ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ



ΚΡΙΟΣ
Eίναι ανήσυχος και ανυπόμονος και, όταν θέλει κάτι, το θέλει τώρα. Πολλές φορές, όμως, μπορεί να αφήσει δουλειές στη μέση. Επίσης, κοιτά το συμφέρον του σε τέτοιο σημείο, που μπορεί να γίνει ακόμα και χειριστικός. Η τάση του να ρισκάρει μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό του και τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος είναι ανίκανος να εκτιμήσει απόψεις διαφορετικές από τις δικές του. Επίσης, αρνείται να δοκιμάσει οτιδήποτε καινούριο. Είναι ιδιαίτερα κτητικός και συχνά καταπιεστικός με τα σημαντικά πρόσωπα στη ζωή του. Το πείσμα του φτάνει συχνά τα όρια της ξεροκεφαλιάς. Ακόμη, μπορεί να αποδειχθεί καλοπερασάκιας, καθώς κυνηγά τις απολαύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Το πρόβλημα με τους Διδύμους είναι ότι δε ξέρουν ποτέ τι πραγματικά θέλουν. Αλλάζουν τόσο εύκολα γνώμη, όσο και επιθυμίες, που οι ίδιοι στο τέλος δε ξέρουν τι θέλουν. Τους αρέσει να φλυαρούν και να σχολιάζουν ενώ δυσκολεύονται να κρατήσουν μυστικά. Συχνά μπλέκουν σε ίντριγκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικά ευαίσθητος. Όταν νιώθει ευάλωτος, γίνεται ζηλιάρης και κτητικός, ενώ αναζητά απεγνωσμένα την ασφάλεια. Η κρυφή πλευρά του Καρκίνου σχετίζεται με την ανάγκη να αποκτήσει στενούς συναισθηματικούς δεσμούς με πρόσωπα και πράγματα. Η έντονη ανασφάλειά του, όμως, τον κάνει πολλές φορές ύπουλο.

ΛΕΩΝ
Έχει τάση να είναι αυταρχικός. Η ανάγκη του για αποδοχή τον κάνει να πέφτει θύμα της κολακείας. Η υπερηφάνειά του αγγίζει συχνά τα όρια του σνομπισμού και της αδιαφορίας. Επίσης, το λιοντάρι αποδεικνύεται συχνά κυνηγός των απολαύσεων. Κάποιες φορές μπορεί να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες των άλλων, προκειμένου να ασκήσει εξουσία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εμμονή στη λεπτομέρεια κάνει τους Παρθένους να χάνουν και το χρόνο και την ουσία, με αποτέλεσμα να πλήττεται η παραγωγικότητά τους. Επίσης, ασκούν στον εαυτό τους αυστηρή κριτική και θέτουν υψηλούς στόχους, με αποτέλεσμα να μένουν ανικανοποίητοι και να υποβιβάζουν τις δυνατότητές τους.

ΖΥΓΟΣ
Αν και είναι κυνηγοί, οι Ζυγοί κατά παράδοξο τρόπο δεν εστιάζουν στα ελαττώματα των άλλων και διακρίνονται από μια τάση να αποφεύγουν τα προβλήματα. Η ανάγκη να μοιράζονται οπωσδήποτε μια σχέση είναι τόσο έντονη που συχνά τους αναγκάζει να κάνουν συμβιβασμούς πράγμα που φυσικά κάποια στιγμή προκαλεί δυσαρέσκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μανίες των Σκορπιών είναι παροιμιώδεις. Οι Σκορπιοί έχουν την τάση να κολλάνε. Ωστόσο είναι ευαίσθητοι, ενώ ταυτόχρονα θέλουν να εξουσιάζουν τους άλλους. Το κεντρί τους είναι θανατηφόρο και φαρμακερό.Στην περίπτωση αυτή εκδηλώνει πραγματική κακία, η οποία, σε συνδυασμό με την ξεροκεφαλιά του, μπορεί να οδηγήσει στην αυτοκαταστροφή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ανάγκη για ελευθερία κάνει τον Τοξότη άτομο αναξιόπιστο. Καθώς βιάζεται μονίμως, μπορεί να παραβλέψει καθήκοντα και υποχρεώσεις παραμερίζοντας σημαντικές πολλές φορές λεπτομέρειες. Από το ζώδιο αυτό λείπει, επίσης, η διακριτικότητα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να προσβάλλει τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι Αιγόκεροι είναι αυταρχικοί και θέλουν να εξουσιάζουν τους άλλους. Επίσης, ασκούν πολύ αυστηρή κριτική, ενώ είναι εξαιρετικά φιλόδοξοι. Αυτή η εξουσιαστική προσωπικότητα αντιμετωπίζει τη ζωή του και τη ζωή των άλλων με βάση τους κανόνες και τα πρέπει. Μερικά από τα στοιχεία της προσωπικότητας του Αιγόκερου μπορεί να αγγίζουν τα όρια της υπερβολής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι Υδροχόοι χαρακτηρίζονται από μανίες και συχνά κολλάνε σε εκκεντρικές ιδέες. Η έντονη και σχεδόν ψυχαναγκαστική ανάγκη για αλλαγή τούς κάνει να ενεργούν πολλές φορές σπασμωδικά. Με δύο δυνατούς συγκυβερνήτες, ο Υδροχόος μπορεί να έχει δύο κρυφές πλευρές. Η πλευρά του Κρόνου τον κάνει ψυχρό, άκαμπτο, τελειομανή και απορριπτικό.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι Ιχθύες δυσκολεύονται όταν έρχονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις. Όταν ζοριστούν, μπορεί να γίνουν χειριστικοί, δυσκολεύονται να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα και παίρνουν εύκολα πίσω τις υποσχέσεις τους. Ένα προβληματικό σημείο στο χαρακτήρα των Ιχθύων είναι οι ενοχές.

πηγή
ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΖΩΔΙΑ Reviewed by Unknown on 13:30 Rating: 5
Από το Blogger.