Αντιδράσεις από tweet Τούρκου Ολυμπιονίκη για «Ελληνικά και αρμενικά σκυλιά»!!!


Σάλο προκάλεσε tweet του Τούρκου χάλκινου ολυμπιονίκη της ελληνορωμαϊκή πάλης των Ολυμπιακών του Λονδίνου και σημαιοφόρου στους Μεσογειακούς Αγώνες της Μερσίνας, Ριζά Καγιάλπ.

Ο ίδιος έγραψε στο λογαριασμό του στο Τwitter ένα σχόλιο για τους διαδηλωτές στην πλατεία Ταξίμ: «Γαμ... τις διαδηλώσεις σας. Γαμ... προδότες» και σε άλλο tweet: «Ντροπή σας, που αφήσατε την πλατεία Ταξίμ στους Αρμένιους και στοΈυς λληνες επιδρομείς. Ο Θεός θα καταδικάσει αυτά τα ακτιβιστικά σκυλιά».

To tweet σβήστηκε, όμως πρόλαβε και έφτασε ως την ελληνική αποστολή στη Μερσίνα, που αντέδρασε άμεσα, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία και αποβολή του αθλητή από τους αγώνες, κάτι που ζήτησε και η Ολυμπιακή Επιτροπή της Τουρκίας, όμως ήταν αργά. Οι αξιωματούχοι της τουρκικής κυβέρνησης ισχυρίστηκαν ότι έτσι και αλλιώς ο Ριζά Καγιάλπ έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του (κατακτώντας, μάλιστα, το χρυσό μετάλλιο).

Όπως αναφέρουν τα Νέα, η οργανωτική επιτροπή προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα, σε συνεργασία με το τουρκικό υπουργείο.


ΠΗΓΗ

Αντιδράσεις από tweet Τούρκου Ολυμπιονίκη για «Ελληνικά και αρμενικά σκυλιά»!!! Αντιδράσεις από tweet Τούρκου Ολυμπιονίκη για «Ελληνικά και αρμενικά σκυλιά»!!! Reviewed by Unknown on 20:30 Rating: 5
Από το Blogger.