ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΤΡΟΠΗ γαλαξιακά ηλεκτρικών σεισμών - ηφαιστειακών χειμώνων - νέας παγετώδους περιόδου


Δείγμα ΕΠΙΤΥΧΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ηλεκτρικών ακραίων καιρικών φαινομένων-σεισμών, στο τέλος τής αρχικής σελίδας!
Οι ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΕΣ εμποδίζουν την ΠΡΟΝΟΙΑ ΚΑΙ για τους σεισμούς! 6,4 ρίχτερ στη Δ. Κρήτη, μέσα στις ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ, όπου υπάρχει μαζική διέγερση ατμόσφαιρας/ζώων!!!
Βοηθείστε να εκπαιδευτούν όλοι στα ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ προσεισμικά σημάδια, ..
παρακάτω σ' αυτή τη σελίδα!
Για να ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ έκρηξη όλης της Φουκουσίμα και αφανισμό τής ανθρωπότητας!
Είμαστε ΟΛΟΙ υποψήφιοι ΑΣΤΕΓΟΙ
λόγω σεισμών - (ΑΠΟΤΡΕΨΙΜΩΝ) ηφαιστειακών εκρήξεων και αδυναμίας ανοικοδόμησης, άρα, αντί για κατευθυνόμενη μοιρολατρεία, χρειαζόμαστε ΑΛΤΡΟΥΪΣΜΟ και ΠΡΟΝΟΙΑ!!! http://www.mediafire.com/?3829gcf3d3i9dfg PDF
- ελληνικά & BINTEO
BINTEO2.
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο καθηγητής Khalilov (που ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ 88 ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΣ χώρες ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ
για το μεγασεισμό στην Ιαπωνία τον περσινό Μάρτιο), υποστήριξε* την πρώτη φορά παγκόσμια διατυπωμένη θέση μας, ότι το κλίμα των πλανητών ρυθμίζεται από τον [ΕΚΤΡΕΨΙΜΟ] γαλαξιακό ηλεκτρισμό.
Μιας και ανάλογη διακριτική υποστήριξη δίνεται και από τον κορυφαίο αστροφυσικό-κλιματολόγο P. Corbyn, φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου η ανοιχτή υποστήριξη και των προτάσεων ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων-νεροποντών-πλημμυρών-λιμών. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ της ερμηνείας μας για το γαλαξιακά-ηφαιστειακά ρυθμιζόμενο κλίμα:
http://www.gfz-potsdam.de/portal/gfz/Public+Relations/Pressemitteilungen/aktuell/121016_PolarReversal?template=gfz.
Δήμαρχος Λονδίνου: "Μήπως ξεκίνησε νέα παγετώδης;" www.climatedepot.com/a/19297/London-Mayor-Boris-Johnson-Its-snowing-and-it-really-feels-like-the-start-of-a-mini-ice-age. VIDEO-english.
VIDEO-francais.
CENTENARIAN mutual-aid-clarity!
ΑΙΩΝΟΒΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ-ΔΙΑΥΓΕΙΑ!
Επειδή όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να τιναχτεί από νέο σεισμό ΟΛΗ η Φουκουσίμα με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα μέσα σε λίγες ημέρες, ΕΠΕΙΓΕΙ να πιέσουμε διεθνώς ώστε να αποφασιστούν ΑΜΕΣΑ οι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΕΣ ενέργειες ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ παγκόσμιου ολοκαυτώματος. http://thewatchers.adorraeli.com/2012/12/20/15-signs-that-the-ring-of-fire-is-waking-up-as-we-head-into-2013.
Παράλληλα ΚΑΙ τα σύννεφα προκαλούνται από γαλαξιακό ηλεκτρισμό
που διεγείρει υδρατμούς-μάγμα-ηφαιστειακή σκόνη.
*Νow, thanks to the involvement of scientists from other fields of science including biology and astrophysics in preparations for the report, it has become apparent that the currently observed events are of galactic scale and are directly related to THE POSITION OF THE SOLAR SYSTEM IN OUR GALAXY, the Milky Way. It is this position that has a major impact on the formation of geological megacycles during which planet-scale biodiversity change is observed.http://arknow.net/site/202/f/2737#.T9sNMJjF-So
ΕΚΤΡΕΨΙΜΟΣ γαλαξιακός ηλεκτρισμός στέλνει τους κεραυνούς (και εν αιθρία=ΧΩΡΙΣ σύννεφα):
