3000 βότανα έχουν αντικαρκινική δράση – Δείτε ποια…




Υπάρχει μια θεωρία που εν μέρη την ασπάζονται πολλοί επιστήμονες σύμφωνα με την οποία, ασθένειες όπως ο καρκίνος μπορούν αν όχι να ιαθούν, μπορούν να καταπολεμηθούν συνδυαστικά με ικανοποιητικά αποτελέσματα, από την ίδια τη φύση.
Τα βότανα συχνά πυκνά παίζουν σημαντικότατο ρόλο στην προστασία μας από τον καρκίνο.

Διαβάστε ποια βότανα και πως επιδρούν…

H κανέλα, το γαρίφαλο, το φασκόμηλο, ο μαϊντανός, ο κόλιανδρος, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το δεντρολίβανο, το μαύρο και το κόκκινο πιπέρι δεν χρησιμεύουν μόνο για να νοστιμίζουν τα φαγητά και να ευφραίνουν τον ουρανίσκο αλλά προστατεύουν και από τον καρκίνο.

Περισσότερα από 3000 βότανα, που διαθέτει στη θεραπευτική της «φαρέτρα» η φύση, έχουν κάποια, μεγαλύτερη ή μικρότερη, αντικαρκινική δράση και χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από τη λαϊκή παραδοσιακή ιατρική διαφόρων λαών για τη θεραπεία του καρκίνου, επισημαίνει, ο χημικός -υπεύθυνος του Εργαστηρίου Κυτταροκαλλιεργειών, Μοριακού Modeling και Σχεδιασμού Φαρμάκων, του Συμεωνίδειου Ερευνητικού Κέντρου, του Θεαγενείου, Γεώργιος Γερομιχαλός.
«Στο οπλοστάσιο που μας παρέχει η φύση κατά των ασθενειών – αι δη κατά του καρκίνου- σημαντικότατη θέση κατέχουν τα βότανα, δηλαδή τα φαρμακευτικά φυτά που παράγουν χημικές ενώσεις, με θεραπευτική δράση για τον άνθρωπο.
Η αντικαρκινική δράση των φαρμακευτικών φυτών της βοτανικής εναλλακτικής ιατρικής, είναι πολλές φορές ισχυρότερη των διάφορων κλασικών χημειοθεραπευτικών φαρμάκων που δεν έχουν φυσική προέλευση.

Για τη βοτανοθεραπεία, η ασθένεια δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά την επικράτηση της ανισορροπίας στον ανθρώπινο οργανισμό.
Ο στόχος της είναι να βοηθήσει τον οργανισμό να αναπτύξει τους μηχανισμούς αυτοθεραπείας που διαθέτει.
Χρειάζεται όμως...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
3000 βότανα έχουν αντικαρκινική δράση – Δείτε ποια… 3000 βότανα έχουν αντικαρκινική δράση – Δείτε ποια… Reviewed by Unknown on 21:00 Rating: 5
Από το Blogger.