Νέα βόμβα! Τα λεφτά των ταμείων δεν φτάνουν για τους ανασφάλιστους!

Πληροφορίες για ποσά σοκ που απαιτούνται

Νέα βόμβα έριξε σήμερα το πρωί από τη Βουλή ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτωντας ότι τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων δεν επαρκούν για την κάλυψη των ανασφαλίστων και πιθανότατα θα απαιτηθούν νέοι φόροι για να καλυφθεί το κενό...

"Τα λεφτά που υπάρχουν στα αποθεμάτικά κεφάλαια των ασφαλιστικών ταμείων δεν φθάνουν ούτε κατά διάνοια για να καλύψουν τους ανασφάλιστους.

Η χώρα έχει μνημονιακή υποχρέωση να καλύψει τους ανασφαλίστους αλλά τα χρήματα μόλις και μετά βίας φθάνουν για τους ασφαλισμένους.

Άρα ο μόνος τρόπος να καλύψουμε τους ανασφάλιστους μπορεί να γίνει από τον προϋπολογισμό, δηλαδή από τους φόρους», είπε ο υπουργός απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του Γ.Λαμπρούλη του ΚΚΕ.

Σύμφωνα μάλιστα με κύκλους του κ. Γεωργιάδη η πρόβλεψη για την κάλυψη περίπου 2,5 εκατ. ανασφαλίστων μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγη: Parapolitika.gr













Το είδαμε εδώ>>
Νέα βόμβα! Τα λεφτά των ταμείων δεν φτάνουν για τους ανασφάλιστους! Νέα βόμβα! Τα λεφτά των ταμείων δεν φτάνουν για τους ανασφάλιστους! Reviewed by Unknown on 16:12 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.