Παράξενη φύση.!!!



Η φύση πολλές φορές παίζει περίεργα παιχνίδια και μας δίνει μερικά εξωπραγματικά φαινόμενα.Όλοι θα έχετε δει περίεργες φωτογραφίες,φωτογραφίες που δείχνουν δύο ήλιους ή περίεργες λάμψεις φωτός.


Οι φωτογραφίες αυτές στα χέρια των συνωμοσιολόγων εξηγούνται ως απόδειξη ενός δεύτερου πλανήτη του γνωστού πλέον Νιμπίρου ή στα χέρια ερευνητών εξωγήινων εξηγούνται ως διέλευση ΑΤΙΑ κλπ..

Ας δούμε όμως μερικά από αυτά τα φυσικά φαινόμενα τα οποία στο διαδίκτυο αποκτούν τελείως διαφορετική σημασία και σίγουρα μόνο απόδειξη εξωγήινης ζωής δεν είναι.


Ας ξεκινήσουμε από τις περίεργες χρωματιστές λάμψεις οι οποίες έχουν αναφερθεί πολλές φορές από τους πιλότους και περιγράφονται ως εκρήξεις ή πίδακες φωτός οι οποίοι έχουν χρώματα μπλε ή κόκκινο και ανεβαίνουν σε πολύ μεγάλο ύψος.Αυτές οι εκλάμψεις διαρκούν για δευτερόλεπτα και οι επιστήμονες ακόμα προσπαθούν να βρουν την αιτία που τα δημιουργεί.Χαράς ευαγγέλια για τους ερευνητές των ΑΤΙΑ..






Αν για τις περίεργες λάμψεις στον ουρανό δεν υπάρχει ξεκάθαρη επιστημονική απάντηση δεν ισχύει το ίδιο και για το φαινόμενο των δύο ή πολλές φορές τριών ήλιων.





Όχι δεν υπάρχει ο Νιμπίρου.Αυτό το φαινόμενο δημιουργείται από την αντανάκλαση των ακτίνων του ήλιου σε μικροσκοπικά κρύσταλλα πάγου που βρίσκονται στα σύννεφα.Είναι ένα κοινό και όχι ένα ασυνήθιστο φαινόμενο ιδίως όταν ο ήλιος βρίσκεται στον ορίζοντα.


Προχωράμε να δούμε ένα άλλο φυσικό φαινόμενο,την κόκκινη βροχή..Μην ανησυχείτε δεν άνοιξαν οι σφραγίδες τη αποκάλυψης,όλα θα είναι φυσιολογικά μετά την βροχή αυτή,το πολύ πολύ να πλύνετε το αυτοκίνητο σας..

Το φαινόμενο αυτό έχει παρατηρηθεί από τους ρωμαικούς χρόνους και δημιουργείται όταν σκόνη της Σαχάρας ανακατευτεί στην ατμόσφαιρα,στη χώρα μας το έχουμε συνηθίσει ως λασποβροχή αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που το νερό της βροχής ήταν κατακόκκινο,επίσης έχουμε και τη κίτρινη βροχή όπου γύρη έχει ανακατευτεί στην ατμόσφαιρα ή την μαύρη βροχή αν ιδίως κοντά στη περιοχή υπάρχει ορυχείο άνθρακα.





Οι αστραπές-μπάλα.Εδώ δεν υπάρχει σαφή επιστημονική εξήγηση για το τι προκαλεί αυτό το φαινόμενο,μέσα στους αιώνες αναφέρονται τέτοιου είδους αστραπές σε σχήμα μπάλας όπου εμφανίζονται ξαφνικά και εξαφανίζονται αλλά και σε λίγες περιπτώσεις έχουν εκραγεί προκαλώντας πυρκαγιές,το περίεργο είναι ότι δεν φαίνεται να εκπέμπουν θερμότητα.Ίσως ο ανθρώπινος πυρσός των Fantastic 4 να υπάρχει στα αλήθεια η ο Δίας παίζει με τους κεραυνούς του.






ΠΗΓΗ
Παράξενη φύση.!!! Παράξενη φύση.!!! Reviewed by Unknown on 13:00 Rating: 5
Από το Blogger.