“The observed electric fields in thunderclouds are generally too weak to initiate the atmosphere’s electrical breakdown. But cosmic rays can play a surprising role in the drama of lightning”: A. V. Gurevich and K. P. Zybin, Runaway Breakdown and the Mysteries of Lightning.
http://www.phy.olemiss.edu/~jgladden/phys510/spring06/Gurevich.pdf.
Σε ΠΟΛΛΟΥΣ λαούς η φράση έπεσε κεραυνός 'εν αιθρία' (ΧΩΡΙΣ σύννεφα), αποδείχτηκε ότι ξεκίνησε από πανάρχαιες παρατηρήσεις ότι το ηλεκτρικό ρεύμα των κεραυνών έρχεται από το γαλαξία και τον ήλιο, ενώ τα σύννεφα είναι απλώς βολικοί αγωγοί.
Τα αστικά κέντρα που είναι γεμάτα αλεξικέραυνα, ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ γίνονται επίκεντρα σεισμών (όταν ο παρακάτω περιγραφόμενος εξωπλανητικός ηλεκτρισμός είναι ισχυρότερος από τα ανεπαρκή αλεξικέραυνά τους), οι οποίοι επίσης αποδείχτηκε ότι προκαλούνται από την ίδια εξωπλανητική ηλεκτρική διέγερση του μάγματος.
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ την προσπάθεια μετριασμού ή και ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ σεισμών (όπως αυτός που ενδέχεται να ανατινάξει ΟΛΗ τη Φουκουσίμα, με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα, μέσα σε λίγους μήνες...), καλώντας εθελοντές να μετρήσουν το ραδόνιο, δηλ. πόσο διεγερμένα είναι τα κοντινότερα ρήγματα, και να υπολογίσουν πόσα αλεξικέραυνα χρειάζονται για να εκτρέψουν τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό που διεγείρει το μάγμα (στα θαλάσσια ρήγματα: πάνω σε πλωτήρες), όπως ΗΔΗ κάνουν τα εκατοντάδες αλεξικέραυνα στα αστικά κέντρα.
ΕΚΤΡΕΨΙΜΟΣ* ηλιακός ηλεκτρισμός (επηρεαζόμενος από τον Γαλαξία) προκαλεί τους σεισμούς
[DIVERTIBLE] Solar flares trigger earthquakes
Jain, R., Physical Research Laboratory.
EACH of the 682 >4.0 earthquakes under study was preceded by a solar flare of B to X class by 10-100 hrs.
adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J.
ΕΚΤΡΕΨΙΜΟΣ* γαλαξιακός ηλεκτρισμός προκαλεί τις ηφαιστειακές εκρήξεις:
Explosive volcanic eruptions triggered by [rising now but DIVERTIBLE] cosmic rays
Toshikazu Ebisuzaki, Hiroko Miyahara, Ryuho Kataoka, Tatsuhiko Sato, Yasuhiro Ishimine
sciencedirect.com/science/article/pii/S1342937X10001966.
Η Βρετανία ΤΡΕΜΕΙ ξέσπασμα ηφαιστειακού χειμώνα (που γίνεται συνήθως σε 3-6 μήνες), και μάλιστα από το ηφαίστειο της Σαντορίνης
!... Sun’s bizarre activity may trigger another ice age, says Irish solar scientist:
Solar activity has been falling steadily since mid-1940s, a change that in the past triggered a 300-year-long mini ice age. http://iceagenow.info/2013/07/sun%e2%80%99s-bizarre-activity-trigger-ice-age-irish-solar-scientist/
Ενώ αμερικανός γερουσιαστής ΤΡΕΜΕΙ έκρηξη ΟΛΗΣ της Φουκουσίμα: http://www.wyden.senate.gov/news/press-releases/after-tour-of-fukushima-nuclear-power-station-wyden-says-situation-worse-than-reported.
Οι σεισμοί κοντά στη Φουκουσίμα, μπορεί να την ανατινάξουν όλη, με ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ θύματα, αν δεν ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για ΑΜΕΣΗ και ΑΣΦΑΛΗ απομάκρυνση του ραδιενεργού υλικού! OCCUPY and CLOSE ALL DEADLY REACTORS !!!
αγγλικά: δείτε στην αρχική σελίδα - http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com
.
Αρκετές μελέτες από τη δεκαετία του 1970 δείχνουν έναν συσχετισμό ανάμεσα στους αδύναμους ηλιακούς κύκλους και την αύξηση δραστηριότητας μάγματος και ηφαιστείων.
