Πανομοιότυπα ζεύγη από δίδυμα αγοράκια… μπερδεύτηκαν λίγο μετά τη γέννα. Το πως ξαναβρέθηκαν όμως, είναι απλά ασύλληπτο!


Πανομοιότυπα ζεύγη από δίδυμα αγοράκια… μπερδεύτηκαν λίγο μετά τη γέννα. Το πως ξαναβρέθηκαν όμως, είναι απλά ασύλληπτο!
Λίγο μετά τη γέννησή τους σε αγροτική περιοχή της Κολομβίας, ο Carlos Bernal Castro και ο Wilber Caρas Velasco (οι δύο άντρες με τις πλατιές μύτες και το ξυρισμένο πρόσωπο) μπερδεύτηκαν με τους επίσης δίδυμους Jorge Bernal Castro και ο William Caρas Velasco (τα αδέρφια με το μούσι).

Ο Carlos με τον Jorge κατέληξαν στην πρωτεύουσα – Μπογκοτά – όπου έζησαν με τη μητέρα και την αδερφή τους, ενώ ο William και ο Wilber επέστρεψαν στην αγροτική ζωή της οικογένειάς τους στο Santander.
Όταν ένας φίλος του Jorge συνάντησε τον William (τον πραγματικό δίδυμο αδερφό του πρώτου) προφανώς έμεινε «κάγκελο» και η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται όταν ενημέρωσε τον φίλο του γι” αυτή την τυχαία (;) συνάντηση.
Στην αρχή θεώρησαν πως πρόκειται απλά για ομοιότητα (καταπληκτική βέβαια), αλλά μόλις ο Jorge είδε φωτογραφία του William με τον «αδερφό» του Wilber – που ο Jorge αμέσως κατάλαβε πως ήταν κάτι παραπάνω από απλή ομοιότητα με τον δικό του «αδερφό» Carlos – χτύπησε καμπανάκι.

Εμάς πάντως πόνεσαν τα μυαλά μας…

Πανομοιότυπα ζεύγη από δίδυμα αγοράκια… μπερδεύτηκαν λίγο μετά τη γέννα. Το πως ξαναβρέθηκαν όμως, είναι απλά ασύλληπτο! Πανομοιότυπα ζεύγη από δίδυμα αγοράκια… μπερδεύτηκαν λίγο μετά τη γέννα. Το πως ξαναβρέθηκαν όμως, είναι απλά ασύλληπτο! Reviewed by Unknown on 00:00 Rating: 5
Από το Blogger.