Παιδιά με ολόμαυρα μάτια, μια σπάνια πάθηση ή ακόμα ένα τρομακτικό φαινόμενο;


Πως θα αντιδρούσατε αν, εκεί που καθόσασταν ήρεμα στο σπίτι σας, χτύπαγε το κουδούνι και καθώς ανοίγατε ερχόσασταν αντιμέτωποι με ένα, ή περισσότερα, παιδάκια τα οποία όμως σας δημιουργούν ένα ανεξήγητο φόβο; Τι να είναι άραγε αυτό που προκαλεί αυτό το ανεξήγητο συναίσθημα στη θέα, ενός εκ πρώτης όψεως γλυκού μικρού παιδιού; Ξανακοιτάζοντας όμως δεύτερη φορά, αντικρίζεται ένα θέαμα όχι και τόσο αθώο, τα μάτια αυτών των παιδιών είναι μαύρα!!! Γιατί όμως;
Μεγάλο ενδιαφέρον προκαλούν κάποια παιδιά που έχουν μαύρα μάτια και φυσικά δεν εννοούμε το χρώμα τους. Ας ξεκινήσουμε να μαθαίνουμε περισσότερα για αυτά τα παιδιά: Τα παιδιά με τα ολόμαυρα μάτια (black eyed kids γνωστά και ως bek) δεν έχουν απλά μαύρη ίριδα, αλλά όλος ο βολβός του ματιού τους είναι μαύρος, χωρίς ίχνος άσπρου χρώματος. Είναι σαν να μην υπάρχει τίποτα στη θέση που θα έπρεπε να είναι τα μάτια τους. Συνήθως είναι αγόρια και οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγο για παιδιά στην πρώιμη εφηβεία τους. Ντύνονται σαν όλα τα παιδιά της ηλικίας τους, ενώ αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη αίσθηση είναι η ωριμότητα στον λόγο τους και φυσικά τα ολόμαυρα μάτια τους. Πάντα ζητάνε να μπούνε μέσα στο αμάξι, στο σπίτι ή οπουδήποτε βρίσκεστε και συνήθως έχουν απίστευτη επιμονή όταν τους αρνείστε την είσοδο. Προκαλούν πάντα φόβο, έναν φόβο τόσο δυνατό που όσοι έχουν υπάρξει μάρτυρες των ΒΕΚ τον περιγράφουν ως τρόμο ή πανικό και ισχυρίζονται πως εκείνη τη στιγμή νιώθουν ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τι ζητάνε τα BEK από τους ανθρώπους; Κανείς δεν ξέρει. Κανείς δεν έχει αποκαλύψει ότι άφησε τα ΒΕΚ να μπουν στο σπίτι και να κάνουν αυτό που θέλουν. Δεν γνωρίζουμε εάν αυτό συνέβη επειδή κανείς δεν τους άφησε να μπουν μέσα ή επειδή κανείς από αυτούς που τους άφησε να μπουν δεν ήταν εκεί γύρω για να δει τι ακριβώς κάνουν. Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα ΒΕΚ δεν είναι καν κανονικά παιδιά. Υπάρχει η υποψία ότι τα ΒΕΚ εμφανίζονται με τη μορφή παιδιών, επειδή θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ανθρώπων. Προσπαθούν να προκαλέσουν τη συμπόνια των ανθρώπων και τη εγγενή τους διάθεση να βοηθήσουν ένα παιδί. Ένας μέσος άνθρωπος έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να αφήσει ένα άγνωστο σε αυτόν παιδί να μπει μέσα στο σπίτι του, παρά έναν άγνωστο ενήλικα. Παρόλο που υπάρχουν ορισμένες παθήσεις που μπορούν να μαυρίσουν τα μάτια και που υπάρχουν μαύροι φακοί επαφής, τίποτα από τα δύο δεν μπορεί να εξηγήσει τον φόβο που προκαλεί η παρουσία αυτών των «παιδιών», ακόμα και πριν να παρατηρήσει κάποιος τα μάτια τους. Τέλος Κάποιοι ισχυρίζονται ότι τα ΒΕΚ έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό με μία άλλη οντότητα, που είναι γνωστή στον σύγχρονο κόσμο με την ονομασία «γκρι» εξωγήινοι.

Υπάρχουν ελάχιστες διαφορές μεταξύ των μεγάλων ολόμαυρων ματιών των τυπικών γκρι εξωγήινων και αυτών των ΒΕΚ. Κάποιοι από τους μάρτυρες των ΒΕΚ ανέφεραν πως το μαύρο των ματιών τους είναι τόσο μεγάλο σαν να είναι όλο τους το μάτι μαύρο. Σύμφωνα με αναφορές, οι γκρι εξωγήινοι έχουν συνήθως ύψος που δεν ξεπερνά το 1.50 μέτρο, έχουν δηλαδή πάνω κάτω το ύψος ενός μικρού παιδιού.

