Μια 9χρονη που συγκινεί - Φτιάχνει καταφύγια και καλλιεργεί λαχανικά για άστεγους (εικόνες)

Αν και μόλις 9 ετών η Hailey Fort από την Ουάσιγκτον φτιάχνει ξύλινα καταφύγια και καλλιεργεί λαχανικά για τους αστέγους.


Ηταν μόλις πέντε ετών όταν είδε έναν άστεγο στο Bremerton, στην Ουάσιγκτον, όπου ζει και προθυμοποιήθηκε να τον βοηθήσει.


Στον ελεύθερο της χρόνο άρχισε να φτιάχνει ξύλινα καταφύγια με ρόδες και να καλλιεργεί λαχανικά στον μικρό της κήπο. Ο άστεγος που βοήθησε ονόματι Edward έγινε φίλος της.

«Του έφτιαξα ένα καταφύγιο για να μη βρέχεται και να νιώθει στεγνός» δήλωσε και πρόσθεσε:«Δεν είναι σωστό να υπάρχουν άστεγοι. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να έχουν ένα σπίτι να μείνουν» δήλωσε.


Ο στόχος της Fort είναι να αυξήσει την παραγωγή των οπωροκηπευτικών σε 113 κιλά, να κατασκευάσει 12 καταφύγια αλλά και να συγκεντρώσει χιλιάδες προϊόντα περιποίησης και υγιεινής.


ΠΗΓΗ
Μια 9χρονη που συγκινεί - Φτιάχνει καταφύγια και καλλιεργεί λαχανικά για άστεγους (εικόνες) Μια 9χρονη που συγκινεί - Φτιάχνει καταφύγια και καλλιεργεί λαχανικά για άστεγους (εικόνες) Reviewed by Unknown on 14:30 Rating: 5
Από το Blogger.