Εντοπίστηκε μυστηριώδες φως στο καταρράκτη Akaka Falls - Χαβάη!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Akaka UFO149 Δεκέμβριο  17
Το βίντεο που δείχνουμε σήμερα αφορά την καταχώριση ενός απίστευτου φαινομένου. Ένα ζευγάρι ο John και η Sherry Λυών έχουν δει ένα απίστευτο γεγονός, ενώ ήταν σε διακοπές στο τέλος του Οκτωβρίου 2014, στο νησί της Χαβάης, οι ίδιοι επισκέφτηκαν το διάσημο καταρράκτη του Νιαγάρα Akaka Falls, που θεωρείται ένας ιερός τόπος από τους Ινδιάνους. Αυτό το μέρος είναι γοητευτικό και μυστηριώδης.



Akaka UFO146 Δεκέμβριο  17
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω το ζευγάρι ο Τζον και η Sherry Λυών, ενώ ήταν στους καταρράκτες, ήταν σε θέση να καταγράψουν ένα μυστηριώδες φαινόμενο. Στην αρχή είδαν μια μπάλα κοκκινωπού φωτός, που αργότερα αυτό εξαφανίστηκε μετά από μερικά δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια ένα άλλο φωτεινό αντικείμενο έκανε την εμφάνισή του στον ίδιο μέρος, πάνω από τον καταρράκτη.
Akaka UFO147 Δεκέμβριο  17
Akaka UFO149 Δεκέμβριο  17
Akaka UFO150 Δεκέμβριο  17
Αν κοιτάξετε προσεκτικά το βίντεο, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα μυστηριώδες φως που εμφανίζεται και εξαφανίζεται πάνω από το καταρράκτη. Παρακολουθήστε το βίντεο που κυκλοφόρησε από το δημοφιλές κανάλι του δημιουργoύ Blake Cousins, που εξέδωσε αυτό το απίστευτο βίντεο. 
Το είδαμε εδω...
Εντοπίστηκε μυστηριώδες φως στο καταρράκτη Akaka Falls - Χαβάη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Εντοπίστηκε μυστηριώδες φως στο καταρράκτη Akaka Falls - Χαβάη!!!!!!!!!!!!!!!!!! Reviewed by Unknown on 14:24 Rating: 5
Από το Blogger.