕ που μπορεί να είναι αλουμίνιο… Διότι δεν έδωσαν καμία εξήγηση για το τι ήταν, παρά ότι ήταν το χρώμα του αεροπλάνου που έλιωσε από την φωτιά!!!!


Βέβαια καθώς δεν έγιναν αναλύσεις δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο το συμβάν παραμένει εκτός των ειδήσεων των ΜΜΕ. Αυτό που μπορούμε να κρατήσουμε ως σημείο σύνδεσης με τους αεροψεκασμούς ωστόσο είναι το γεγονός πως πρόκειται για αεροσκάφος που ανήκει στην κατηγορία αυτών που γνωρίζουμε πως εμπλέκονται ή μπορούν να εμπλακούν σε τέτοιες ενέργειες: τα ΚC-137 της Boeing. Το << Ω >> όπου έχει ως σύμβολο είναι ακριβώς όπως το σύμβολο της εταιρίας Ω airlinesέτσι καλύπτουν αυτά που κάνουν. Όχι ότι αυτή η εταιρία όπου έχει το σύμβολο Ω έχει να κάνει με τα χημικά μονοπάτια αλλά δεν έχει τέτοια τροποποιημένα αεροπλάνα. Αν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της και δείτε τον στόλο της δεν έχει τέτοιου είδους τροποποιημένοBoeing….

Υπήρξαν κάποιες αναφορές οι οποίες και αποτραβήχτηκαν από το παρακάτω site όχι αυτό με τα μπλε γράμματα, όπου ανάφεραν πηγές από Αργεντινή ότι η ομάδα << Ε >> είχε εμπλακεί ώστε να ρίξει αυτό το αεροπλάνο!!!! Οι πληροφορίες οι οποίες είχαν ήταν ότι το συγκεκριμένο αεροπλάνο ήταν φορτωμένο με τα γνωστά χημικά αλλά και μετατροποιημένα μικρονανορομπότ ώστε να κάνουν κάποιο μερικό πειραματικό έλεγχο του σε περιοχή της Κρήτης!!!! Αλλά είχε επίσης και μικρονανοειδή-ρομπότ όπου είναι σχεδιασμένα εδώ και πολύ καιρό για αναστρέψουν την γεννητικότητα στον κόσμο και να δημιουργηθεί υπογεννητικότητα παγκοσμίως!!!! Για την υπογεννητικότητα ανακοίνωσαν επιστήμονες, σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη, σήμερα. Ότι 95 στους 100 ανθρώπους δεν θα μπορούν να τεκνοποιήσουν το 2050, με φυσικό τρόπο, ενώ σήμερα το ποσοστό αυτό στην Τουρκία, είναι…35%! Το 35% των ζευγαριών στην Τουρκία προσφεύγει στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή (εξωσωματική κλπ)!!!!!

Μάλιστα υπήρχε και κάποιο σχόλιο που έλεγε τα εξής:<< Πέντε αεροπλάνα της ΟΜΑΔΑΣ << Ω >> υπήρχαν και τώρα έχουν απομείνει τέσσερα!!!! Αν δεν συμμορφωθείτε θα υποστείτε της συνέπειες οι οποίες θα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα με το συγκεκριμένο αεροσκάφος >>.


Έμβλημα από την γνωστή τηλεοπτική σειρά Lost!!!!
Φαίνεται ότι το είχε αναφέρει κάποιος Αντώνιο Μαρκάκης εξ Αργεντινής….Εδώ φαίνεται ότι αυτή η Άγνωστη ομάδα Ω για πολλούς ότι δεν έχει καθόλου φιλικές σχέσεις με την περιβόητη ομάδα << Ε >> και επίσης δείχνει να είναι Τσιράκια και οιεκτελεστές τους οι << ΚΑΡΝΑΚΕΣ >> των << Μαύρων Ιερατείων >>!!!! Όσοι δεν γνωρίζεται τι είναι τα Μαύρα Ιεράτεια δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα άρθρα μου για τα << ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ >>.
Δείτε τα σχόλια στις ξένες αναφορές http://mountzion144.ning.com/group/thetruthrevealed/forum/topics/chemtrail-plane-crashes http://www.airliners.net/aviation-forums/military/read.main/63617/…..
