Ανθρώπινος αποδείχτηκε ο ... εξωγήινος σκελετός της Χιλής!!!




Ο παράξενος ανθρωποειδής σκελετός 18 περίπου εκατοστών που είχε ανακαλυφθεί πριν από 10 χρόνια στο Ατακάμα της Χιλής,αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν ανθρώπινος,και όχι εξωγήινος όπως είχε υποστηριχθεί από κάποιους.Μάλιστα ανήκει σε άτομο θυληκού γένους!



Ο Αμερικανός γενετιστής και ινδιανολόγος ,Γκάρι Νόλαν, του Πανεπιστήμιου του Στάνφορντ των ΗΠΑ απέδειξε μετά από αναλύσεις ότι το DNA και η δομή του είναι 100% ανθρώπινα,www.anexigita.com καταρρίπτοντας τη συνωμοσιολογία γύρω από την εξωγήινη προέλευση του ευρήματος.





Παρ'όλα αυτά το εύρημα παραμένει παράξενο και μοναδικό: ο ίδιος επιστήμονας καθόρισε ότι τα κόκκαλά του είναι ηλικίας περίπου 6 ετών! και διατύπωσε την εικασία ότι είτε έπασχε από μια σπάνια ασθένεια  επιταχυμένης γήρανσης και γεννήθηκε έτσι ,είτε από μια πολύ ακραία μορφή νανισμού ,ζώντας με αυτή τη μορφή μέχρι τα έξι της χρόνια.Η δεύτερη θεωρία είναι πολύ λιγότερο πιθανή.





Τα περισσότερα παράξενα ευρήματα,τελικά εξηγούνται.Όχι όμως όλα.Κάποιο μικρό ποσοστό από δεν μπορεί να εξηγηθεί από την σύγχρονη επιστήμη.

















ΠΗΓΗ
Ανθρώπινος αποδείχτηκε ο ... εξωγήινος σκελετός της Χιλής!!!  Ανθρώπινος αποδείχτηκε ο ... εξωγήινος σκελετός της Χιλής!!! Reviewed by Unknown on 14:00 Rating: 5
Από το Blogger.