Τα σημερινά δεδομένα δείχνουν όχι μόνο έναν πολύ αδύναμο ηλιακό κύκλο (επειδή μερικοί πλανήτες παρεμβάλλονται και εκτρέπουν προς τους ίδιους το γαλαξιακό ηλεκτρικό ρεύμα που έρχεται από το κέντρο τού Γαλαξία), διέγερση του μάγματος, αύξηση σεισμών – ηφαιστειακών εκρήξεων- νεφοκάλυψης – νεροποντών - πλημμυρών, αλλά και ότι πιθανότατα οι επόμενες δεκαετίες θα είναι χειρότερες, αν, μάλιστα, συνεχιστεί η ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ των μιμητών των αλληλομισούμενων Κάιν-Άβελ, οι οποίοι ξεκίνησαν τους πρώτους πολέμους στην ιστορία, ανταγωνιζόμενοι στην αποδάσωση, μετά από σειρά ηφαιστειακών χειμώνων: http://www.orgonelab.org/saharasia_gr.htm).
Ο Αρχιμήδης, συνεχιστής τού Μεγάλου Ηράκλειτου (:'τα πάντα οιακίζει=διευθύνει κεραυνός'=γαλαξιακός ηλεκτρισμός), έφτιαξε ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ* με τον οποίο έβρισκε τις θέσεις των ΠΛΑΝΗΤΩΝ, οι οποίες επηρεάζουν την ποσότητα του γαλαξιακού ηλεκτρισμού που διεγείρει το μάγμα.
*Cicero, De re publica 1, XIV http://oll.libertyfund.org/index.php?option=com_staticxt&staticfile=show.php%3Ftitle=546&layout=html, latin: http://www.thelatinlibrary.com/cicero/repub1.shtml.
Τελευταία φορά με παρόμοια κατάσταση στο ηλιακό σύστημα ήταν ο 18ος αιώνας: το 1809-20 ξέσπασε παγκόσμια καταστροφικός 10ετής ηφαιστειακός χειμώνας, αρχικά από άγνωστο, προς το παρόν ηφαίστειο το 1809, και το Ταμπόρα το 1815 στην Ινδονησία, όπου τώρα ‘βράζουν’ αρκετά άλλα ηφαίστεια... Άλλη μια περίοδος ψύξης μικρότερης έντασης συνέβη μετά την έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα, το 1883.
Οι ηφαιστειακοί χειμώνες, είναι ΣΥΧΝΟ φαινόμενο (που συνέβαλε στη μεγάλη ιάρκεια της πρόσφατης Μικρής Παγετώδους 1300-1900), αλλά καθόλου συζητημένο, καθώς λίγοι ενημερώνουν ότι όταν κάνει κρύο ή και χιονίζει ξαφνικά το καλοκαίρι οφείλεται σε μια ηφαιστειακή έκρηξη στην άλλη μεριά της Γης. Πάντως, 3.650 χρόνια πριν, οι ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΙ αρχαίοι Θηραίοι γλίτωσαν τόσο από τους μεγάλους σεισμούς, όσο και από την έκρηξη και τον 5ετή ηφαιστειακό χειμώνα, που ισοπέδωσε παγκοσμίως την ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΗ-ΕΥΑΛΩΤΗ γεωργία.
Πρώτα προτείνεται το σχέδιο 'Ήφαιστος': μια δοκιμή με ένα πυράντοχο κάλυμμα ή πλέγμα κρατημένο με ζέπελιν, μερικές εκατοντάδες μέτρα πάνω από το πιο ενεργά ηφαίστεια, για να εμποδίσει την ηφαιστειακή στάχτη να φτάσει απο την ατμόσφαιρα στη στρατόσφαιρα, και ως εκ τούτου να σκεπάσει όλη τη Γη, με προβλέψιμες καταστροφικές συνέπειες, παρόμοιες με εκείνες των ηφαιστειακών χειμώνων που προκάλεσαν την κατάρρευση των Μάγιας, Αζτέκων και Ίνκας με κανιβαλισμό...
Δεύτερον, για την αποτροπή σεισμών/ηφ.εκρήξεων-χειμώνων, με το σχέδιο 'Αρχιμήδης' προτείνονται δίκτυα τεράστιων αλεξικέραυνων δίπλα σε διεγερμένα ρήγματα (στα θαλάσσια: πάνω σε πλωτήρες)/ηφ. κρατήρες, ώστε να έλκουν-εκτρέπουν ανακουφιστικά ένα μέρος τού ηλεκτρισμού που διεγείρει το μάγμα.
Τελευταία σειρά ενεργειών που απαιτούνται είναι η αποκέντρωση όλων των σημερινών βαβυλώνων, σε αυτάρκη χωριά, και η αναδάσωση ΟΛΩΝ των άδενδρων τόπων, ακόμα και των αποδασωμένων πεδιάδων, ώστε να υπάρχει φαγητό και ξυλεία στην περίπτωση των χειρότερων σεναρίων.
Αρχική σελίδα: http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com.
EXCELLENT-ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙΡΟΣ-Electric Earth, Electric Weather
.
Ηφαιστειακές πληγές-VOLCANIC WINTER plagues: http://bible-exodus.narod2.ru/articles/plagues/the_10_plagues_of_egypt_en.html. http://notrickszone.com/2013/03/25/flagship-daily-die-welt-stuns-germany-scientists-warn-of-ice-age-cites-new-peer-reviewed-russian-study.
Spreading soot over rising glaciers melts them: How soot killed the Little Ice Age : Nature News
http://www.nature.com/news/how-soot-killed-the-little-ice-age-1.13650
Οι 3 αποσιωπημένες μέθοδοι πρόγνωσης σεισμών
(http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika)