Επίσης αν θέλετε να δείτε με τα μάτια σας << παραπληροφόρηση σε εξέλιξη >> που γίνεται για την ομάδα << Ε >> δεν έχετε παρά να πατήσετε στην παρακάτω διεύθυνση, δείτε και το λογότυπο τους, και καλά παιχνίδι ….. με τους << Ε >>!;!:


http://forums.saber-scorpion.com/index.php?showtopic=774
Δείτε αυτό το βίντεο κλιπ όπου διαφημίζει διάσημα παιχνίδια όπου τα υποστηρίζει η λεγόμενη ομάδα Ω αλλά δείτε και τον τιτλο τους!!!!

Μια από τις πιο ανησυχητικές τους όμως προθέσεις είναι η μη και τόσο γνωστή επιχείρηση της ομάδας Ω με την κωδική ονομασία:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΩΜΕΓΑ!!!!



To έμβλημα της επιχείρησης!!!!Τι θα λέγατε αν σας έλεγα ότι προσπαθούν να κάνουν και μια Δρακονιανή ή Δρακόντια διαγαλαξιακή συμμαχία!;! Θα με περνάγατε για παλαβό σίγουρα!!!! Δείτε και αυτό το οποιο όμως δεν απευθύνονται στους << Ε >> μα στους Δρακόντειους του γαλαξία μας και όχι μόνο!!!!


Το έμβλημα αυτό γράφει στα Αγγλικά << TheInterstellarFederationofMagnaOmega >> που εξηγείται ως << Η διάστερη ομοσπονδία Ωμέγα του Μάγκνα >>.
Άλλο ένα λογότυπο τους:



Steti Adversus Dominatus (στάθηκα κατά της τυραννίας)Το παιχνίδι αυτό είναι μεγάλο, διαφορετικό, και προχωρεί με ταχείς ρυθμούς όπως οι διαγαλαξιακοί πολιτισμοί που περιλαμβάνει οκτώ αστρικά συστήματα που περιέχουν σαράντα οκτώ κόσμους. Το θέτουν γνωστό ως παιχνίδι ότι θα πρόκειται για ένα ενιαίο έθνος στη Γη ( Νέας Τάξης Πραγμάτων ) η οποία διατήρησε επίσης αποικίες σε ολόκληρο τον γαλαξία!!!! Τώρα όμως έχει δικό της κόσμο στο γαλαξία άλλα και αποικίες. Η Magna Omega είναι μια μεγάλη δημοκρατική εξουσία που τροφοδοτείται από την καπιταλιστική ιδεολογία και κοινωνική πολυμορφία. Ο πλανήτης γη, μόνη της είναι μια χώρα είναι πλέον πλούσια σε προσφυγές και φυσικής ομορφιάς και είναι υψίστης σημασίας για την επίτευξη οικολογικής υγείας, την οικονομική σταθερότητα, και στρατιωτική δύναμη στον εαυτό της και τους συμμάχους της. Ααα!!! Δοκιμάστε να παίξετε αυτό το παιχνίδι και θα δείτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε μέρος……!!!
(ΟΟΟ: ενας από τους υπεύθυνους του παιχνιδιού γράφει: Το έθνος μου και το FT τεχνολογίας βασίζεται κυρίως στην ανοικτή της Συμμαχία Συστημάτων από το Mass Effect ).
Το Ω υπάρχει ως σύμβολο της θεάς Ninhursag ( Νινχουράγκ ) των Σουμερίων, το ωμέγα έχει απεικονιστεί στην τέχνη από το 10.000 ως το 3.000 π.χ., αν και, γενικότερα, από τις αρχές της δεύτερης χιλιετίας. Φαίνεται σε μερικά γλυπτά ανά τον κόσμο αλλά και τοιχογραφίες ως όριο για την ανώτερη βαθμίδα, η οποία και δείχνει σημασία της!!!!
