Μια ομάδα ερευνητών που ασχολείται με παραφυσικά φαινόμενα, γύρισε το παρακάτω ανατριχιαστικό βίντεο, μέσα στο Ιατρικό Ινστιτούτο του Λίβερπουλ...


Στο βίντεο φαίνεται μια ανθρώπινη μορφή, στην αρχή της σκάλας, εκεί όπου και άλλοι στο παρελθόν έχουν υποστηρίξει ότι είδαν έναν άνδρα με τον σκύλο του. Φαίνεται να διασχίζει το διάδρομο, πριν εξαφανιστεί ξανά. 
"Πάντα αρχίζουμε την έρευνά μας, με το ερώτημα αν υπάρχουν πνεύματα που θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Όταν φτάσαμε στη βιβλιοθήκη, βάλαμε ηλεκτρο-αισθητήρες μαγνητικού πεδίου. Αν όντως είχαμε κάποια επαφή με πνεύμα, ο αισθητήρας θα έπρεπε να εντοπίσει το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που έχουν όλα τα πνεύματα και να υπάρξει ηχητική ειδοποίηση, εξηγεί η Πάμελα Ρομπινέτ, μέλος της ομάδας.
Και συνεχίζει: "Μετά την κλήση για τον Ρίτσαρντ Κάτον, τον λόρδο δήμαρχο του Λίβερπουλ το 1909, οι συναγερμοί σταμάτησαν. Συνεχίσαμε να του κάνουμε ερωτήσεις για δυο ώρες και έχουμε τεκμηριωμένα στοιχεία ότι το σύστημά μας ανταποκρίθηκε. Μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια, είναι ότι κάθε φορά που είχαμε επαφή με το πνεύμα, λίγο πριν, η θερμοκρασία έπεφτε περίπου πέντε βαθμούς".



ΠΗΓΗ
Reviewed by Unknown on 22:00 Rating: 5
Από το Blogger.