Ας δούμε μερικές ενδεικτικές αναφορές περιπτώσεων: Σύμφωνα με την αναφορά μίας γυναίκας που ταξίδευε με τον άντρα της σε αυτοκινητόδρομο του Μίσιγκαν και σταμάτησε για να επισκεφτεί την τουαλέτα, ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με μία λεπτή μελαχρινή γυναίκα, η οποία είχε ολόμαυρα μάτια και την κοίταξε έντονα και επίμονα. Όπως αναφέρει, ένιωσε μία πολύ δυσάρεστη αίσθηση τρόμου, σαν να υπήρχε κάτι το τελείως αφύσικο στη γυναίκα αυτή. Τα μάτια της ήταν τελείως μαύρα, δε φαινόταν καν να υπάρχει κόρη. Το βλέμμα της ήταν τελείως κρύο και έκανε την γυναίκα που διηγείται την ιστορία να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, μακριά της. Διηγούμενη την ιστορία αυτή, επέμενε πως η αίσθηση που της άφησε η εμπειρία αυτή, ήταν πως η γυναίκα με τα μαύρα μάτια δεν ήταν άνθρωπος. Είχε επίσης την εντύπωση, πως η συγκεκριμένη γυναίκα την κοίταζε με έναν τρόπο, που υποδήλωνε πως ήταν ανώτερη και πιο δυνατή κατά κάποιον τρόπο.

Σε κάποια άλλη αναφορά, μία 47χρονη μεσίτρια στο Όρεγκον, η οποία μετά από 20 χρόνων εμπειρία στο επάγγελμα αυτό είχε συνηθίσει να έρχεται σε επαφή με πολλών λογιών ανθρώπους, διηγείται την αλλόκοτη εντύπωση που της άφησε ένας 17χρονος έφηβος, ο οποίος επισκέφτηκε μία μέρα το γραφείο της. Με το που τον αντίκρισε, ένιωσε αμέσως τις τρίχες του αυχένα της να ορθώνονται, πράγμα που δεν δικαιολογούνταν από κάτι άλλο στην εμφάνισή του, παρά από τη θέα των ματιών του. Όπως και στην προηγούμενη αναφορά, ήρθε αντιμέτωπη με μία βαθιά αίσθηση μοχθηρότητας που εξέπεμπε ο νεαρός αυτός και της ήταν σχεδόν αδύνατο να τον κοιτάξει απευθείας στα μάτια. Τα μάτια του ήταν τελείως μαύρα, δεν υπήρχαν κόρες και η μεσίτρια ένιωσε σαν να βρισκόταν σε άμεσο κίνδυνο.

Ας δούμε και μια επιστημονική ματιά: Στο άρθρο του για τα παιδιά με τα μαύρα μάτια, στο περιοδικό UFODigest, ο ερευνητής Barry Napier γράφει: Τα μαύρα μάτια θα μπορούσαν να οφείλονται απλά σε φακούς επαφής (υπάρχουν φακοί επαφής με τελείως μαύρο χρώμα). Το πιο πιθανό σενάριο είναι, πως οι πιο αξιόπιστες αναφορές οφείλονται σε υπερβολική αντίδραση σε κάτι ασυνήθιστο ή σε μεγάλη φαντασία και πως ένα μεγάλο ποσοστό από το σύνολο των σχετικών αναφορών, αποτελεί επινοημένες ιστορίες που κατασκευάστηκαν από κάποιους είτε για να δημιουργήσουν εντύπωση, είτε απλά για να κάνουν πλάκα. Δεν παραλείπει όμως να παρατηρήσει, πως αρκετές αναφορές για θεάσεις τέτοιων ανθρώπων είναι ιδιαίτερα φορτισμένες συναισθηματικά και πως οι άνθρωποι που τις διηγήθηκαν εξακολούθησαν να φαίνονται φοβισμένοι μετά από τα περιστατικά αυτά. Οι λάτρες του παράξενου ισχυρίζονται πως όσοι έχουν δει ανθρώπους με μαύρα μάτια κατά πρόσωπο δεν έχουν άδικο να νιώθουν πως οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κάτι το ανθρώπινο. Προτείνουν πως είναι είτε εξωγήινοι, είτε προέρχονται από κάποια άλλη διάσταση, είτε ακόμα πως είναι δαιμονικοί. Για το φαινόμενο των ανθρώπων με τα μαύρα μάτια, υπάρχουν πολλές λογικές εξηγήσεις. Λένε ότι τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και το μαύρο χρώμα, μπορεί να προκαλέσει έτσι ψυχολογικές εντυπώσεις αρκετά έντονες, που σε συνδυασμό με τη σπανιότητα της θέασης μαύρης ίριδας στους ανθρώπους, δημιουργεί μία άχλη μυστηρίου γύρω από το όλο θέμα. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση αυτών, που έχουν δει ανθρώπους με ολοκληρωτικά μαύρα μάτια (χωρίς καν λευκό μέρος). Μαζί με τις περιπτώσεις αυτές, που εάν αληθεύουν, δύσκολα μπορούν να εξηγηθούν λογικά, οι άνθρωποι με τα μαύρα μάτια θα συνεχίζουν να αποτελούν ένα αναφερόμενο ως ανεξήγητο φαινόμενο.

Αν μη τι άλλο τα BEK, μόνο και μόνο στο άκουσμα τους προκαλούν τρόμο. Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΠΗΓΗ
Παιδιά με ολόμαυρα μάτια, μια σπάνια πάθηση ή ακόμα ένα τρομακτικό φαινόμενο; Παιδιά με ολόμαυρα μάτια, μια σπάνια πάθηση ή ακόμα ένα τρομακτικό φαινόμενο; Reviewed by Unknown on 00:30 Rating: 5
Από το Blogger.