Αν κάποιος ψάξει καλά την αρχαιότητα θα δει το Ω παρότι είναι Ελληνικό γράμμα υπάρχει σε πολιτισμούς όπου δεν είχαν έρθει σε επαφή με τους Έλληνες. Αυτό δηλώνει τα εξής:
Ότι οι Έλληνες αποδεικνύεται ότι είχαν γυρίσει όλο τον κόσμο κάποτε εκπολιτίζοντας πολλά έθνη εκείνης της εποχής. Εποχή μετά την τιτανομαχία…..!!!! Αποδείξεις για αυτό μπορείτε να βρείτε στου αείμνηστου συγγραφέα και ερευνητή Θεόδωρου Αξιώτη την βιβλιογραφία!!!!
Ότι κάποια έθνη το σύμβολο Ω το είχαν και ως σύμβολο της καταστροφής….!!!!
Είναι και πάρα πολλά άλλα τα οποία δεν είναι του παρόντος… Ας συνεχίσουμε. Η Αλίκη Στεφάνου έχει γράψει ένα άρθρο το οποιο μιλάει για τα φρικιαστικά προγράμματα των Δρακονιανών-Ιλλουμινάτοι τα οποία όλα είχαν την κωδική ονομασία Ω εκ των οποίων η ομάδα Ω είχε βάλει το χεράκι τους στο να σχεδιαστούν αλλά και να πραγματοποιηθούν!!!!
Αποκαλύψεις από την κ. ΑΛΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ – F.E.M.A και Πρόγραμμα REX 84.
Τι ετοιμάζουν οι ΗΠΑ;
Δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, παραγγελία εκατοντάδων χιλιάδων φερέτρων και παραγγελίες προμηθειών διαφόρων ειδών, είναι μερικές από τις προετοιμασίες της F.E.M.A εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί άραγε; Τι είναι η F.E.M.A;… F.E.M.A. (Federal Emergency Management Agency), είναι η «Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών» και εδρεύει στο Fort Meade τoυ Maryland, στην έδρα της περιβόητης NSA …Επίσημη αποστολή της είναι να διαχειρίζεται έκτακτες ανάγκες, όπως καταστροφές από σεισμούς, τυφώνες, τρομοκρατικές ενέργειες κλπ…
Αρχικά υπό την διοίκηση της FEMA εγκρίθηκε η ίδρυση 23 στρατοπέδων κράτησης. Αυτά διεσπάρησαν σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Επί πλέον, ιδρύθηκαν είκοσι συμπληρωματικά στρατόπεδα. Υπάρχουν επομένως τώρα 43 στρατόπεδα κράτησης που είναι έτοιμα σε όλη την έκταση των ΗΠΑ. Η Επιχείρηση αυτή ονομάστηκε REX-84 και υποτίθεται ότι δημιουργήθηκε με το σκεπτικό ότι, σε περίπτωση μαζικής εξόδου αλλοδαπών μεταναστών από τα σύνορα Μεξικού Αμερικής, αυτοί θα πρέπει γρήγορα να μαζευτούν και να οδηγηθούν σε κέντρα κράτησης της F.E.M.A.
Το πρόγραμμα αυτό, επιτρέπει πολλά στρατόπεδα συγκέντρωσης να μετατραπούν σε φυλακές. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα REX84, αποτελεί ένα τεράστιο Γκούλαγκ στο οποίο σκοπεύουν να φυλακίσουν όλους τους πολίτες που θα θεωρηθούν “εν δυνάμει ανατρεπτικοί” ( όσοι δηλαδή αντιστέκονται στη Νέα Παγκόσμια Τάξη ). Από την στιγμή που θα κηρυχθεί κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και επιβληθεί Στρατιωτικός Νόμος σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ, κάθε αντιφρονών θα μετονομασθεί απλούστατα σε “εγκληματία”, “ύποπτο τρομοκράτη” και επικίνδυνο πρόσωπο για την δημόσια “τάξη και ασφάλεια”.
