4 απλά tips για να παγώσεις οποιοδήποτε είδος σούπας και να παραμείνει πεντανόστιμη

Οι σούπες είναι ένα από τα ευκολότερα πιάτα για να βάλεις στην κατάψυξη...
Μπορείς να κάτσεις μία μέρα, να φτιάξεις αρκετή ποσότητα από την αγαπημένη σου σούπα και όποτε γυρίζεις κουρασμένη από τη δουλειά να βγάζεις ένα μπολάκι, να το ζεσταίνεις και να έχεις ένα υπέροχο γεύμα στο λεπτό.
Υπάρχουν μερικοί βασικοί κανόνες για να παγώνεις τη σούπα σου τους οποίους πρέπει να ακολουθείς έτσι ώστε να έχεις το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα. Ποια συστατικά πρέπει να μην υπάρχουν στη σούπα σου πριν τη βάλεις στην κατάψυξη; Διάβασε παρακάτω και θα μάθεις..

1. Κράτα την κρέμα

Η κρέμα και το γάλα τείνουν να διαχωρίζονται και να αποκτούν κόκκους όταν παγώνουν. Είναι αρκετά εύκολο να παγώνεις τη σούπα χωρίς αυτά τα συστατικά και να τα προσθέτεις όταν είναι να τη ζεστάνεις.

2. Κράτα τα ζυμαρικά

Τα ζυμαρικά γίνονται χυλός όταν παγώνουν. Είναι πολύ καλύτερο να βράζεις κάθε φορά φρέσκα ζυμαρικά και να τα προσθέτεις στην ξαναζεσταμένη σούπα σου.

3. Κράτα όλα τα συστατικά που μπορούν να προστεθούν τα τελευταία 5 λεπτά

Συστατικά όπως είναι τα μυρωδικά και τα αυγά προστίθενται συνήθως στο τέλος, λίγο πριν βγάλεις τη σούπα από τη φωτιά. Καλό είναι, λοιπόν, να τα προσθέτεις κάθε φορά που βγάζεις λίγη σούπα από την κατάψυξη για να τη φας εκείνη τη στιγμή.

4. Πάγωνε μικρές ποσότητες

Οι μικρότερες ποσότητες είναι πιο εύκολο να ξαναζεσταθούν κατευθείαν από την κατάψυξη και πιο εύκολο να αποθηκευτούν σε αυτή.

Έξτρα info: Οι σούπες που είναι καλύτερο να βάζεις στην κατάψυξη είναι αυτές που περιέχουν φασόλια, οι σούπες λαχανικών, αυτές με μαύρο ή άγριο ρύζι, οι κοτόπουπες και αυτές που περιέχουν μοσχάρι.
Γράφτηκε από Αμαλία Βάγια
faysbook.gr
4 απλά tips για να παγώσεις οποιοδήποτε είδος σούπας και να παραμείνει πεντανόστιμη 4 απλά tips για να παγώσεις οποιοδήποτε είδος σούπας και να παραμείνει πεντανόστιμη Reviewed by Unknown on 08:30 Rating: 5
Από το Blogger.