Ο κύριος ερευνητής Σεισμολογίας του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, δρ Γεράσιμος Χουλιάρας, σε συνέντευξή του επισημαίνει ότι: "Στη διεθνή επιστημονική βιβλιογραφία, υπάρχουν αρκετές πετυχημένες προγνώσεις όλων των κατηγοριών άμεσης, βραχείας, μέσης και μακράς διάρκειας".
http://www.zougla.gr/sismoiblog/article/prognosi-sismon-ke-antisismiki-prostasia
Οι αλαζόνες μοιρολάτρες εμποδίζουν ΚΑΘΕ ΠΡΟΝΟΙΑ, για να μην παραδεχτούν ότι είναι και αυτοί υποψήφιοι άστεγοι σε περίπτωση όχι μόνο μεγάλων σεισμών στην περιοχή τους, αλλά και από έκρηξη σε ραδιενεργοκτόνο σταθμό σε άλλη χώρα, όπως συνέβη μετά τις εκρήξεις στη Φουκουσίμα το 2011, που ήδη έχουν ξεκινήσει να αποδεκατίζουν την Ιαπωνία...

1. Η πιο εύκολη και ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ μέθοδος πρόγνωσης (που χρησιμοποίησε και ο καθηγητής Τσελέντης για να προβλέψει το σεισμό στην Καλαμάτα το 1976, και όπως προκύπτει από την έγκαιρη εκκένωση του Χάιτσενκ στην Κίνα το 1975, αλλά και από την επίσης σωστή πρόβλεψη στο γειτονικό Τάνγκσαν την επόμενη χρονιά, που, λόγω εσωτερικών διαμαχών, δεν ακολουθήθηκε από εκκένωση: 700.000 θύματα...
Αλλά οι ανθρωποθυσίες ΔΕΝ έσωσαν τον Μάο, όπως ΔΕΝ έσωσαν φαραώ, Ρωμαίους, κανίβαλους Μάγιας- Αζτέκους - Ίνκας), είναι η παρατήρηση μαζικής ηλεκτρικής διέγερσης ζώων - ατμόσφαιρας, η οποία συνοψίζεται εκπληκτικά στα ΔΩΡΕΑΝ βιβλία τού κορυφαίου Ιάπωνα φυσικού Μ. Ικέγια, τα οποία διατίθενται στο διαδίκτυο (http://motoji-ikeya.jpn.cx/quakesandpets/index.html
), το ένα
ΚΑΙ στα ελληνικά, από το οποίο συνοπτικά:
Πρόδρομα φαινόμενα που συμβαίνουν αρκετές ώρες ή ημέρες πριν από τους σεισμούς
-Φώτα στην ατμόσφαιρα, σύννεφα ή ομίχλη, κίτρινος ουρανός ή κόκκινο φεγγάρι, που λόγω σύγχυσης με τα αεροπλάνα, αποκαλούνται “UFO”.