Η κυβέρνηση, έχοντας στα χέρια της έκτακτες εξουσίες θα προσπαθήσει να επιβάλλει το νόμο χρησιμοποιώντας τις πολυάριθμες Ομοσπονδιακές αστυνομικές υπηρεσίες. To REX84 έχει δύο υπό-προγράμματα: Το Garden Plot, που είναι το υπό-πρόγραμμα για τον έλεγχο του πληθυσμού και, Το Cable Splicer , που είναι το υπό-πρόγραμμα κατά το οποίο, τη διακυβέρνηση των Πολιτειακών και Τοπικών κυβερνήσεων θα αναλάβει η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση. Τα Στρατόπεδα-Φυλακές Το “American’s Bulletin” το Νοέμβριο του 1992, έγραψε: «Ο Λευκός Οίκος εξέδωσε μια Ντιρεκτίβα για την Εθνική Ασφάλεια, Υψηλής Διαβάθμισης (NSDD – National Security Decision Directive). Αυτή η Ντιρεκτίβα έδινε επείγουσες Οδηγίες για την ενεργοποίηση δέκα τεράστιων στρατοπέδων-φυλακών σε καίριες στρατηγικές Θέσεις σε ολόκληρη τη έκταση των ΗΠΑ.
Τέσσερις από αυτές τις εγκαταστάσεις κράτησης έχουν σχεδιασθεί για την κράτηση τουλάχιστον 25.000 πολιτικών κρατουμένων. Βρίσκονται στα εξής σημεία: Fort Chaffee, Αλάσκα Fort Drum, Στρατιωτική Περιοχή Νέας Υόρκης Indiantown, Στρατιωτική Περιοχή Πενσυλβάνιας Camp Hill, Πενσυλβάνια. Οι επιπλέον έξη εγκαταστάσεις κράτησης έκτακτης ανάγκης, όπως ονομάζονται κατ’ ευφημισμό, συγκροτήθηκαν σιωπηλά σε υπάρχουσες στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ. Αυτές είναι οι εξής: Fort Benning, Γεωργία Fort Huachua, Αριζόνα Αεροπορική Βάση Elgin, Φλόριδα Oakdale, Καλιφόρνια Fort McCoy, Ουαϊόμινγκ Αεροπορική Βάση Vandenberg, Καλιφόρνια.
Όλα τα στρατόπεδα έχουν σιδηροδρομικές γραμμές και αρκετά από αυτά έχουν κοντά τους και αεροδρόμιο. Πλαστικά Φέρετρα! Η F.E.M.A από ότι φαίνεται, έχει φροντίσειόλες τις λεπτομέρειες για την επίτευξη του σχεδίου της Αμερικανικής Κυβέρνησης όποιο κι αν είναι αυτό. Σε ένα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στη Georgia, υπάρχουν αποθηκευμένα εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα! Κατασκευάστηκαν από την εταιρία PolyGuard Vaults η οποία περιγράφει το «προϊόν» της ως εξής:
Η νεκρική κρύπτη, είναι ένα κιβώτιο, μέσα στο οποίο τοποθετούνται το φέρετρο και τα λείψανα την ώρα της ταφής. Αυτό, βοηθάει στη διατήρηση της αισθητικής του εδάφους στην τοποθεσία που βρίσκεται ο τάφος. Κατασκευάζεται με τη διαδικασία έκχυσης του καλουπιού από νερό, πολυμερή ανθεκτικά σε χημικά και είναι ΜΗ-βιοδιασπώμενο.. Πληροφορίες κάνουν λόγο για 500.00 τέτοια φέρετρα! Η ερώτηση είναι εύλογη: Γιατί; Ακόμη κι αν σχεδιάζεται μαζική εξόντωση πληθυσμού, ακόμη κι αν προετοιμάζονται για κάποιο είδος φυσικής καταστροφής, γιατί η F.E.M.A έπρεπε να παραγγείλει τα αξίας εκατομμυρίων δολαρίων φέρετρα;

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η κατασκευή τους στοίχισε περίπου 110.000.000 δολάρια. Δεν δίνει κάποιος τόσα χρήματα μόνο και μόνο για περίπτωση που «κάτι συμβεί», τα δίνει όμως όταν ξέρει ότι πρόκειται να συμβεί… Θα ακουστεί κυνικό αλλά, το πιο απλό θα ήταν να χρησιμοποιήσουν μαζικούς τάφους ή πλαστικές σακούλες. Ποιος ο λόγος λοιπόν για τέτοια προληπτική μέριμνα με τόση ‘φροντίδα’ και ‘στοργή’ από την F.E.M.A, τη στιγμή μάλιστα που εκατομμύρια Αμερικανών είναι άστεγοι και πεινασμένοι; Εκτός αν, παίζει ρόλο το ότι, τα αεροστεγή αυτά φέρετρα είναι ιδανικά για να μεταφέρουν θύματα πανούκλας ή βιολογικού πολέμου.
