Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι-Βαμπίρ! Δείτε τι κάνουν...

Αυξάνονται τα περιστατικά ανθρώπων που «μιμούνται» τις συνήθειες των μυθικών βρικολάκων, κυρίως στην Αμερική όπου έχουν δημιουργήσει ακόμη και ομάδες, που αποκαλούν «οικογένειες».
Οι επιστήμονες δεν έχουν καταλήξει αν πρόκειται για φετίχ, ψύχωση ή θεράπεια, η συνήθεια ανθρώπων να πίνουν αίμα, ωστόσο οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι απλώς επηρεάζονται από τις ταινίες και την υποτιθέμενη «αθανασία» του βρικόλακα.
Σε ολόκληρη την Αμερική υπάρχουν αυτή τη στιγμή, περισσότερα από 5.000 "βαμπίρ", ενώ φαίνεται πως η μεγαλύτερη ομάδα που μιμείται την εμφάνιση και τον τρόπο ζωής ενός βρικόλακα, συναντάται στην Νέα Ορλεάνη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο John Edgar Browning, από την Γαλλική Συνοικία της Νέας Ορλεάνης, ο οποίος εξήγησε το «πως έγινε βρικόλακας» από έναν παλαιότερο: «Ήπιε μερικές φορές αίμα από την πληγή που μου άνοιξε, ύστερα με καθάρισε και μου έβαλε επίδεσμο»
Στην Νέα Ορλεάνη συναντάται η μεγαλύτερη ομάδα «Αληθινών Βαμπίρ» όπως αυτοαποκαλούνται και πραγματοποιούν συχνά συναντήσεις με σκοπό να πιούν αίμα για την «επιβίωση τους»...
Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι-Βαμπίρ! Δείτε τι κάνουν... Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι-Βαμπίρ! Δείτε τι κάνουν... Reviewed by Unknown on 16:30 Rating: 5
Από το Blogger.