Αναστάτωση σε γνωστή αλυσίδα καλλυντικών στα Τρίκαλα!!!



Συναγερμός και …ουρλιαχτά σε εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr , λίγο πριν κλείσουν τα εμπορικά καταστήματα, χτύπησε συναγερμός σε γνώστη αλυσίδα καλλυντικών ειδών, επί της οδού Γαριβάλδη στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Ο security του καταστήματος πλησίασε τότε την 31χρονη, η οποία πέρναγε την μαγνητική πύλη της εξόδου και διαπίστωσε ότι έχει αφαιρέσει γυναικεία καλλυντικά από τα ράφια της επιχείρησης και τα είχε κρύψει στην τσάντα της χωρίς φυσικά να καταβάλει το αντίτιμο.

Η 31χρονη άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα ο υπεύθυνος του καταστήματος να καλέσει την Αστυνομία.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προσπάθησαν αρχικά να την ηρεμήσουν και στην συνέχεια την οδήγησαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων όπου διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει στο αυτοκίνητο της και άλλα προϊόντα που είχε κλέψει, λίγη ώρα νωρίτερα και από άλλη γνωστή αλυσίδα εμπορίας παιδικών παιχνιδιών που βρίσκεται επί της οδού Καρδίτσης.

Η 31χρονη κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων και αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Τρικάλων.

ΠΗΓΗ
Αναστάτωση σε γνωστή αλυσίδα καλλυντικών στα Τρίκαλα!!! Αναστάτωση σε γνωστή αλυσίδα καλλυντικών στα Τρίκαλα!!! Reviewed by Unknown on 20:00 Rating: 5
Από το Blogger.