Η Οργάνωση Συνεχίζεται…. Εκτός των παραπάνω, η F.E.M.A φαίνεται πως προχωράει και σε άλλου είδους λεπτομέρειες, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα ότι, ξέρει πολύ καλά τι είναι αυτό που πρόκειται να συμβεί. Μόλις στις 24/1/11, δημοσιοποίησε στην ιστοσελίδα της διαγωνισμό ανάθεσης παραγγελίας για 140.000.000 συσκευασμένα γεύματα με διάρκεια ζωής 36 μηνών! Πριν από αυτό, προμηθεύτηκε 14.000.000 κουβέρτες. Ας δούμε τώρα και μία ακόμη ανακοίνωση της F.E.M.A:
Η F.E.M.A, θα προσομοιώσει τη φύση ενός μεγάλου σεισμού στην κεντρική περιοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στην σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης τον Μάιο του 2011. Το σκηνικό θυμίζει μάλλον false flag operation που προφανώς θα γίνει για να δικαιολογήσει όλα τα παραπάνω, όμως τα ερωτήματα παραμένουν και είναι πολλά:
Οι τεράστιες φυλακές τι ρόλο παίζουν; Γιατί σχεδιάστηκαν για ένα τόσο μεγάλο αριθμό κρατουμένων; Γιατί παραμένουν σε αχρηστία; Τι περιμένουν η μάλλον, ποιους περιμένουν; Τα χιλιάδες πλαστικά φέρετρα για ποιους είναι; Τι ετοιμάζουν; Τυφώνα; καταστροφικό σεισμό; ακραίες κλιματολογικές αλλαγές; τρομοκρατική επίθεση με χημικά; Πανδημία; εξέγερση λόγω “οικονομικού κραχ ή μήπως την “τελική λύση” για τους “μη συμμορφούμενους” στην Νέα Παγκόσμια Τάξη και στον επερχόμενο Παγκόσμιο Ηγέτη; Αλίκη Στεφάνου – Δημοσιογράφος.
Αυτό που δεν ανέφερε η Αλίκη Στεφάνου είναι ότι στους φακέλους των σχεδίων αυτών κάτω κάτω με ψιλά γράμματα υπήρχε και υπάρχει η φράση << SECTOR Ω >> όπου στα Ελληνικά σημαίνει Τομέας Ω!!!!
Τώρα αν κάποιος θέλει να βρει στοιχεία για αυτήν την ομάδα Ω δεν έχει εκτός από τα σημερινά στοιχεία να στραφεί στην Ελληνική μυθολογία. Στην Ελληνική μυθολογία το πλέγμα των μύθων σχετίζονται με την υπόθεση της Ελληνικότητας, έτσι όπως παρουσιάζονται στα κείμενα της Αρχαιοελληνικής ή Βυζαντινήςγραμματείας. Ως Ελληνική μυθολογία ορίζεται επίσης η αφήγηση των ιστοριών που δημιουργήθηκαν από τους αρχαίους Έλληνες και αφορούσαν τους θεούς και τους ήρωες τους, τη φύση του κόσμου και τις τελετουργικές πρακτικές λατρείας τους, μύθους και θρύλους όπου τους θεωρούσαν απόλυτα αληθινούς!!!!
Οι σύγχρονοι μελετητές αναφέρονται στους μύθους και τους μελετούν σε μία προσπάθεια να κατανοήσουν τους θρησκευτικούς και πολιτικούς θεσμούς των αρχαίων Ελλήνων και γενικά τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό.Οι χρονολογικά μεταγενέστεροι όμως μύθοι εντάσσονται συνήθως στους χώρους επικράτειας της Λαογραφίας και δεν αφορούν στη μυθολογία με τη στενή έννοια του όρου, που για μένα είναι λάθος αυτό για την μυθολογία.