-Ζώα που φεύγουν από την περιοχή τού επικέντρου, ανήσυχα, ακόμα και μερικά που βγαίνουν ξαφνικά από χειμερία νάρκη. Στην Άκουιλα το 2009, οι βάτραχοι έφυγαν 5 μέρες πριν από το σεισμό, αλλά οι υπηρεσίες ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ, ενώ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ... Επτά από τους ανευθυνο-υπεύθυνους καταδικάστηκαν σε μεγάλες ποινές φυλάκισης.

-Φυτά που ανθίζουν εκτός εποχής ή κλείνουν τα φύλλα τους ή μαραίνονται.

-Ηλεκτρικές συσκευές δυσλειτουργούν, ανοιγοκλείνουν μόνες τους ή κάνουν περίεργους θορύβους.

-Ηλεκτρομαγνητικά ρεύματα στη γη, ξαφνικοί πονοκέφαλοι, υπόκωφοι θόρυβοι, ανύψωση στάθμης νερών.

-Αλλαγές στη θερμοκρασία πηγών/πηγαδιών.

2. Τα τελευταία χρόνια τόσο από τη ΝΑΣΑ όσο και από άλλους σχετικούς φορείς, έχει ανακοινωθεί ότι δορυφόροι καταγράφουν έντονη φόρτιση της ιονόσφαιρας πριν από δυνατούς σεισμούς (ενδεικτικά:http://adsabs.harvard.edu/abs/2007AGUSMIN33A..03J
), αλλά η παθολογική μοιρολατρεία δεν αφήνει ακόμα το μυαλό των αλαζόνων να καταλάβει ότι άλλη μια (αποτρέψιμη) συμφορά, όπως εκείνη των πολλαπλών εκρήξεων στη Φουκουσίμα το 2011, μπορεί να αφανίσει ΟΛΗ την ανθρωπότητα...

3. Στο διεθνές συνέδριο Geocataclysm
, προτάθηκε, παράλληλα με τις προαναφερόμενες μεθόδους, να γίνεται συνεχής μέτρηση της ηλεκτρικής φόρτισης των ρηγμάτων και των ηφαιστειακών κρατήρων, ώστε, σε περίπτωση επικίνδυνης αύξησής της, όχι μόνο να εκκενώνονται έγκαιρα οι γύρω περιοχές, αλλά να προλαβαίνουμε ακόμα και να εκφορτίζουμε τη περιοχή με γιγαντιαία αλεξικέραυνα περιμετρικά ρηγμάτων-κρατήρων, τα οποία ήδη επιμερίζουν τον γαλαξιακό ηλεκτρισμό στα αστικά κέντρα, γι΄ αυτό δε γίνονται επίκεντρα σεισμών. Όταν η φόρτιση γίνεται στη θάλασσα, τότε τα ψάρια εγκαταλείπουν την περιοχή, ενώ εκεί τα αλεξικέραυνα μπορούν να τοποθετηθούν πάνω σε πλωτήρες.
Οι δυνατοί σεισμοί ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ, ακριβώς γιατί το μάγμα φορτίζεται επί μήνες από τον ουρανό και κατά διαστήματα εκφορτίζεται:
There are ALWAYS precursors before ALL big quakes (Osaka university prof. M. Ikeya: http://motoji-ikeya.jpn.cx/quakesandpets/index.html
). They are always hushed-up by mandarins, just to keep people fatalist. The more people learn about it, the wider mutual-aid becomes: just share these videos, where M(B) is written in the 5th paragraph: http://motoji-ikeya.jpn.cx.

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΤΡΟΠΗ γαλαξιακά ηλεκτρικών σεισμών - ηφαιστειακών χειμώνων - νέας παγετώδους περιόδου ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΤΡΟΠΗ γαλαξιακά ηλεκτρικών σεισμών - ηφαιστειακών χειμώνων - νέας παγετώδους περιόδου Reviewed by Unknown on 12:03 Rating: 5
Από το Blogger.