Πήρε εκδίκηση από τους κουλοχέρηδες με τσεκούρι! (video)!!!Ιταλός είχε χάσει 5000 ευρώ σε δύο εβδομάδες και αποφάσισε να πάρει το αίμα του πίσω. Δεν άντεχε άλλο τη χασούρα και αποφάσισε να λάβει... δραστικά μέτρα. Και μάλιστα πιο δραστικά δε νομίζουμε να υπάρχουν! Ο λόγος για τον Nure Bregu, έναν 47χρονο από ένα χωριό της Ιταλίας, που είχε πάθος με τα «φρουτάκια».

Όλα ήταν καλά μέχρι πριν απ δύο εβδομάδες όταν ξεκίνησε μια παρατεταμένη περίοδος που οι κουλοχέρηδες του τα «έτρωγαν». Το αποτέλεσμα ήταν να χάσει συνολικά 5000 ευρώ.

Ο Bregu φυσικά δεν μπορούσε να ανεχθεί κάτι τέτοιο, άρπαξε ένα τσεκούρι και πήγε να... ξορκίσει την κατάρα! Μπήκε στο κατάστημα κ όπως δείχνει το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα έσπασε όποιο μηχάνημα βρήκε μπροστά του, φεύγοντας σαν κύριος!


Σύμφωνα με το Guardian, ο πατέρας δυο παιδιών δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του μιας και έχανε διαρκώς τις δύο τελευταίες εβδομάδες.


ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ
Πήρε εκδίκηση από τους κουλοχέρηδες με τσεκούρι! (video)!!! Πήρε εκδίκηση από τους κουλοχέρηδες με τσεκούρι! (video)!!! Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.