Η Ελληνική μυθολογία συνίσταται, κατά ένα μέρος, από μια μεγάλη συλλογή αφηγημάτων που εξηγούν την προέλευση του κόσμου και εξιστορούν τη ζωή και τις περιπέτειες μιας ευρείας ποικιλίας θεών, ηρώων, ηρωίδων και άλλων μυθολογικών πλασμάτων. Αυτές οι ιστορίες αρχικά διαμορφώθηκαν και στη συνέχεια διαδόθηκαν από την προφορική-ποιητική παράδοση και γι΄ αυτό οι Ελληνικοί μύθοι είναι γνωστοί σήμερα πρώτιστα από την Ελληνική λογοτεχνία. Οι παλαιότερες γνωστές λογοτεχνικές πηγές είναι τα επικά ποιήματα Ιλιάδα και Οδύσσεια του Ομήρου, που εστιάζουν στα γεγονότα που περιβάλλουν τον Τρωικό πόλεμο. Έπειτα δύο ποιήματα από τον Ησίοδο, η Θεογονία και το Έργα και Ημέραι, περιέχουν πολλές περιγραφές για τη γένεση του κόσμου, τη διαδοχή των θείων κυβερνητών, τη διαδοχή των ανθρώπινων εποχών, την προέλευση της ανθρώπινης θλίψεως και των θυσιαστικών πρακτικών. Διάφοροι μύθοι έχουν επίσης συντηρηθεί από: ομηρικούς ύμνους, τμήματα ποιημάτων του επικού κύκλου, λυρικά ποιήματα, έργα τραγωδών του 5ου αιώνα π.Χ., γραφές των μελετητών και των ποιητών της Ελληνιστικής περιόδου και κείμενα από συγγραφείς των Ρωμαϊκών χρόνων, όπως του Πλούταρχου και του Παυσανία.
Τα μνημειακά στοιχεία στις Μυκήνες και τη Μινωική Κρήτη βοήθησαν στην επίλυση πολλών ερωτημάτων που προέκυπταν από τα ομηρικά έπη και χορήγησαν αρχαιολογικές αποδείξεις για πολλές από τις μυθολογικές λεπτομέρειες που αφορούν τους Θεούς και τους ήρωες. Η Ελληνική μυθολογία απεικονίστηκε επίσης σε χειροποίητα αντικείμενα. Τα γεωμετρικά σχέδια στην αγγειοπλαστική του 8ου αιώνα π.χ. απεικονίζουν σκηνές από τον τρωικό κύκλο, καθώς επίσης και τις περιπέτειες του Ηρακλή. Στην αρχαϊκή, κλασσική και ελληνιστική περίοδο, οι ομηρικές και διάφορες άλλες μυθολογικές σκηνές συμπληρώνουν τα υπάρχοντα λογοτεχνικά στοιχεία.Δίνοντας αποδείξεις ότι οι αρχαίοι Έλληνες τα πίστευαν με το πάρα πάνω και δεν τα έβλεπαν σαν μύθους ή ψευδή γεγονότα!!!!
Η Ελληνική μυθολογία είχε εκτενή επιρροή στον πολιτισμό, τις τέχνες και τη λογοτεχνία του δυτικού πολιτισμού και παραμένει μέρος της δυτικής κληρονομιάς, ( ενας άλλος λόγος που αποδεικνύει ότι δεν είναι ψευδή γεγονότα!!!! Διότι υπάρχουν και σε άλλα κράτη έπη και μυθολογίες μα κανένα δεν επηρέασε τον κόσμο όπως η Ελληνική ). Είναι ένα μέρος του εκπαιδευτικού κύκλου από την παιδική ηλικία, ενώ οι ποιητές και οι καλλιτέχνες από τους αρχαίους χρόνους μέχρι σήμερα έχουν αντλήσει έμπνευση από την ελληνική μυθολογία και έχουν ανακαλύψει σύγχρονες έννοιες και σχετικότητα στα κλασσικά μυθολογικά θέματα.
Θα ήθελα να πω και άλλα πολλά πράγματα για αυτήν την ομάδα αλλά δεν θα το κάνω. Θα περιμένω την κατάλληλη στιγμή και τίποτα παραπάνω. Μην ξεγελιέστε όμως ότι πρόκειται για μια ομάδα όπου θα είναι η βοήθεια ή βοηθοί ή ακόμα και στρατιώτες των << Ε >>…. Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ Ω !!!VIDEO ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ Ω !!!VIDEO Reviewed by Unknown on 19:40 Rating: 5
Από το Blogger.