Η μικρή Amelia που ζει παρεα με αγρια ζωα!

Η μικρή Amelia μεγάλωσε, αλλά δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται με απίθανα ζώα
«Μια φορά παραπονιόμουν πως είχα γεμίσει τρίχες από μια ζέβρα», λέει η 15χρονη Amelia Gorman. «Οι φίλοι μου με κοίταξαν και είπαν «Πωπω, έχεις σοβαρά προβλήματα για να γκρινιάξεις».
Το έφηβο, πλέον, κορίτσι,  φωτογραφίζεται από τη μαμά της, Robin Schwartz, από τότε που ήταν 3 ετών.
Το βιβλίο που ετοίμαζε η μητέρα της με την ίδια να ποζάρει συντροφιά με άγρια ζώα είναι έτοιμο να εκδοθεί τον Οκτώβρη. Η πρώτη φωτογραφία παρουσιάζει την Amelia, 3 ετών, μαζί με έναν χιμπατζή.

 Μέσω της γνωριμίας που έκανε η Robin με τους ανθρώπους που της βρήκαν τους χιμπατζήδες για τη σειρά της Like Us: Primate Portraits, κατάφερε να έχει πρόσβαση και σε άλλα ζώα.

























Η μαμά φωτογράφος επαινεί την κόρη της για το μεγάλο της σθένος και την εφευρετικότητά της, καθώς προσεγγίζει το κάθε ζώο με καλοσύνη και σεβασμό, ενώ φαίνεται να έχει τη μαγική δύναμη να τα ηρεμεί.
Παρόλο που και οι δύο γονείς της είναι καλλιτέχνες, η Amelia δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματά τους. «Θέλω να ασχοληθώ με τις επιστήμες», λέει. «Δεν πιστεύω όμως πως ο διαχωρισμός μεταξύ επιστήμης και τέχνης είναι τόσο ξεκάθαρος. Η πιο πρόσφατη εργασία μας στα μαθηματικά ήταν να φτιάξουμε κάτι κατασκευές. Πήγαμε στην εκκλησία και επιλέξαμε να ανακατασκευάσουμε ορισμένα βιτρό. Στην τελευταία εργασία μας έπρεπε να ζωγραφίσουμε και να βάψουμε, αλλά έπρεπε να βρούμε τις διαστάσεις χωρίς να χρησιμοποιήσουμε χάρακα. Αυτό είναι ένα μόνο παράδειγμα του πώς οι τέχνες συνδέονται με τα μαθηματικά».
ΠΗΓΗ
Η μικρή Amelia που ζει παρεα με αγρια ζωα! Η μικρή Amelia που ζει παρεα με αγρια ζωα! Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.