Τι νομίζουμε οτι τρώμε και ΤΙ υπάρχει πραγματικά μέσα σε μια κοτοκροκέτα! Δείτε να φρίξετε!
Ο φακός του Μάικ Άνταμς μπήκε στην καρδιά μιας κοτοκροκέτας της γνωστής αλυσίδας McDonald κι αυτό που είδε μόνο με κοτόπουλο δεν έμοιαζε. Βέβαια καλό θα ήταν εκτός από την οπτική 'πανδεσία' να το πάει και σ' ένα εργαστήριο για ανάλυση, γιατί μπλε και κόκκινες ίνες δεν
δικαιολογούνται σε κροκέτες.
Το άλλο που επισημαίνει είναι το ομοιόμορφο σχήμα που έχουν όλες, 'επιμελώς' ατημέλητες αλλά σχεδόν ίδιες. Από τι γίνεται η μάζα; Ένας Θεός ξέρει τι τρώνε τελικά τα παιδιά όταν αγοράζουν οι γονείς κοτομπουκιές!

McDonald's Chicken McNuggets - το εσωτερικό τους!
Jamie Oliver - McDonald 's = 1 - 0 

Xρόνια τώρα προσπαθεί ο Jamie Oliver να λυγίσει την Αμερική πείθοντας μια από τις μεγαλύτερες αλυσίδες γρήγορου φαγητού στον κόσμο να αλλάξει τη συνταγή των burger τους. Τελικά.. τα κατάφερε!
Τέρμα στη 'ροζ γλίτσα' με την οποία τα McDonald 's έφτιαχναν τα μπέργκερ τους. Όταν ο σεφ αλλά και ακτιβιστής των τροφίμων έμαθε για το υδροξείδιο του αμμωνίου που χρησιμοποιούν τα McDonald 's για τη μετατροπή λιπαρών υπολειμμάτων του βοείου κρέατος σε μπιφτέκια, στις ΗΠΑ, ξεκίνησε μια εκστρατεία που κράτησε χρόνια αλλά μάλλον δικαιώθηκε.
Το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ τελικά συμφώνησε με τον Jamie ότι 'η ροζ γλίτσα' θα πρέπει να απαγορευτεί στα μπιφτέκια.

Εκτός από τα McDonald 's δύο ακόμα αλυσίδες, η Burger King και τα Taco Bell υπέκυψαν νωρίτερα στις πιέσεις να αφαιρέσουν το υδροξείδιο του αμμωνίου από τα προϊόντα τους.
Κανείς από Beef Products Inc όμως δεν ήταν διαθέσιμος για σχολιασμό.

ΠΗΓΗ
Τι νομίζουμε οτι τρώμε και ΤΙ υπάρχει πραγματικά μέσα σε μια κοτοκροκέτα! Δείτε να φρίξετε! Τι νομίζουμε οτι τρώμε και ΤΙ υπάρχει πραγματικά μέσα σε μια κοτοκροκέτα! Δείτε να φρίξετε! Reviewed by Unknown on 22:19 Rating: 5
Από το Blogger.