Τα μυστικά των 19,5 μοιρών στους πλανήτες


Οι 19,5 μοιρες στην γη και στους πλανητες , έχουν συνδεθεί με πολλά μυστήρια. Οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος έχουν σημαντικες ανωμαλίες στην περιοχή των 19,5 βαθμών.Το ιδιο και στην γη. Αυτο το ηξεραν καλα οι προγονοι μας .Τωρα τα τελευταια χρονια αρχιζουμε να τα μελετουνε και οι τωρινοι επιστημονες .
Ο πυραυλος Mars Pathfinder προσγειώθηκε στο γεωγραφικό πλάτος 19,5 μοίρες στον Άρη στις 4 Ιουλίου 1997 . Υπαρχει μια κηλίδα στον πλανήτη Δία που βρίσκεται φυσικά που αλλού; Στις 19,5 μοίρες..
Οι αρχαίοι Έλληνες, οι προγονοι μας δεν ηταν βλακες . Δεν σκεπτόντουσαν τόσο απλοϊκά .Απλοικα αρχισαν να σκεπτονται οχι μονο οι ελληνες, αλλα και ολος ο κοσμος πριν απο 1600 περιπου χρονια ,οταν επικρατησε ο χριστιανισμος. Τοτε ολο τον κοσμο τον κανανε μια μάζα και βρισκόνταν και βρισκονται πάντα σε κατάσταση κοπαδιού μεσα στο μαντρί.. Φροντιζαν και φροντιζουν να βρίσκονται σε άγνοια τα προβατα ,και αυτοι ηταν και ειναι οι τσοπάνηδες . Ειναι οι επικυρίαρχοι του πλανήτη και του ηλιακού συστήματος με το DNA ερπετών κυρίως, ποντικών, γουρουνιών, σκύλων, φτερωτών όντων κλπ.κλπ . Φυσικά σκόπιμα διατηρούν την ανθρωπότητα κάτω από σχεδόν απόλυτο νοητικό έλεγχο. Είναι γνώστες των αποκαλούμενων υπερτεχνολογιών.

Κάποιοι όμως γνώριζαν και γνωριζουν κάποια ψίχουλα από την μερική γνώση του μακρινού παρελθόντος και λέω μερική, γιατί το κωμικοτραγικό είναι ότι μόνο ο άνθρωπος στην Γή από όλες τις εξωγήινες φυλές (ανθρώπινες και μη) δεν ξέρει την πραγματική δομή των διαστάσεων, της υφής του χρόνου, και τις τεχνολογίες ελεύθερης ενέργειας. Η βλακεία και η παραπληροφόρηση υπάρχει και γινεται συνειδητα από τον ακαδημαϊκό χώρο. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων έχει χρησιμοποιήσει Ανώτερα Μαθηματικά (τεχνικές Αρμονικού )
Γινομαι πιο σαφης .Δίπλα εικόνα: ο ομφαλος των Δελφων .Εμεις οι ξυπνοι λεμε οτι τον ομφαλο τον σκαλισανε σαν αλυσιδες για πλακα . Και ομως ειναι τα τρια πλεγματα που περιβαλουν την γη .Δεν μπαινω σε λεπτομερειες γιατι δεν εχω χωρο. Εκει που ενωνονται (οι κομβοι) ηταν κτισμενα οι αρχαιοι ναοι, οι πυραμιδες κλπ.Εκει γινονται πολλα και μεταξυ αυτων εχουμε την ελευθερη και ανεξαντλητη ενεργεια και την μεταφορα στο παρελθον και στο μελλον .Αυτα που λενε, οτι αναθυμιασεις εβγαιναν στους Δελφους και παραμιλουσαν οι πυθιες να πανε να κατσουνε οι ιδιοι που τα λενε και να δουνε οτι δεν θα παθουν τιποτα ,γιατι δεν ισχυει αυτο. Αν εβγαιναν πραγματι αναθυμιασεις ,τοτε Θα πεθαναν .Θα δηλητηριαζοντουσαν. .Δεν ακουσαμε ομως καμια πυθια να πεθανε.Δεν μπορω να κανω αναλυση με τοσο λιγο χωρο. Ξερω οτι δεν θα το καταλαβαιτε και τοσο καλα, αλλα δεν γινεται αλλιως .
Στο Nagasaki, στην Ιαπωνία στις 9 Αυγούστου 1945 εριξαν ατομικη βομβα .Η επισημη ανακοινωση ηταν για να σταματησει ο πολεμος . Τωρα ομως αυτοι που ψαχνουν βρισκουν αλλα.Το Ναγκασακι βρισκεται ακριβως στον 33ος Βόρειο παράλληλο της γης. Αυτος επειρεαζει τις 19,5 μοίρες Βόρειο πλάτος της γης. Θα πειτε και τι εγινε; Εδω υπαρχει το Υπερδιαστατικό ΤΕΤΡΑΕΔΡΙΚΟ (Πλατωνικό Στερεό, ο Πλατωνας το πρωτοειπε) ενεργειακό πλέγμα της Γής.Τι υπαρχει σε αυτο το πλεγμα που ειναι σχεδιασμενο και στον ομφαλο των Δελφων ;
Συμφωνα με την κβαντικη φυσικη ολα τα γεγονοτα που συμβαινουν στην γη καταγραφονται σαν απο μια καμερα .Αποθηκευονται λοιπον σε αυτο το Πλατωνικό Στερεό, ενα απο τα τρια πλεγματα που καλυπτουν την γη .Αυτο το πλεγμα ειχε μισοκαταστραφει απο τον πολεμο του Δια με τους τιτανες .
Ριχνοντας την ατομικη βομβα 33 μοιρες στο Ναγκασακι , επηρεασε και ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕ και εσβησε τα γεγονοτα που ηταν γραμμενα στις 19,5 μοίρες Βόρειο πλάτος της γης . Θα πειτε και τι εγινε; Μας εσβησαν ολα οσα συνεβησαν μεχρι τωρα στην γη .Ειναι σαν να κατεστρεψαν το βιντεο το φιλμ που ειχε οτι συνεβει στην γη . Αυτο το πλεγμα ηταν απο χιλιαδες χρονια φτιαγμενο απο αλλους .
Τωρα με την κβαντικη φυσικη εχουμε τα μεσα να διαβασουμε το πλεγμα του Πλατωνα .Αλλα φροντισαν και το κατεστρεψαν .Ολες οι πυρηνικες δοκιμες δεν ηταν τυχαιες. Να γιατι δεν ξερουμε τους προγονους μας .Παμε να τους καταλαβουμε τωρα ,αλλα ειναι σαν να ανοιγουμε ενα ρολοι με τσεκουρι.
Εικόνα:  Στον Αρη η Κυδωνια στις 19,5 μοιρες που εχει ακριβως ιδιο σχημα με εδω της γης στην 19,5 μοιρα και παραδοξως υπαρχει και ονομα Κυδωνια στην Κρητη
Εικόνα Επάνω: Ττο πλεγμα της γη που το πρωτοειπε ο Πλατων.
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΑΡΙΒΑΣ
πηγη
Τα μυστικά των 19,5 μοιρών στους πλανήτες Τα μυστικά των 19,5 μοιρών στους πλανήτες Reviewed by Unknown on 20:48 Rating: 5
Από το Blogger.