Βρετανία: Είδε το πρόσωπο του νεκρού αδερφού της σε άλλον άνδρα

​Συγκινεί η στιγμή που δείχνει μία γυναίκα να βλέπει και να αγγίζει το πρόσωπο του νεκρού της αδερφού σε έναν άλλο άνθρωπο στον οποίο μεταμοσχεύτηκε!


Η οικογένεια του 21χρονου Joshua Aversano που σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό,είχε το σθένος και το μεγαλείο να χαρίσει το πρόσωπο του αδικοχαμένου νεαρού.

Ο 21χρονος

Ο 38χρονος μετά τη μεταμόσχευση

Ο 38χρονος μετά το ατύχημα και πριν τη μεταμόσχευση

Ο 38χρονος πριν το ατύχημα

Έτσι αυτό μεταμοσχεύτηκε στον 38χρονο Richard Norris, ο οποίος είχε παραμορφωθεί όταν πριν από 18 χρόνια αυτοπυροβολήθηκε κατά λάθος στο πρόσωπο.
Αυτή η μεταμόσχευση πραγματικά άλλαξε τη ζωή του.

Ο 38χρονος μετά τις επεμβάσεις


Την συνάντηση του 38χρονου με την αδερφή του 21χρονου Joshua, την Rebekah Aversano, κατέγραψε η εκπομπή 60 Minutes.
«Σε πειράζει να αγγίξω το πρόσωπό σου;» ρωτάει η Rebekah τον Richard. «Όχι» της απαντά εκείνος. «Ουάου αυτό είναι το πρόσωπο με το οποίο μεγάλωσα μαζί» πρόσθεσε τότε εκείνη.
Ο Richard υποβλήθηκε σε περισσότερες από 30 επεμβάσεις προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόσωπό του. Ήταν απογοητευμένος και δυστυχισμένος με την εμφάνισή του. Όταν αυτοτραυματίστηκε, έχασε τη μύτη του, τα χείλη του ενώ δεν μπορούσε να κουνήσει σχεδόν καθόλου το στόμα του.
Η μεταμόσχευση στην οποία υποβλήθηκε ήταν η πιο περίπλοκη και η πιο ακριβή που έχει γίνει ποτέ, αφού περιελάμβανε εκτός των άλλων, τοποθέτηση οδοντοστοιχίας, σαγονιού, ακόμα και γλώσσας! Όλα αυτά τα «πήρε» από τον 21χρονο δωρητή του. Έτσι ο 38χρονος βρήκε και πάλι το χαμόγελό του.



ΠΗΓΗ
Βρετανία: Είδε το πρόσωπο του νεκρού αδερφού της σε άλλον άνδρα Βρετανία: Είδε το πρόσωπο του νεκρού αδερφού της σε άλλον άνδρα Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.