Μάζεψε το αγαπημένο σου μπλουζάκι στο πλύσιμο; Δες 3 απλά βήματα για να το επαναφέρεις στο αρχικό του μέγεθος!

Με 3 απλά βήματα μπορείτε να ξε-συρρικνώσετε όλα τα ρούχα στο αρχικό τους μέγεθος!
Είτε σας αρέσει να βάζετε πλυντήριο είτε όχι, είναι κάτι απαραίτητο που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερα από το να πλένεις βαμβακερά ρούχα που δεν είχαν συρρικνωθεί και να ξεχνάς ότι ΔΕΝ πρέπει να τα βάλεις στο στεγνωτήριο. Ανατριχιάζω όταν το αγαπημένο καινούριο μου μπλουζάκι ή παντελόνι μαζεύει.

Μέχρι να πέσω πάνω σ’ αυτό το απίστευτο DIY, δεν πίστευα ποτέ ότι γίνεται να ξε-συρρικνώσεις τα ρούχα σου! Όταν τα βαμβακερά μαζεύουν, είναι γνωστό σαν ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ. Ο συνδυασμός υγρασίας, ζέστης και του μπρος-πίσω του πλυντηρίου και του στεγνωτηρίου προκαλεί το μάζεμα.

Είναι εντελώς απίθανο, αλλά θα δείτε τη λύση στην ΞΕ-ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΣΟΥ. Τα μόνα που χρειάζονται είναι σαμπουάν για μωρά και νερό.

Τα βήματα είναι εύκολα, και μπορώ να πω ότι δουλεύει, γιατί αποφάσισα να το δοκιμάσω ο ίδιος πριν το πω και σε άλλους. Θα σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα που ξοδεύατε για να αντικαταστήσετε τα κατεστραμμένα σας ρούχα!



ΠΗΓΗ
Μάζεψε το αγαπημένο σου μπλουζάκι στο πλύσιμο; Δες 3 απλά βήματα για να το επαναφέρεις στο αρχικό του μέγεθος! Μάζεψε το αγαπημένο σου μπλουζάκι στο πλύσιμο; Δες 3 απλά βήματα για να το επαναφέρεις στο αρχικό του μέγεθος! Reviewed by Unknown on 21:30 Rating: 5
Από το Blogger.