ΤΟ «ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ» ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! «Διώξτε το σατανικό ρομπότ» ! (ΦΩΤΟ)


«Διώξτε το σατανικό ρομπότ που θέλει να πάρει τις δουλειές μας», είναι το σύνθημα στην πόλη, με το λεωφορείο να παρομοιάζεται με… όχημα του σατανά. Το «έξυπνο» -χωρίς οδηγό- minibus που κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της πόλης, έχει τρομοκρατήσει και διχάσει τους κατοίκους της πόλης των Τρικάλων. Το λεωφορείο κινείται αυτόνομα, δίπλα σε οχήματα και πεζούς. Πραγματοποιεί οκτώ στάσεις και διανύει απόσταση 2,4 χιλιομέτρων.

«Κινείται με μπαταρίες που τροφοδοτούν ηλεκτρικό κινητήρα. Διαθέτει gps και λέιζερ. Ακολουθεί την διαδρομή που έχουμε χαρτογραφήσει. Δεν ξεφεύγει καθόλου από την διαδρομή που έχουμε χαράξει» δήλωσε ο Βασίλης Καραβίδας, τεχνικός συντήρησης και επισκευής.
Το λεωφορείο είναι απολύτως ασφαλές. Το λέιζερ ασφαλείας που διαθέτει εντοπίζει οποιοδήποτε αντικείμενο ή άνθρωπο και ακινητοποιείται την ίδια στιγμή. Στο κέντρο έλεγχου, τεχνικοί παρακολουθούν την πορεία του και καταγράφουν όποια προβλήματα εμφανιστούν.

Όμως, το λεωφορείο χωρίς οδηγό των Τρικάλων έχει κεντρίσει ήδη το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Τις προηγούμενες ημέρες ξένα τηλεοπτικά δίκτυα -το Euronews και το CCTV από την Κίνα- βρέθηκαν στην πόλη και με εκτενή ρεπορτάζ κατέγραψαν το πρωτοπόρο εγχείρημα, επισημαίνοντας ότι εφαρμόζεται σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδας που πρωτοπορεί στην εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά ρεπορτάζ του Euronews: «Ορισμένοι κάτοικοι διστάζουν να κάνουν το βήμα και να μπουν μέσα, όμως παιδιά και άτομα τρίτης ηλικίας δείχνουν τον δρόμο».

ΤΟ «ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ» ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! «Διώξτε το σατανικό ρομπότ» ! (ΦΩΤΟ) ΤΟ «ΑΚΕΦΑΛΟ ΤΕΡΑΣ» ΠΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! «Διώξτε το σατανικό ρομπότ» ! (ΦΩΤΟ) Reviewed by Unknown on 15:00 Rating: 5
Από το Blogger.