ΕΚΤΑΚΤΟ - ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - Συντριβή και δεύτερου τουρκικού ελικοπτέρου; (Upd)

Δεύτερο ελικόπτερο του τουρκικού Στρατού κατέπεσε μέσα σε λίγεςώρεςΤα Στρατιωτικά Τούρκικα ελικόπτερα “πέφτουν σαν τις μύγες” …δεύτερη πτώση μέσα στην ημέρα !
(Ανανέωση 18:20) Σύμφωνα πάντως με άλλες πληροφορίες η πτώση του ελικοπτέρου φαίνεται να διαψεύδεται από τον κυβερνήτη της επαρχίας Mardin Ahmet Cengiz ο οποίος δήλωσε στα τουρκικά ΜΜΕ πως εάν ένα τέτοιο συμβάν είχε συμβεί στην επαρχία του τότε το γραφείο του θα το γνώριζε:
«Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες στα ΜΜΕ αμέσως έδωσα εντολή για αποστολή συνεργείων έρευνας και διάσωσης στην περιοχή όπου ε΄χιε υποδειχτεί ότι είχε συμβεί το ατύχημα. Παρόλα αυτά η ομάδα διάσωσης που βρέθηκε στην περιοχή δεν κατόρθωσε να βρει τίποτα σχετικό με τις πληροφορίες για πτώση στρατιωτικού ελικοπτέρου» είπε πιο συγκεκριμένα ο Cengiz
(Αρχικό κείμενο)
Μαύρη ημέρα για τον τουρκικό Στρατό σήμερα, καθώς μετά την πτώση του ελικοπτέρου στην Άγκυρα και δεύτερο ελικόπτερο κατέπεσε και συτνετρίβει σήμερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το τουρκικό ελικόπτερο κατέπεσες στο χωρίο Kutluca στην περιοχή Ömerli. Περισσότερες πληροφορίες για τον τύπο του ελικοπτέρου ή για τον αριθμό θυμάτων δεν υπάρχουν παρά μόνο ότι σωστικά συνεργεία έχουν σπεύσει στην περιοχή.

defencenet






Read More... [Source: The Secret Real Truth]
ΕΚΤΑΚΤΟ - ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - Συντριβή και δεύτερου τουρκικού ελικοπτέρου; (Upd) ΕΚΤΑΚΤΟ - ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ - Συντριβή και δεύτερου τουρκικού ελικοπτέρου; (Upd) Reviewed by Unknown on 19:37 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.