Αυτή η σιδερένια πόρτα έκρυβε για 75 χρόνια ένα μυστικό που κανείς δεν έπρεπε να μάθει.


Αυτή η σιδερένια πόρτα έκρυβε για 75 χρόνια ένα μυστικό που κανείς δεν έπρεπε να μάθει.
Το 1935 ο Dr. Thornwell Jacobs ήταν πολύ εκνευρισμένος με την έλλειψη έγκυρων πληροφοριών για τις σπουδές τους πάνω στους αρχαίους πολιτισμούς. Έτσι, αποφάσισε να μην επαναλάβει τα λάθη του παρελθόντος και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έφτιαξε την κρύπτη του πολιτισμού, μια χρονο-κάψουλα, που περιείχε μερικά από τα πιο παράδοξα πράγματα στον κόσμο.

Η κρύπτη βρίσκεται στην Ατλάντα και περιέχει σημαντικές ιστορικές πληροφορίες για το πως ήταν η ζωή στην γη. Δείτε τις παρακάτω εικόνες και σίγουρα θα εκπλαγείτε με μερικές από αυτές. Απολαύστε το ταξίδι στο παρελθόν!
Μέσα στην κρύπτη στεγάζεται πληθώρα παλαιών κειμηλίων, το ένα πιο παράξενο από το άλλο.

Σε ένα μόνο ράφι υπάρχουν πάνω από 200 έργα μυθοπλασίας, μαζί με κουτιά που περιέχουν διάφορα πράγματα.

Επίσης, υπάρχουν χιλιάδες εφευρέσεις που αντιπροσωπεύουν την τεχνολογία της κάθε εποχής.

Ο Dr, Jacobs θαυμάζει μια φωτογραφία του δημιουργήματός του.

Σκοπός της κρύπτης ήταν να διαφυλάξει τα πράγματα με έναν τρόπο διαφορετικό από τους προηγούμενους. Μια πραγματική χρονο-κάψουλα που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σημείο αναφοράς στο μέλλον.


Ένα μικρό δείγμα του τι κρύβεται στο εσωτερικό της κρύπτης: ταινίες, μικροφίλμ, οδοντοστοιχίες, βάρη, κούκλες, τεχνητά λουλούδια, κοσμήματα και πολλά άλλα.



Η κρύπτη φυλάσσεται πίσω από αυτήν την σιδερένια πόρτα στο υπόγειο του Πανεπιστημίου του Oglethorpe.

ΠΗΓΗ
Αυτή η σιδερένια πόρτα έκρυβε για 75 χρόνια ένα μυστικό που κανείς δεν έπρεπε να μάθει. Αυτή η σιδερένια πόρτα έκρυβε για 75 χρόνια ένα μυστικό που κανείς δεν έπρεπε να μάθει. Reviewed by Unknown on 23:30 Rating: 5
Από το Blogger.