ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΥΑΣ



Τι πιστεύουν οι άντρες για τη περιπέτειας της μιας βραδυάς;

Είναι ωραία, απολαυστικά και εξυψώνουν το «εγώ» τους. Τι κρύβουν όμως πίσω από το εφήμερο seχ; Γνωρίζεις έναν άνθρωπο, συζητάς και περνάτε μαζί ένα υπέροχο βράδυ. Το seχ της μιας βραδυάς είναι για τους άντρες υπέροχες και αξέχαστες εμπειρίες. Παρόλα αυτά, δεν αποτελούν απλή διαδικασία. Ένας άντρας θα πρέπει να σκεφτεί τις πιθανότητες να κολλήσει κάποιο μεταδιδόμενο νόσημα, τα δυσάρεστα συναισθήματα της επόμενης ημέρας σε περίπτωση που πληγωθεί. Πιθανότατα να είσαι και εσύ μια από τις τυχαίες του γνωριμίες σε κάποιο μπαρ. Πριν προχωρήσεις στο κάτι παραπάνω, έχε κατά νου τρεις μικρές αλήθειες που κρύβουν οι άντρες- λάτρεις της περιπέτειας της μιας βραδυάς! 


Αλήθεια νούμερο 1: Οι άντρες δε θεωρούν το θήραμα τους, δηλαδή εσένα, εύκολο. Από τη στιγμή που θα σε εντοπίσουν μέχρι και την πρώτη κουβέντα, προετοιμάζονται ψυχολογικά για το μεγάλο βήμα. Πολλοί διστάζουν, φοβούνται ή ντρέπονται. Ακόμα και οι πιο θαρραλέοι.


Αλήθεια νούμερο 2: Οι άντρες το κάνουν για το $eχ. Όταν η πρώτη του επιθυμία είναι να σε οδηγήσει στο κρεβάτι, τότε μην τρέφεις φρούδες ελπίδες, ότι την επόμενη ημέρα θα σε ψάξει όντας τρελά ερωτευμένος μαζί σου.


Αλήθεια νούμερο 3: Παραμένετε δυο άγνωστοι. Λογικό βέβαια, αφού συστηθήκατε πριν από λίγο. Επομένως μην περιμένεις να θυμάται το όνομά σου, ειδικά αν έχει επικεντρωθεί αλλού. Σε περίπτωση όμως που ενδιαφέρεσαι, εκφράσου ελεύθερα. Μίλα του τρυφερά, αισθησιακά και δείξε του ότι σε έχει «ανάψει».

http://www.ediva.gr
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΥΑΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΥΑΣ Reviewed by Unknown on 09:00 Rating: 5
Από το Blogger.