Το ξύλο της αρκούδας στην Ουκρανική βουλή.Αυτή είναι βουλή!

Το `ξύλο της αρκούδας` στην Ουκρανική Βουλή! - Μπουνιές, κλωτσιές μεταξύ βουλευτών - Για εμφύλιο προειδοποιεί η Ρωσία
Το έλα να δεις έγινε μέσα στο Ουκρανικό Κοινοβούλιο όταν ένας συντηρητικό ς βουλευτής κατηγόρησε τις αρχές ότι δεν ακούν τον κόσμο που ζητά να γίνουν τα ρωσικά δεύτερη επίσημη γλώσσα στην νοτιοανατολική Ουκρανία.


Προσθήκη λεζάντας


"Τώρα", συνέχισε, "λέτε ότι διαδηλωτές θέλουν απόσχιση ενώ ένα μήνα νωρίτερα ακριβώς τους ίδιους που εισέβαλαν στα κτήρια του δημοσίου τους αποκαλούσατε πατριώτες!"







Μετά από αυτά τα λόγια οργισμένοι βουλευτές από ουκρανόφιλο κόμμα κινήθηκαν προς το βήμα και τον έσπρωξαν αυτόν και το μικρόφωνο. Αυτό που επακολούθησε ήταν το απόλυτο χάος. Μπουνιές, κλωτσιές.Πύξ Λαξ. Πολύ ξύλο! Ο πρόεδρος της συνεδρίασης αναγκάστηκε να την διακόψει ,το μάτς πυγμαχίας όμως συνεχίστηκε μεταξύ των βουλευτών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!




Προσθήκη λεζάντας
Την ίδια ώρα το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μεταδίδει ότι κάθε χρήση βίας στην Ανατολική Ουκρανία, όπου οι διαδηλωτές  κατέλαβαν κυβερνητικά κτίρια, θα μπορούσε να οδηγήσει τη χώρα σε εμφύλια σύγκρουση.

«Ζητάμε την άμεση διακοπή κάθε στρατιωτικής προετοιμασίας,η οποία μπορεί να φέρει τον κίνδυνο εμφυλίου πολέμου» αναφέρει χαρακτηριστικά το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Φιλορώσοι ακτιβιστές κατέλαβαν αρκετά κυβερνητικά κτίρια στις πόλεις της ανατολικής Ουκρανίας του Χάρκοβο, του Λούχανσκ και του Ντόνετσκ, και  διακήρυξαν ανεξαρτησία δεσμευόμαι να ψηφίσουν την ένταξή τους στη Ρωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας που ανέβασε στο facebook η αστυνομία συνέλαβε εβδομήντα άτομα που κατέλαβαν ένα διοικητικό κτίριο της περιφέρειας στο Χάρκοβο. Η επιχείρηση χαρακτηρίστηκε «αντιτρομοκρατική» και δύο άτομα τραυματίστηκαν.
www.anexigita.com
Το είδαμε εδώ
Το ξύλο της αρκούδας στην Ουκρανική βουλή.Αυτή είναι βουλή! Το ξύλο της αρκούδας στην Ουκρανική βουλή.Αυτή είναι βουλή! Reviewed by Unknown on 17:13 Rating: 5
Από το Blogger.