Τρία αεροπλάνα τυφλώθηκαν με λέιζερ κατά την προσγείωσή τους στη Μόσχα. Τυχαίο;??!!!


του SON OFEON


ΜΟΣΧΑ, Αύγουστος 11 (RIA Novosti) – Αγνωστα άτομα προσπάθησαν να τυφλώσουν τους πιλότους τριών αεροσκαφών την ώρα της τους προσγείωσης στο διεθνές αεροδρόμιο Σερεμέτιοβο της Μόσχας , δήλωσε την Κυριακή ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Η αστυνομία έλαβε πληροφορίες ότι το Σάββατο το βράδυ «άγνωστα άτομα τύφλωσαν με λέιζερ τρία αεροπλάνα που ετοιμάζονταν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο. Τα λέιζερ στόχευσαν τα επιβατικά αεροσκάφη κατά πάσα πιθανότητα στην περιοχή του χωριού Nikolskoye “, είπε ο εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τα επεισόδια και οι πιλότοι κατάφεραν να προσγειώσουν τα αεροπλάνα με ασφάλεια, είπε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι η αστυνομία έψαχνε για τους παραβάτες.

Η ρωσική αρχή πολιτικής αεροπορίας Rosaviatsia είπε στο RIA Novosti ότι δεν είχε καμία πληροφορία σχετικά με τα περιστατικά.

ΠΗΓΗ

http://en.rian.ru/russia/20130811/182706818/Three-Planes-Blinded-with-Laser-on-Landing-at-Moscows-Sheremetyevo.html



ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ:

‘Oπως είναι γνωστό η προσέγγιση αεροσκαφών γίνεται με την χρήση ηλεκτρονικών βοηθημάτων και ραντάρ και κατά συνέπεια δεν υπήρχε σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος από πτώση των αεροσκαφών.

Προβληματίζει όμως το γεγονός ότι η προσπάθεια έγινε σε τρεις περιπτώσεις αεροσκαφών με επιτυχία.

Το να σκοπεύσεις ένα κινούμενο αεροσκάφος με τηλέμετρο λέιζερ είναι ιδιαίτερα δύσκολο με το χέρι.

Τα τηλέμετρα λέιζερ όμως είναι συχνά μέρος του σκόπευτρου ενός αντιαεροπορικού όπλου.

Μήπως λοιπόν βρισκόμαστε μπροστά σε μία επίδειξη δύναμης τρομοκρατών που διαθέτουν φορητά αντιαεροπορικά όπλα και τα δοκίμαζαν ώστε στο μέλλον να επιχειρήσουν και σε καταρρίψεις?

O εμφύλιος πόλεμος της Συρίας άρχισε να έχει συνέπειες και στην ασφάλεια των πτήσεων σε διεθνή αεροδρόμια?

Το μέλλον θα δείξει…




ΤΟ ΣOΥΗΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ RBS70 ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ LASER. ΕΧΕΙ ΕΞΑΧΘΕΙ ΣΕ 18 ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ, ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ, ΤΟ ΒΑHRAIN ΚΑΙ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΕΜΙΡΑΤΑ…ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΠΛΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ALEPPO ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ TON FEBROYARIO TOY 2013.


ΠΗΓΗ
Τρία αεροπλάνα τυφλώθηκαν με λέιζερ κατά την προσγείωσή τους στη Μόσχα. Τυχαίο;??!!! Τρία αεροπλάνα τυφλώθηκαν με λέιζερ κατά την προσγείωσή τους στη Μόσχα. Τυχαίο;??!!! Reviewed by Unknown on 19:30 Rating: 5
Από το Blogger.